Fest Bal & Brollop




KOLLA IN DETTA MAGASIN! Ditt lokala fest magasin i Ostersund med massa godbitar.


http://festbalbrollop.se/


Inredning...

Nu nar man gatt och blivit husagare sa kryllar ju huvudet fullt av inrednings ideer och massa annat. I gar sa vi farval till varat fina hus, snyft! Vara hyresgaster, en familj med tre barn hamtade nycklarna och flyttar in pa Fredag. Vi ska hyra ut huset i ett ar sa vi kan betala av sa mycket som mojligt pa lanet, vilket for just nu ar den basta losningen. Det kanns jatte trist att veta att nan annan kommer bo i varat hus, men dom kommer nog ta hand om huset, sa ja far se till att inte vara en typisk hus mamma och oroa mig for mycket, det ar sa jobbigt bara nu nar man gatt och karat ner sig  huset.
Jag och Shaun var dr i gar och sa farval till huset genom att klippa och vattna graset, stada upp lite, fotograferade allt och avslutade med en liten picknick pa altan, var forsta maltid i vart nya hus.

Senaste dagarna har jag inte gjort annat an att kikat i Ikea kataloger, hemsidor med inrednings tips och fantiserat mig bort i inredningarnas varld. Jag har inte kant denna kansla pa lange nar det kommer till MITT EGNA, eller jag maste ju saga vart egna men Shaun brinner inte lika mycket for inredning och pynt som jag gor, sa det far racka att han valjer vilken TV vi ska ha:-)
Jag inspireras av valdigt mycket, men en av stilarna ar gammaldags blandat med modern stil i hemmet, shabby chic som det fint kallas, med mycket vitt, och mycket antika mobler.Jag gillar aven beach stilen med lite hamptons inslag, men inte nog med det sa kan jag plotsligt se nat i en Ikea katalog som jag genast maste skriv ner och anvanda ill mitt nya lilla hus, suck det ar nastan ett heltids arbete detta, kanske snarare en underbar hobby, men kul ar det !


Check it Out !











Vart Hus...























Antligen ar huset varat...Det firade vi med famlje middag ute pa fin restaurang i Fredags. Jag ar helt foralskad i vrt hus,likasa ar Shaun. Vi va dar i Fredags och tog massa kort och planerade massa infor var inflytt, som tyvarr nte blir forran om ett ar, men det gor inget, pa detta vis far vi mer tid till att betala tillbaka sa mycket vi kan av vart lan. Vi har hittat bra hyresgaster som ska ta hand om vart hus i ett ar. Kanns annu overkligt att huset ar vart. Det ar sa myyysigt, jag kan ine beskriva hur myyysigt, inte ens bilderna kan beskriva HUR myyysigt det ar!




Ulladulla..

Haft en helt underbar helg " down the coast" som man sager har da. Shauns farbror med familj hade hyrt stuga i Ulladulla, som ar ca. 2 1/2 timme soderut langs havet, en helt underbar, idyllisk plats. Vi bestamde oss for att hyra stuga brevid dom och njuta av tre lediga dagar tillsammans. Vi hade det helt underbart ! At gott, drack, fiskade, surfade, badade, och umgicks med Shauns underbara farbror, fru och barn. Deras barn ar barnen vi brukar vara barnvakt at, varldens goaste sma knattar som alskar mig och Shaun. En helt underbar familj!
Det var sa underbart att bara njuta av ledigheten och omgivningen dar nere, men ocksa jobbigt att komma tillbaka till vardagen.




En fin liten fagel vi matade utanfor var stuga...


Go Hannah och Charlie..


Utsikt fran ballen..


Underbara veckor och underbara tjejer...

Hur sammanfattar man 4 helt underbara veckor? Jag har haft san tur som haft besok utav min fina van Karin som var ute och reste med Seema och Hannah, helt underbara tjejer som jag fatt aran att lara kanna under dessa veckor.

 Vi har haft for oss massa skoj, sightseeing, Hunter Valley roadtrip, firat Australiensk jul, akt vattenskidor, firat nyar i bathuset och bara myst! Jag kommer inte i hag senast jag hade sa otroligt skoj kan jag saga. En favorit under deras tripp var nog var mini semester till Hunter Valley dar vi provsmakade fin vin, bodde i stuga och mos med god mat och vin och massa tjej tjatter. Jag ar glad att tjejerna fatt varit en del av varan Australienska vardag och fatt firat bade jul och nyar har och lara kanna Shauns slakt och vanner. Vi har under dessa veckor haft sa mycket deep/tjej snack att jag har nog snackat av mig for flera manader framover nu, men jag maste saga att det ar det jag saknar mest med mina fina vanner dar hemma, riktigt hederligt tjej snack!
Det var dock sa sorgligt nar tjejerna akte hem, jag var tvungen att aterga till vardagen och det kandes sa otroligt trist och tomt nar dom akt, men nu ser vi framat och hoppas pa att jag kan aka hem snart pa besok. Ni dar hemma kanske vill bidra med en tidig 30 ars present? :-)
Tack tjejer for en helt underbar resa!








Hannah

Seeminator..


KB


Ater till vardagen

Ater till vardagen, och sa klart ar det Mandag ocksa. Huset ar tomt, tjejerna akte i morse, och det kanns jatte trist, jag grat en skvatt, akte pa jobbet och kande mig allmant tom och forvirrad med lite hemlangtan pa det. Men jag har tur som har Shaun, som lagade en god lax middag till mig nar jag kom hem fran jobbet, vilken karl !

Jag har haft 4 helt underbara veckor med underbart besok, och jag sager ater igen, tiden gick alldeles for snabbt. Jag vet inte hur jag ska sammanfatta dessa roliga veckor, jag tror det blir med massa underbara bilder som kommer inom kort och massa smaskiga stories. Jag planerar redan en tripp hem men jag vet inte nar, jag maste ju bara fira min 30 ars dag i forvag med en liten tripp hem kanske?

Nu ar vardagen ar men det ar ratt ok det ocksa, tranade i dag och det kandes helt underbart! Pa Onsdagar hadanefter blir det nog lite basketboll ocksa, sa som jag langtat, nu ska jag bara hitta tiden, men det ordnar sig nog. Ah kanns som jag har sa mycket att beratta, maste aven dar hitta tiden for den rinner i vag for snabbt. Ser fram emot massa harligheter framover. Pa Fredag blir huset officiellt varan pa riktigt, det firar vi med fin middag ute. Lordag, Sondag, Mandag aker vi pa en lite mini semester ner langs kusten for att bo i stuga och mysa!

Pa aterseende gott folk..

RSS 2.0