Magiskt brollop...

Sa skont i dag, en san dar "egen tid dag" jag softade runt pa kopcentret, fyndade en "carry on" vaska till min resa, kakade lunch sjalv oh bestallde en kaffe som jag gick runt och njot av, strosandes runt i affarer, jag alskar att vara for mig sjalv och bara ga runt och kika, det ar lugn och ro for mig... Tog med mig fina Oscar pa en lang prommis och nu sitter jag har och lyssnar och njuter till min nya Adele skiva. En skiva med underbara ord och en san underbar rost denna manniska har!

Men horrni vilket brollop i gar, jag var fastklistrad framfor Tvn, i 3 timmar satt jag dar o beundrade vackra Kate och hennes helt underbara brollopsklanning,helt i min smak! Och hur vackra var inte det foralskade brudparet, sa fina, nervosa och kara. Jag alskar brollop,och att det ar ett kungligt brollop gor ju saken bara battre.




Adele...

I dag blev denna cd skiva antligen min! (JA, jag koper fortfarande cd skivor)







Royal Wedding...

Men vilket hysteri kring detta kungliga brollopet va? Helt sjukt, dom sander harifran varje dag nu i en veckas tid, nyhets nissarna fran channel 9 har flyttat till London over veckan och sander LIVE darifran vilket ar 11-12 pa natten London tid. Jag ar trots allt detta valdigt nyfiken pa brollopet, klanningen och det vackra brudparet, jag gillar ju som brollop och tycker an i dag att jag inte varit pa nog manga brollop, och efter en vecka av live uppdatering fran London vet jag allt om Will och Kate jag lovar, sa nu kanns det som jag ar en av gasterna. Jag sitter nog bankad framfor Tvn i mara kvall jag...

Jag har aven gatt och karat ner mig i Adele, vilken sangerska.Har som lyssnat lite pa henne pa jobbet men har blivit lite sma besatt maste jag saga. Underbara rost! Latar som Someone Like you spelas konstant pa min idpod.
Men horrni nu ar det inte langt kvar tills jag kommer hem, 3 veckor i mara tills avfard jaaaaaaaaaaaaaaaa!



Lyckad 30 ars fest!



Hade en lyckad 30 ars fest i gar med vanner och familj. Shauns mamma och jag lagade goda forratter och till middag var det BBQ, greksallad, potatis sallad och min vitloksbombade tsatsiki, mums fillibabba !Efterratt bestod av mormors hemliga recept pa hennes marang tarta som hon skickat, och tartan var en succe!Totalt 25 personer dok upp, inklusive massa barn och hundar, haha fullt hus kan jag verkligen saga, men det var sa trevligt att fa sitta ner och bara va med goda vanner och Shauns underbara familj. Jag alskar verkligen vart mysiga hus pa vattnet och med gott sallskap, god mat och musik kan det inte bli sa mycket battre an i gar kvall...LYCKAT!




GLAD PASK

Na nu har det vart blogg torka pa min front men mycket har hant senaste tva veckorna. Jag och Shaun akte upp till Guldkusten pa min fodelsedag, fran Fredag till Tisdag och hade det helt underbart! Vet inte vart jag ska borja och beratta hur underbart det var, sa skont att komma bort bara vi tva,fint hotell rum med utsikt over Surfers Paradise, goda hemlagade middagar pa hotell rummet, jacuzzi och bara va i 5 dagar utan stress eller masten. Det var faktiskt forsta gangen vi akte pa semester bara vi tva och ingen annan att besoka eller umgas med, rena rama lyxen.

