Mina Bilder....














Mina Roda Sexiga...


Underbar helg...

Hemma efter en underbar, avkopplande helg i Blue Mountains hos Beck och Todd. Atit gott, druckit gott, spelat massa Wii och bara slappat, alskar sana helger. Jag maste inforskaffa Wii forresten, sa himla skoj ! Helgen avslutades med shopping och bio, The Hangover, en av de roligaste filmerna jag sett, Shaun var tvungen och dampa mig i bio salongen for jag skrattade lite for hysteriskt, men kunde inte hjalpa det..The Blue Montains ar verkligen vackert, san utsikt over bergen och mer avkopplande for det ar ute pa "landet"..alltid skont att komma bort lite fran vardag och stress.

I Lordags nar vi akte hem fran restaurangen sa stannade vi en korsning for rott ljus, tvars over gatan sa ser vi en bil med passagerar dorren oppen, pa gras mattan utanfor star en stor fet kvinna pa alla fyra och spyr som en fontan..inte nog med det utan hennes jeans ar tackt av kiss, alla fyra brot ut i skratt, tror inte jag skrattat sa mycket pa lange, vilken syn alltsa !haha...

Mandag firas med massa slapp for jag ar ledig i dag, langesen jag var ledig tva dagar i strack.:-) Jag och Erin avnjot en grym brunch och kom hem och kikade pa Sex and the City och bakade Scones, jag ar numer svag for scones...med gradde och sylt, sa som alla i Aussie tydligen ater sina scones!? Vilken reaktion jag fick forra veckan nar Kerry berattade  denna nyhet for mig, jag som ar sa van med smor och ost pa svenskt vis(lite nyttigare) men gradde och sylt ar helt underbart, tillatet att testa hemma...

Sa till er alla dar hemma:
Testa Wii om ni inte testat det redan, se The Hangover pa bio, besok Blue Mountains en dag, spy inte i en korsning med kiss i brallan, testa scones med gradde och sylt.

See ya later...





Michael Jackson....

Varlden star verkligen still kanns det som, jag har spenderat de senaste dagarna framfor Tv:n med Michael Jackson's top 50, beundrat hans musik och hans dans. Det kanns sa himla overkligt att en san stor idol kan do, jag trodde han skulle leva for evigt... Kanske inte sa konstigt att han fick en hjart attack i och for sig, med tanke pa att han at smartstillande regelbundet och vagde 45 kg nar han dog ! Det ar sa fruktansvart sorgligt och jag kan inte fatta att det ar sant.. Jag kom i hag nar jag var 12 ar gammal och var i Stockholm pa semester, jag var for ung for att ga pa hans konsert sa jag lyssnade pa konserten utanfor i stallet, dansade till hans latar pa mitt rum och mimade med en latsas mick i min hand..Mina absoluta favorit latar ar "I'm bad", "Rock My World", "Black and White", " Man in the Mirror" och " The way you make me feel"
R.I.P  King of Pop.....



Detta ar mitt favorit klipp, det ger mig gashud over hela kroppen.. Finns ingen som kan dansa som Michael Jackson....helt otroligt!



Tatuering

Har funderat ett bra tag pa en tatuering, ville lagga till en frangipani blomma bakom mitt namn, och i dag efter jobbet tankte jag att nu ar det pa tiden att fa det fixat eftersom jag jobbar varje dag i stort sett innan jag aker till Sverige. Akte och kopte ett vykort med en bild pa en frangipani, vidare till tatuerings stallet , och sen var det klart pa ca 30 minuter. Blev super lyckat !(aterkommer med bild) Mycket nojd!

Nyheter pa jobb fronten, 2IC positionen finns kvar pa mitt jobb for Louise sa upp sig i dag, sa himla trist for att vi har jobbat sa bra i hop, slitit hacken av oss i en manads tid for ingenting! Jag vet att rollen ar en mojlighet for mig igen men jag vet inte om jag vill ha den langre efter allt drama och allt skit!Jag soker nya jobb och ska pa en intervju nasta vecka pa en klades affar, en av mina favorit affarer faktiskt, hall tummarna! Jag har haft san otur med jobb sen jag kom hit, men jag tror definitivt att allt hander for en orsak har i livet gallande allt, har ju verkligen fatt smakat pa det de senaste aret... inga sura miner for det, tvartom :-)

En manad kvar till hemkomst, raknar ner dagarna, langtar efter att kramas, ska kramas som aldrig forr...

Ma rakes...




Besviken...

