De ar sommar det...

Ledig i dag, sa underbart, ledig Fredag annu mer underbart! Pa Fredag signar jag upp pa Gym och det ar inget skamt, min liv ska vanda och det ar snarast! Jag och Erin signar upp Fredag morgon och det ar pa tiden det kan jag meddela. Pa Fredag aker jag och Shaun ut till vara vanner Bek och Todd for lunch och antligen far vi traffa lilla Archie som foddes for nagra veckor sen, myys! Till helgen blir det jobb, hoppas aven pa en dejt med min momma Aggie som jag inte traffat pa evigheter.
Forra Sondagen var lyckad med middag och drinkar nere i Cronulla. Vadret var helt underbart och jag fick satta pa mig fin klanning och sandaler, det ar sommar det! Jag, Bek, Kate och Courtney(bek's syster) kakade gott, drack drinkar, och dansade lite crazy techno innan det bar av hemat for oss alla, tidig kvall men mycket trevligt. Blir mer sant nar sommarn narmar sig, wehoo!



mm December....

Nu ar resan bokad:-) Vi aker till Cold Coast den 2 Dec i 4 dagar pa Brollop, langtar sa tills att fa vara ledig, aka till Byron Bay och Ballina, se Gold Coast, ga pa brollop(brollop pa stranden dessutom) och en resa for att fira mig och Shaun och vara 2 ar tillsammans. Gud sa myyysigt sager jag bara! Nar vi kommer hem ar det bara ca en vecka kvar tills min fina Karin kommer pa besok, langtar sa! Tank att Karin reser over hela jordklotet for att fa traffa mig och med sig har hon fina Seema och Hanna. Det ar fina vanner det...


December kommer helt enkelt bli helt underbart( ungefar lika underbart som en bal pa slottet om inte battre)



Kolla in detta !

Jag har foljt Australia's Top Model sasongen de senaste veckorna och i gar satt jag klistrad framfor Tv:n for att kolla vem som vann. Min favorit var Kelsey, men kolla in detta, va pinsamt sager jag bara!



Robyn, hon ar cool hon !


Trott Lordag...

Kanns som att detta bloggande blir aningen sporadisk, vissa dagar skriver jag massa, vissa dagar inte, men sa far det blir. Ni ar nog inte hundratals lasare dar ute anda sa det gor nog inget. Jag kommer aldrig bli en "proffs" bloggare som skriver om allt i varje sekund, vad jag lagar for mat, nar jag tranar, foton pa mig sjalv nar jag precis tranat, uppdateringar fran stranden eller bussen eller jobbet, for san ar inte jag, kanns som att tiden inte racker till for det. Jag skriver vad som faller mig in, och borde nog skriva mer, for att avreagera mig pa alla satt och vis, det kan vi nog alla behova.

Dagen har varit lang och stressig pa jobbet, i bland springer dagarna forbi och jag hinner knappt kaka lunch, det kanns sadar med stress. Jag gillar nar massa saker hander runtomkring mig men inte sa pass sa det paverkar min halsa mer eller mindre. Min kropp har varit trasig pa sistonde och jag kanner mig standigt trott. Dags for en andring kanner jag, traning och mer somn loser nog problemet ska ni se. En vecka kvar med pajasen pa jobbet som har noll koll, sen borjar Kate, min fd. kollega om 2 veckor. Antligen far jag an avlastning!

I kvall har jag kakat en god middag med Shauns mamma och hennes vaninna, surrat politik och otrohet och har sitter jag nu fast vid datorn och har blir jag ett tag till. Pojkvans fritt i kvall eftersom Shaun ar i vag och lirar golf med hans pappa hela helgen, skoont sager jag. Ensamhet kan vara underbart, egen tid kan behovas titt som tatt.




Spara och gymma !

Kan meddela for er som ar intresserade att jag faktiskt borjar spara pengar, JA ni horde ratt! Ni som kanner mig vet ju att jag gillar att "unna" som jag sa fint kallar det men nu ar det pa tiden, eftersom jag har en helt ok lon och inte betalar hyra att borja spara sa jag och Shaun kan kopa lgh inom ett ar eller tva. Vi har satt ett mal pa 1 1/2 ar att spara i hop AUD 30.000, inte alls omojligt. Efter tva veckor har jag redan sparat i hop 7000 SEK, det ar inte illa det(klapp pa axeln) Var drom ar att kopa en fin lagenhet nere i Cronulla, vid havet, det vore drommen det, sa underbart fint dar nere, en helt annan livsstil, sa avslappnande och lugnt, nara till allt. Drommen kanns inte alls for langt borta. Tills dess sparar jag, och unnar lite bara.

I veckan unnar jag Gym kort, och det ar verkligen pa tiden. Jag ar sa ur form, det ar inte ens kul, mer tragiskt! Gymmet ligger alldeles vid kopcentret dar jag jobbar, frascht och oppet 24 timmar om dygnet, man vet ju aldrig nar jag skule fa for mig att trana mitt i natten:-)Wehoo jag ar laddad for ett nytt liv(det har man ju aldrig sagt forut) men ett steg i ratt riktning i alla fall...