Ater till min underbara fodelsedags present, simma med delfiner, vilken upplevelse. Shaun overraskade mig med min drom som jag forst trodde skulle ga i upplevelse,men insag att jag inte hade rad, tills Shaun gav mig kuverten med min lilla biljett till Sea World och en simtur med delfiner. Det var en upplevelse som inte gar att beskriva for nan, jag har forsokt men det gar bara inte, som tur vr ar allt inspelat pa DVD sa jag kan uppleva det om och om igen.. Jag var ute pa djupt vatten med fina delfinen Cohen, jag och 5 andra tjejer fick simma med Cohen, se pa nar han gjorde massa tricks och aven rora denna vackra varelse, sa underbart!!Min drom som liten gick i upplevelse och det var mycket battre an jag nansin dromt om! Jag hade en helt fantastisk fodelsedag med min Shaun pa Sea World,mysig middag pa hotell rummet och en helt underbar helg pa Guldkusten.

Jag och Shaun ar nu en liten familj, for vi har gatt och skaffat hund! En liten Oscar, en jack russell blandat med chihuahua och det ar en story bakom det hela. Den har hunden var hemlos och har sprungit runt Shauns jobb senaste veckorna, Shaun och hans kollegor har matat han och lamnat vatten utanfor golfbanan, han har varje dag kommit narmre Shaun men fortfarande vart jatte radd och forsiktig. En dag for ca 2 veckor sen sa lyckades Shaun komma narmre och kunde lyfta upp han, han ringde RSPCA har vilket ar ett djurhem for borttappade djur, och dom to emot han for att se om han hade ett microship och for att se om nagon hade efterlyst han. Sorgligt nog sa vart det ingen som agde han eller letade efter han, men vi bestamde oss for att behalla han och vi har blivit sa foralskade i denna lilla vovven, han ar sa go! Han var valdigt radd till att borja med men nu ar han helt underbar och vi har verkligen vunnit hans fortroende och han verkar trivas helt underbart har hos oss. Jag tycker att det ar en sa sorglig story och jag kan inte ens forestalla mig vad han har vart med om, alldeles sjalv ute i det vilda. Veterinaren sa att han ar ca 1 ar gammal, han ar i bra form och har antligen gatt upp i vikt och ater bra, for han var sa mager nar Shaun hittade han. Bilder kommer snart!

Harliga veckor med mycket skoj som hant och nu ar det mindre an en manad tills jag kommer hem ! langtar saaa!

GLAD PASK pa er alla dar hemma!



Mycket nu...

Annu en helg sprang forbi och endast 6 veckor tills jag kommer hem pa svensk mark, helt otroligt! I helgen akte jag och Shaun pa lite roadtrip igen till vara kara vanner Bek och Todd i Orange, som ar ca 3 timmar utanfor Sydney. Det var Bek's 30 ars fest och det var sa lyckat sa! "Black and white" party med go mat, dryck och bra musik, mingel och massa harliga skratt. Alltid lika kul att vara pa besok hemma hos Todd och Bek och deras sota  lilla Archie. Till veckan kommer dom pa besok igen sa Shaun och Todd ska ta motorcykel korkort och vi kvinnor ska sitta hemma och snacka skit och dricka vin:-) Eftersom vi inte ser dom alltfor ofta sa ar det super lyx att fa umgas med dom 5 dagar i rad! Ar sa glad att ha sana goa vanner runtomkring mig.

I dag bar det av hemat i tid sa jag kunde ta emot besok fran vara inkopare for Esprit fran Hong Kong. Ett besok som saklart var lite nervost for man vill ju att dom ska tycka allt ar prefekt i min affar, och det gjorde dom saklart ! Alla var jatte trevliga och lattsamma och vi diskuterade allt fran Visual Merchandising till inkop, vad som saljer ,vad som inte saljer osv. Kul att fa komma med synpunkter ocksa eftersom det ar jag so driver affaren och vet vad som saljer och vad som behvs for att det ska salja annu battre osv. Min hogsta drom ar att fa salja Esprit  barnklader eller EDC(ungefar som H&M's Divided) i var affar. Eftersom vi ar en grad 2 affar, vilket ar valdigt bra sa behover vi mer an ara en klad division, for vi har alltfor manga kunder som fragar efter barnklader eller EDC, sa forhoppningsvis ar det nat dom kan infora i framtiden.

