En san fin bild... tych jeg !


Bbbrrrr.....

Nu ar den tillbaka....den hemska, raa, fruktansvarda kylan! Ni tor mig sakert inte, for ni tror att det ar varmt aret runt i Australien men det ar det inte. Vintern ar hemsk for som jag sagt forut sa varmer dom inte husen har, aaahhhh, sa mitt problem ar inte kylan ute for da klar man pa sig utan kylan INNE ! Alltsa jag sitter har nu med tva trojor och min morgon rock, det ar inte ok.
Horrni, en vecka kvar helt otroligt vad tiden gatt snabbt ! Jag langtar i hjal mig tills jag far krama om mina nara och kara. Ser fram emot en helg i sholm med kara vanner, sen bar det av till OSD, wehooo! Planerat en 30 ars fest ocksa med mina fina narmsta tjej kompisar, det kommer bli en helkvall med riktig forfest som forr i tiden och utgang o partaj hela natten lang ! Jag langtar saaaaa!!Jag langtar aven efter alla vardaliga saker jag brukade gora hemma, som att halsa pa momma och moffa, fika i flera timmar med min fina vanner, ga pa stan, och massa myskvallar med gorra! men aahhh....


Mycket jobb och slit pa senaste, jag vill at min affar ska vara i perfekt skick innan jag aker, sa jag med gott samvete kan ga pa semester och ta det lugnt. Inventering nasta vecka, massa nya varor innan denna vecka och nasta vecka, ett lager som ser forjavligt ut och behover en storstadning, och nagra kollegor jag maste sparka till i baken och skaka om sa dom vaknar upp tills jag aker! :-)


Pa aterseende gott folk!






RSS 2.0