En liten skogsmulle i Norge....



Gidget goes Hawaiian...






I kvall var det dags for fredags myyys med Shauns mamma och syster. Det blev tacos, hemma gjord Sangria och en klassisk "chick flick" Erin och Kerry forselog deras favorit film " Gidget goes Hawaiian" och jag maste saga att jag blev helt sald! En karleksfilm/musikal fran 50 talet, helt underbar! Det kallar jag fredags myyyys!




En underbar dag....

Maste meddela for folket att jag haft en helt underbar ledig dag i dag, sa avslappnande! Vaknade tidigt for en Skype snabbis dejt med min bastis Ninis, som fick mig pa super bra humor och jag bestamde mig for att ha en riktig UNN dag. Akte till narmsta kopcenter, kopte mig en kaffe och vandrade runt lite, gick och fick mig lite manikyr och pedikyr, och avnjot det bakat lutad, med en kaffe och en skvaller blaska i min hand, underbart! Sen bar det av till frisoren for lite trim, och det avslutades med massage, sa himla harligt och precis vad jag behovde!
Lunch med min man och en harlig eftermiddag hemma med tvatt och lite fix. Jag ar sa avslappnad och utvilad, precis vad jag behovde. De narmsta dagarna vantas jobb och pa Sondag blir det Tapas och drinkar i Cronulla med mina fina vanner Bek och Kate.


Pa aterseende mina underbara, jag saknar er alla dar hemma sa mycket !

Basket...

I gar tog jag min ny pumpade basket boll och drog ner till Kyle Bay som ligger har i narheten och for att skjuta lite hoops. Gud sa jag saknat basketen insag jag, det var alldeles for langesen jag bara skjot runt lite. Jag skjot runt lite och en asiat nisse kom fram och fragade om vi skulle spela en mot en haha, jag sa nej tack, och at jag bara ville skjuta runt lite for mig sjalv. Efter ett tag sa han " du ser proffessionell ut" haha, han borjade fraga fragor pa sin knakiga engelska. Efter ytterligare ett tag fragade han om han fick spela defens pa mig, alltsa haha jag visste inte vad jag skulle saga men lat han spela defens medans jag droppade i en tre poangare i fejjan pa han, sen gav han upp.:-) Jag maste erkanna att jag saknar att lira pa proffessionell niva, jag saknar lagkanslan och alla mina vanner, kanslan av vinst och revansch, alla borta resor, lag sammanhallningen och allt underbart som hor till. Basketen var en san stor del av mitt liv och nu finns den inte langre, det anda som finns ar minnen, och bra minnen ar det saklart. Mina ar pa gymnasiet och RIO, college i Usa, Elitserien, Brahe, Jamtland, det har vart en lang harlig resa som jag ofta kollar tillbaka pa.





Fodelse momma...

Harliga helg med firande av min fina Aggie pa hennes stora dag i Fredags. Sa glad att jag har min kara van hemifran har med mig, hon ar sa omtyckt av hela Nathan's slakt och vanner.Trevligt kalas med god mat och dryck, oppen brasa, trevligt sallskap och turk peppar shots, inte illa det. Aggie blev fint uppvaktad av vanner och familj till Nathan, och hade det inte vart for jobb dagen efter och min trotta momma sida sa hade jag stannat hela natten lang, men momma hanger inte med i farten pa senaste, vet inte vad det ar med mig men jag orkar inte mycket, och pallar tydligen inte mycket alkohol heller for den delen innan magen blir kass. Det kanns som jag aldrats ca 20 ar de senaste veckorna, pga av jobb och stress men det tar val en vandning med lite ny energi!



I dag hade jag mote med tjejen pa jobbet som inte presterat vidare bra, innan jag ens hann "sparka" henne sa visade hon mig sitt uppsagningsbrev och sa att hon ville sluta, tack gode gud sa jag, sa hon gjorde det bara enklare for mig, for det ar aldrig kul att behova avskeda nan. Hon jobbar kvar i 2 veckor till sen ar det adjoss med henne, och forhoppningsvis kommer Kate, min ex kollega tillbaka, vore sa underbart skoj for vi kommer super bra overens.



Tummen upp for 23 ar !


Sondag...

Sitter pa vart lilla kontor och bloggar med en chai latte i min hand. Kontoret som forr var ett fint gastrum pyntat av mig med foton, ljus och fina tavlor har nu forvandlats yill ett kontor for min lilla student Svenne. Det later som ett Zoo utanfor fonstret, faglar av alla slag, papegojor, krak jaklar och sana dar Magpies som jag inte tych om!

