Mitt fina team ...

 
 

Myyyyys

 

Myyyyys

 

Snart så...

Ledig Dag i dag, precis vad jag behövde! Nu ska jag slänga på lite musik, stor städa, tvätta, vika, packa och ta med benji på en lång promenad/ löptur. I kväll är det möte med jobbet, alltid lika skoj att få coacha teamet, träffas å snacka om mål och saker å ting vi kan förbättra osv. Vi har massa lekar/ grupp arbeten planerat så det kommer bl skoj! Återkommer med bilder på mitt fina team! Nu är det 5 dagar kvar till avfärd! Helt otroligt..... Tiden har dock inte gått snabbt så jag hoppas det fortsätter så hemma i Sverige:) Jag ser fram emot mina dagar i Stockholm! Jag ska o hos min fina vän Fifi i Solna och ser fram emot att få mysa med hennes 3 barn! Alltid lika mysigt att bo hos Sofia och Jon, känner mig alltid som hemma där! Heldag med fiffi är planerat, shopping, mys, middag å massa snack å CatCh up! Shauns faster med man har gjort en så kallad "house swop" som i filmen The Holiday! Dbyltar bytt boende med en familj i Vaxholm som redan varit här i Australien och bott i deras hus förra året. Så nu är det Liz och Peters tur och deras dotter Leonie som är lika gammal som mig kommer också, kommer bli skoj att få umgås med dom i Stockholm och få visa dom mitt hemland:) stolt som man är! Ska även få träffa Malin å Jennie mina fina vänner som var här och hälsade på 2009, vi ska alla träffas på middag hemma hos Malins päron Kajsa och Kristoffer son också var här och hälsade på mig och shaun i julas! Underbara människor! Återkommer med massa fina bilder!Åh så jag längtar nu!!!! På fredagen den 19 e juli bär det av till mitt fina Östersund! Längtar tills tågresan och få slappna av, se Sveriges natur och längta tills jag kommer fram då jag får träffa min fina familj. Pappa och mamma väntar på tåg stationen. Ni hör ju hur jag låter, sentimental, och så lycklig! När man bor så långt hemifrån så lär man sig uppskatta varje sekund och minsta lilla grej kan jag meddela. Hemlängtan gör ont men man lär sig att leva med den. Man tänker på små ögonblick som gör en så lycklig och personer som är så speciell för mig. Som sagt 5 dagar kvar!!! 
 

Ny hårfärg...me like!

 

Fredagen den 5 juli

              Finns det nåt bättre än att börja den lediga dagen med go frulle, kaffe på ballen i solen å fina vovvar som håller mig sällis:) å bo kaspers spelandes i bakgrunden:) mys säger jag bara! Jag blir på sånt bra humör när solen skiner!!!! Schema för min lediga dag: ta bort ful gipset från mitt mongo finger, till frissan åfrån ordning på kalufsen, tvätta, städa och träna! Japp där satt den! Hörrni, 9 dagar kvar, jag längtar inte alls! :) 
 

Tåg drama i Sydney!

              Jaha va gör man om man är fast på ett tåg i 2 timmar? Jo man käkar chirre, snackar skit, skrattar, drar stories, å irriterar flik sm inte fattar svenska... En tåg tripp som vanligtvis tar 40 min tog 2 timmar, härligt värre! Tur att svensk humor är så jävla bra! 
 

Benji 1 år!


En läxa lärd...

Nä nu hörrni ska jag skriva av mig! Har inte skrivit på ett bra tag så det är på tiden! Jag har ett problem jag jobbar på som kan driva mig till vansinne, problemet är att jag i bland är alldeles för snäll!! Och när man är för snäll å förstående så kan folk lätt utnyttja en.. Jag har jobbat på detta och när jag väl säger emot så blir jag så stolt över mig själv! Men när jag låter folk trampa på mig, ignoranta, arroganta, själviska människor så mår jag blä! Jag har verkligen kommit till en del av mitt liv där jag inte accepterar nåt, jag säger i från om jag inte håller med, jag släpper inte in nån om den personen inte kan ge och ta. Finns det nåt värre än själviska personer där allt kretsar kring dom, eller folk som tar saker för givet. En läxa lärd denna vecka och en erfarenhet rikare.             Snap!             Våran söta granny flat/ studio på bakgården är ledig igen, efter mycket strul hit och dit och mycket stress. Nu letar vi efter en ny hyresgäst och det ser ljust ut, redan flera intresserade:) vill fixa och ordna så mycket som möjligt innan det bär av hem till Sverige om 1 1/2 vecka!!!!! Jag är så pirrig, så laddad, så nervös, så lycklig och så otålig!!!! Tiden går långsamt! Shaun är i Samoa och spelar golf med några kompisar denna vecka, ensamt och kallt hemma, tur man har vovvarna!  

RSS 2.0