Ger Bort och Säljer Billigt!

Jag funderar på att anordna en liten loppis nästa vecka, jag måste bli av med kläder, skor, accessioarer och massa annat och jag tänkte sälja det billigt och ev. ge bort mycket av det, måste bli av med saker jag inte kan ta med mig till Australien.
Skriv gärna en kommentar om ni är intresserade så jag vet. Jag har faktiskt masssa fint som jag vet att ni skulle gilla :-)



Hemma i regnet med täppt näsa..

Trodde inte jag skulle ha tid eller lust att blogga medans jag var hemma men detta underbara väder gör ju att man tappar lusten till allt, brukar inte va den som klagar, jag ar ju hemma med nära och kära, men inte nog med vädret så har jag blivit jätte förkyld, så himla typiskt ! Har inte hunnit träffa alla jag vill träffa för jag är sjuk, blir så besviken !! Har inte vart sjuk på ett år men nu är det dags, bra tajming ! Sitter inne, dricker te, surfar o smörjer in mig med vicks.

Det är jätte skönt att vara hemma o träffa alla nära o kära igen så som jag saknat alla, och vilket välkomnande vi fick på Arlanda och på tågstationen i Ösd! Blev så otroligt glad. Malin, hennes familj, Jennie och Helen överraskade oss på Arlanda med tema "Australien", en stor välkomns skylt och champagne och jordgubbar, san himla överraskning ! Senare på dagen efter 48 timmar utan sömn blev det Gröna Lund och Gamla Stan och kvällen avslutades i Bromma hos Malins underbara föräldrar och en god lax middag. Vi skötte oss relativt bra med tanke på omställningen och sömn bristen.

Väl hemma i Ösd efter tåg resan så möttes vi av min fina familj med blommor och massa goa kramar och 8 av mina kära vänner jag blev så chockad men glad så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Stackars Shaun blev genast nervös, haha
På Fredag kvällen blev det trevlig middag med familjen sen utgång o polska drinkar med polackerna Emma o Ekka, trevligt! Lördagen bestod av middag hemma hos Helen så himla trevligt alla mina vänner va där, kunde inte ha blivit bättre! Ingen utgång pga för långa köer och ruskigt regn, vi gav upp.
Bilder och uppdatering kommer så småningom...
Nu ser jag fram emot att träffa mina brorsbarn, flera kära vänner o massa mys.

Simma lugnt i regnet....

Sweet Dreams....


Snart sa...

Har precis pratat med min Bastis Nina i en och en halv timma, ah sa jag saknar min andra halft ! Hemma kommer inte kanns hemma utan henne, varfor ar vi alltid langt i fran varann?
I dag skiner solen och jag  packat, stadat och forberett infor resan i morrn, kanns sa himla overkligt att vi aker i morrn, overkligt men sa himla skoj ! Torsdagen ska spenderas i huvudstaden med Jennie, hade tankt mig lite sightseeing och massa Grona Lund. Pa Fredag morgon bar det av mot Ostersund, ska bli sa underbart att krama om familj o vanner.
Jag kan nas pa mitt svenska mobil nummer om nan vill ringa, 0702373367

Kvallen bestar av mys middag med familjen och invigning av deras nya biljard bord...Jag vet nan som kommer hoppa ur sangen i morrn bitti !Uppdatering hemifran sker om/nar jag har tid och lust.

Snart ses vi...

Ny Parfym..


Livskvalite...


Forbereder...

Fixat har, fixat naglar, kopt presenter, inhandlat smatt o gott som man behover nar man reser, skrivit ner en packlista,ordnat och fixat med det mesta. Jag alskar att sma fixa med grejer innan man aker, det ar da man verkligen inser att man ska aka ocksa, har nog dock inte insett att jag ska aka hem pa besok men det slar val mig pa Onsdag morgon pa vag till flygplatsen...wehoo!