I morse tog jag och min man en promenad i det fina vadret, for lite frukost pa ett mysigt cafe ca 30 min harifran, mycket myyysigt ska ni veta. Pa vagen hem sa var solbrillorna pa liksom min huva pa trojan, OM en magpie skulle attackera for dom fanns lite har och var och glodde ilskt pa mig. Helt plotsligt kanner jag nat som attackerar mig pa huvudet och jag skriker hogt och hoppar hogt upp i luften, och det var inte vilken magpie som helst utan det var Svenne med en pinne, petandes i huvet pa mig, AH sa arg jag blev ! Jag har haft en harlig ledig sondag och bara slappat, sa underbart! Redo for nya vecka och nya utmaningar!

Ma rakes...

2 ars bloggande...

2 ar och 466 inlagg senare sitter jag har och bloggar fortfarande, det ar helt sjukt tycker jag, for jag forstar inte vart tiden tar vagen eller hur otroligt mycket har hant de senaste tva aren. Hur sammanfattar man dessa tva aren da pa ett inlagg det ar fragan det. Norge med fyra underbara tjejer,ny lagenhet, nytt liv, Australien dar jag ovantat hittar karleken och mitt nya liv, med Shauns underbara familj, vanner och ett underbart jobb. Jag trivs helt underbart bra och fattar inte annu i dag att jag bor i Australien och mitt liv ar nu har. Forstar ni denna skumma men underbara kansla, det gor inte jag for den ar obeskrivlig..





Brollop ....

Jag har alltid varit svag for brollop och kommer alltid vara. Alskar brollop trots att jag inte varit pa sa manga, sa har jag alltid dromt om att gifta mig, och allt som hor dartill. I borjan pa december gifter sig Shauns kusin och hela familjen flyger upp till Ballina som ligger nara Byron Bay for brollop en hel helg, kommer bli helt underbart. Ett strand brollop dessutom, ah sa underbart! I gar fick jag ett mail av en bra van till mig som jag spelade basket med i Sverige, hon ar amerikan och bor i Boston. Hon fragade mig om jag ville vara brudtarna pa hennes brollop nasta Augusti ! Jag blev sa rord att hon fragade, sa nu maste jag planera en resa till NY och Boston, blir nog inte alltfor jobbigt det med tanke pa att hon ar en san bra van och med tanke pa att jag ALLTID velat akt till NY ! Spannande.....

Hoppas en dag att det blir min tur for jag vet exakt hur mitt drom brollop ser ut, har redan planerat det i huvet :-)






Inte sa konstigt man saknar sommarn....


En romatisk hemlig o


Cronulla Beach


Coogee Bay


Svenska turister pa besok


Mina fotter i en park i Sydney...


Nergravd med tuttar och snopp

Min surfare..


En av manga fester pa var uteplats...


Lycklig jag ar sa lycklig !!

Nu ska jag beratta for folket hur glad jag ar att jag far besok till Jul och Nyar. Inte nog med att min underbara, nara van Karin kommer, sa kanske Mammsen och Tobbsen kommer ocksa ! jippiii! Vilken jul detta kommer bli! Sa mycket skoj ska hittas pa, och jag raknar ner dagarna. Jag langtar tills att fa visa hur jag bor och presentera dom for alla mina vanner och Shauns familj. Underbart!


 





Myyyys...



Stig Larsson kan han...

Antligen har filmen kommit ut har i Australien. "The girl with the dragon tattoo" (Man som hatar kvinnor) Ah sa bra den var! Har inte last bockerna utan kor pa filmerna helt enkelt. Vilken hojdar film!...(stolt svensk jag)







Hunk varning...


Lediga, slappa dagar...

Harliga lediga helg, sa underbart ! Mina lediga dagar ar unika for mig ska ni veta. Gardagen gick at till att stada och tvatta, alltid lika skont att ha det gjort! Dagen avslutades med en mysig middag pa Mexikansk restaurang med Agnes,Nathan och Nathans paron, trevlig kvall!

I dag ar jag lat, jag hade sovmorgon, Shaun lagade pannkakor till mig, go apelsin juice och mina dagliga kaffe, vilken start pa morgonen! Jag ar som sa rastlos i dag och det regnar ute, sa vad gor man da? Jo jag tror det blir lite massage, pedikyr och manikyr, det ar min svaghet det och en av dom tre ar ett maste ca. en gang i manaden tych jeg ! Sa harligt att bli ompysslad, speciellt nar man ar trott och schleten:-)
Sa under mina dagar har jag konstant fatt samtal fran jobbet, en av de nya tjejerna som jobbar heltid kan ingenting och det driver mig till vansinne, och gor saker fel och fragar standigt massa fragor, jag blir galen ! Vid detta laget borde hon kunna allt, jag har suttit ner med henne och snackat om detta och gett henne feedback om vad hon maste jobba pa men det gar inte in !!aaahhhh! Min gamla kollega Kate kommer nog tillbaka efter 5 manader bortrest, ah sa glad jag blir om hon kommer tillbaka, for jag gillar Kate och vi jobbar jattebra tillsammans och jag kan slappna av pa mina lediga dagar.

Nu ska jag njuta av min lediga dag, i morrn ar det ater till jobbet, Farsdag och kraftskive kalas med Familjen Doyle.




RSS 2.0