Mycket hander de kommande veckorna, pa Fredag bar det av till Gold Coast, langtar saaa! Sen ar det pask och langledigt och partaj planerade, efter det ar det inte langt kvar till hemfard, och pa det maste jag ju se till att planera en hej dundrande 30 ars fest juu.


Pa aterseende...


Egentid...




~Egentid kan vara sa viktigt, och jag lyxar ofta till det med egentid, och da menar jag hemma kvallar nar jag far vara sjalv, kolla pa en bra film eller bara lite egentid framfor datan o snacka med vanner och familj dar hemma. I bland ar det sa viktigt att fa gora sitt eget i ett forhallande, att kunna kanna att man far ra om sig sjalv och gora vad man vill. Egentid i ett tomt hus, i tystnad kan vara sa vardefullt. Egentid kan ocksa vara en typisk tjej kvall med en fjantig film, massa godis och bara slapp i soffan. I Sondags hade jag underbar egentid med shopping och en hel dag dar jag bara gick runt och strosade i kopcentret.Aven min kommande resa hem kommer bli sa underbar, aven fast jag kommer sakna min underbara Shaun, och det kommer kannas konstigt att aka hem sjalv, sa kommer det bli sa underbart att fa ra om vanner och familj och ha min dyrbara egentid...
Jag tror alla tjejer kanner exakt likadant i eller utan ett forhallande...vi maste ra om oss sjalva~


Lyx att se fram emot...

Hemresa betald, helt underbart. Lyx weekend pa guld kusten bokat och klart, kommer bo i urfers Paradise pa ett superfint hotell, ska bli sa underbart att aka pa en liten mini holiday och fira min fodelsedag med Shaun. I helgen aker jag och Shaun till Orange igen foratt halsa pa vara underbara vanner Bek och Todd. 30 ars fest med tema "Black and White" uppklatt, kommer bli super skoj!Birthday BBQ under paskhelgen for att fa fira min 30 ars dag med nara och kara. Mycket skoj att se fram emot !!


Kolla in vart hotell rum, inte illa pinkat !



Bio mys...



I gar hade jag en dejt med min goa van Bek. Vi at Thai, snacka massa skit och avslutade kvallen med bio. Vi sag Red Riding Hood, jattebra film. Bio ar sa underbart, hela upplevelsen med storbild, popcorn och myyyyyys.
Underbart trevlig kvall, nu ar jag dod efter en vecka pa jobbet, ledig Sondag med slapp och lite shopping kanske?
Sondag, solen skiner, brakfrukost pa ballen och nu massa energi for en ny harlig dag !

Excellent Service

Jag glomde dela med mig vad som hande for nagra manader sen pa jobbet nar jag tog hand om en sa underbar kund, som var sa nojd efter hennes shopping runda hos oss att hon bad om email adressen till min chef.
Sa har lod emailet:

Dear Alicia

My name is Fiona and I purchased a number of items at the Miranda Westfield store on Thursday 17th of February 2011. I was looked after by Angelina, the store manager and I would like to let you know the excellent service she provided for me.
Angelina was whizzing around the store finding tops, skirts and pants for me. If the item wasn't inside the store she was out the back finding the right size for me, she was just fabulous.
Angelina knew her stock extremely well and also where everything was in the shop and very quickly returned to my dressing room with something different for me.
Angelina was also very delightful and she enjoyed every minute of it, what a great staff member to have on your team!
I have been shopping pretty exclusively the last few years with Esprit and I definately will return to buy my winter clothes and check when Angelina will be on to help me.
I hope this message gives you and Angelina a smile for the day. It's nice to get positive feedback and Angelina definately is a dedicated worker.

Regards
Fiona



Sa underbart att fa san har feedback, jag hade verkligen ett leende pa lapparna i flera dagar, detta fick mig och inse varfor jag alskar mitt jobb och varfor jag ar i denna bransch. Jag fck emails fran bade min State Manager och General Manager for Esprit har i Australien vilket var superskoj och bra for sjalvfortroendet saklart!



RSS 2.0