Hade en trevlig dag i gar, motte upp med Louise och Geanie for lunch, nagelfix och massa tjatter o skvaller. Kvallen avslutades pa Grek restaurang med familjen, forsta gangen pa 7 manader , fy skams pa mig som ar halvgrek, och med tanke pa att halva Australiens befolkning ar greker och det finns grek restauranger overallt! God mat, mycket mat, hogljudda greker och hogljudd grekisk musik, precis som det ska va.Jag at tills jag stupade, sa himla gott(dock inte lika gott som pappas mat). Mkt trevlig Lordag, OPA! Pratade med mammsen o pappsen i gar pa tele, langtar efter att fa krama om dom riktigt hart, ser fram emot tre helt underbara veckor hemma med nara och kara!

Sondagen bestar av tvatt, stad, och bak och mera uppladdning for resan...

Ma rakes




Sa har GLAD ar jag att jag kommer hem snart!

My Life in Ruins...



Sag "My Life in Ruins" i gar med Kerry och Erin, vilken feel good film! Alskar Mitt
Stora Feta Grekiska brollop sa jag visste att jag skulle alska denna film ! Extra kul

nar man ar halvgrek ocksa, man uppskattar ju vissa skamt lite mer, speciellt nar man vet hur greker

kan va... :-) Filmen fick mig att langta tillbaka till Grekland, sa otroligt vackert land!

Nu ar jag och Kerry pa vag och ska fa vart har fixat av Beck, sen blir det middag med Beck och Todd i kvall

pa Little Italy, italiensk mat och goda viner...

Pa aterseende...5 dagar kvar !


Ett ar sen...

Det slog i gar nar jag skulle skriva ett brev och fylla i datumet, att det var ganska precis ett ar sen som allt bara rasade for mig, jag var helt trasig. Hela sommaren var forstord, livet var paj, inget betydde nat, allt jag forsokte var att ata,sova och jobba, och det lyckades jag inte alls bra med. Har sitter jag ett ar senare, och kan som inte forsta allt som hant det senaste aret, det kanns som det negativa i det forflutna aldrig hant, vilket ar en skon kansla. I bland har jag fortfarande mardrommar, men vaknar och kollar runtomkring mig och inser att allt ar helt underbart.

I bland ar jag fortfarande arg for hur jag blev behandlad men det gar snabbt over, jag tror dock det ar viktigt att ha lite ilska kvar, for det ger mig styrka pa nat konstigt vis. Jag har inte fatt alla svar jag ville ha, kan an i dag inte forsta mig pa nat av det som hant eller varfor men vad gor det, jag gick vidare och livet likasa. Jag ar sa glad for dar jag ar i dag, och trodde aldrig jag kunde bli sa har lycklig. Livet ar bra underligt...



Middag och Drinkar....




Lyckad kvall med tjejerna fran jobbet, go pizza o billiga drinkar och trevligt sallskap, kan inte bli sa mycket mer lyckat an sa....








Svensk Sommar...



Jag Langtar Till Svenska Sommaren....

2 weeks todaaayy...

Sondag, och har precis vart i vag och kakat Brunch med familjen. Ingen vanlig Sondags brunch i dag, pa vag till cafeet i bilen sa kommer det en sot Labrador springandes mot bilen pa vag att bli overkord av en annan bil, det visar sig att han har sprungit hemifran och hittar inte hem, sa sot! vi tog med han i bilen och lamnade in han pa narmaste djursjukhus, det visade sig att han var en stammis, stackarn, man undrar ju vilka typ av agare han hade, herregud sa tragiskt...Han hade tydligen gnagt sig igenom tva stangsel och hans koppel ett antal ganger..Floskel Momma var i farten igen. Shauns mobil ringde och det var skyddad nummer, jag hojtade ut att det kanske var hundens agare !..sen tankte jag efter hogt som vanligt, men hur hade dom hans nummer?! suck...ibland blir jag less pa mig sjalv!

I kvall ar det middag och drinkar med tjejerna fran jobbet pa Oatley Pub, ska bli skoj ! ater kommer med bilder..
I gar motte jag upp med min svenska kompis Meta som jag motte pa jobbet for nagra veckor sen, kul att snacka svenska och prata om massa man egentligen har gemensamt eftersom man bor langt hemifran och bada dejtar Aussies..
:-) jatte trevlig tjej, blir nog fler dejter med henne!

Trevlig helg, och nu ar det bara ytterligare en helg kvar sen ar vi hemma i Sweeedeen. Till veckan blir det jobb, klippning och fargning a la Beck, Middag med Beck och Todd och massa mys och packning innan hemfard.
Stackars Shaun vaknade upp av ett skrik i onsdags morse, det var min hogljudda rost som bara ville meddela att det var "2 weeeks todaaay" tills vi aker...



Min Sommarlat...



Regn regn regn...

Har nyss kikat klart pa "Remembering Michael Jackson" vilka tal, vilken fin musik, vilken ceremoni. Jag grat och grat och grat och just nu sitter jag har helt paralyserad...Har fortfarande inte forstatt att Michael Jackson har lamnat varlden. Det kanns verkligen som varlden star helt stilla. Mitt hjarta brast nar hans dotter holl sitt tal pa slutet, usch vad ont det gjorde.
Det kanns sa overkligt att han ar borta, och jag insag efter ceremonin vilken inverkan han har haft varlden om, och hur unik han var,  som en Gud.
I morgon ska jag antligen kopa hans samlings album sa jag kan lyssna pa hans musik nar jag vill...
Hans bortgang liksom annat jobbigt har i varlden far mig att tanka till hur kort livet verkligen ar, och hur latt vi kan forlora nan vi alskar, jag ar radd for doden och vad som kommer darefter, jag ar framst radd for att forlora nan jag alskar. Jag har insett, speciellt nar jag bor pa andra sidan jordklotet att jag ar sa tacksam for alla runtomkring mig, min familj och mina underbara vanner. Livet ar for kort for att inte alska , glomma och forlata...

Regnig gra dag i dag, regnet verkligen oser ner har pa andra sidan jordklotet. Blev precis serverad en lyx frukost, en dag vantar inomhus, ledig fran jobbet, jag ska bara va och dromma mig bort till Sverige. 2 veckor kvar precis i dag. Snart ses vi min kara familj och mina underbara vanner..Langtar



Sondag...

Sammanfattning av veckan som gatt: jobb jobb jobb. 50 ars fest i gar, mycket trevligt, med god mat och harliga manniskor! Massa mys pa en ledig Sondag, stralande sol, brunch i Cronulla med min Svenne, promenad, bodyboard tavling, film mys under tacket i sangen och brev skrivning i solen med en smoothie. Livet kan inte bli sa mycket battre...

Endast 2 1/2 vecka kvar, det narmar sig, och vi langtar !

En vecka med massa jobb vantar, uppdatering kommer...

Simma lugnt....






Shoot some hoops...

Ledig i dag Onsdag och det blev en tur till Bondi for en intervju pa foretaget  "Pilgrim", lite finare, dyrare klader. Intervjun gick jattebra. Hade en intervju i gar med "Glassons" en av mina absolut favorit affarer dar jag shoppar mkt. Den intervjun gick ocksa jattebra, och hoppas pa svar i veckan, men hoppas inte alltfor mycket denna gang, har ju trots allt kvar mitt jobb men letar annat medans pga. omstandigheterna. Passade pa att traffa Lydia for lunch i dag, trevligt att man har en liten umganges krets har i Aus:-) Har traffat massa harliga kompisar genom Shaun och genom jobb, sa jag ar ingen "LONER" oroa er inte...

I dag lirade jag basket for forsta gangen pa ett ar, kandes konstigt, men insag hur mkt jag saknar sporten. Var lite rostig i borjan men sen insag jag att det sitter fortfarande kvar i mig vilket ar bra..sa efter inkop av basket boll i dag sa blir det mer hoops framover. Spelade HORSE med mannen, forsta sporten jag klar han i, kanns bra att man har lite sjalvfortroende kvar. Ser fram emot massa golf i sommar hemma i Sverige ocksa, min nya sport som jag ska forsoka bli ok pa..." Im all over it like a fat kid on a cupcake"




RSS 2.0