Nar allt var frid och frojd sa far man helt plotsligt en knyt nave ratt i kaften !

Som jag babblat om hur mycket jag alskar mitt jobb och bla bla bla. I dag kom beskedet for mig och Louise, min arbetskamrat, vi fick inte jobbena vi prov jobbade for, som vi slitit i en manads tid, och verkligen dubblat budgetet varje dag , manga extra timmar, mycket slit, for vad? NADA.. Detta foretag har verkligen visat sina sanna sidor, och det trodde jag inte. Louise har varit butikschef for Body Cotton On forut och haft massa strul med dom, och annu en gang blir hon totalt overkord. Stackarn var sa besviken i dag efter beslutet. Vi gick hem fran jobbet i dag med sura miner och en san besvikelse, jag kan ej forklara hur besviken och forbannad jag ar for tillfallet! Hart arbete for ingenting..och jag verkligen alskade mitt jobb. Foretaget har redan anstallt en butikchef, fast dom har oss som kan driva stallet. Efter Louise's mote i dag med hogsta chefen sa fick hon sitt sagt i alla fall, och det fanns ingen direkt anledning varfor vi inte fick jobbena, men vi hade tydligen gjort ett sa jkla bra jobb, dom var sa imponerade!? ingen av oss fattar nat? jag ar mallos....

I morgon ar det nya tag, ska soka nya jobb, och definitivt inte inom samma foretag! Ny dag nya tag :-)
Jag har kvar min deltids position inom foretaget men skaffar hellre nytt, min stolthet och mitt harda arbete fortjanar battre, jag vet vad jag kan och jag ar jvligt bra pa det...

Over and Out...

En dag pa jobbet...














Glad Midsommar

Midsommar firas inte i Australien, tro det eller ej, speciellt inte eftersom det ar vinter har nu. Vinter och vinter vet jag inte men nan slags svensk sommar/regn period och kyligt pa mornarna. Jag saknar inte den svenska vintern tro mig, har levt med den i ca 25 ar sa jag tror jag kan va utan den ett tag till.

Kommer tanka pa mina nara och kara i morgon dock nar det firas midsommar runtom i Sverige med sill, potatis, nubbe och midsommar stang med sang och dans, hoppas ni alla far fint vader och en mysig kvall. Jag firar midsommar med att laga middag till Shauns familj pa Sondag, ser jag fram emot. Blir rakmacka till forratt, ska komma pa nat riktigt svenskt till varmratt(inte kottbullar) har nan nat forslag?

Det ar ratt kul nar jag ska forsoka forklara midsommar och alla andra svenska traditioner for alla har, dom maste tycka vi ar helt galna i Sverige, speciellt midsommar, we are dancing around a pole? singing small frogs small frogs och ater ra kall fisk och dricker hembrant! hmm?kanske inte helt normalt?! Lucia har vart lite krangligt att forklara ocksa, later ju ocksa helt psycho, vita linnen, ljus i haret, och ginger bread people.... 
 Helgen blir lugn efter 6 dagars jobb i strack och samma schema nasta vecka. Jag verkligen alskar mitt jobb och klagar inte over massa timmar!

Forresten, ser ut som en autograf fran min stora idol Michael Jordan ar pa G, jag ar helt overlycklig, ska rama in pappersbiten sa fort den anlander:-) Scott hade lirat golf med en av Jordans basta vanner i Arizona, och han hade lovat mig en autograf, jag ar valdigt exalterad kan jag meddela !

Glad Midsommar till er alla !



Sma grodorna sma grodorna ar lustiga att se....

Mitt Favvo Klipp...



Skrattar hysteriskt nar jag ser detta klipp!!

Ge Mig Mina Mommas Back...

Maste saga att jag saknar tiden i Norge, kan lata galet for vissa, hur kan man sakna farslakt, tarmar, bajs i ogat, tidiga mornar, och sura Frode?Denna tid i Forde var sa speciell, och kunde jag sa skulle jag gora om det igen med alla tjejerna, men a andra sidan sa skulle det inte va lika speciellt, for Hosten 08 kommer alltid va speciell, sana minnen, sa mycket skoj vi hade och det ar bara vi fem som nansin kommer forsta HUR kul vi egentligen hade. Jag kikar pa bilder fran Norge tiderna och det kanns sa overkligt, och jag langtar bara tillbaka. har da aldrig skrattat sa mycket som jag gjorde under dessa 9 veckor och det ar inget skamt !Vi holl oss i form genom ett antal lopturer, skratt och lyft av tunga djur. Jag blir sentimental bara av att skriva om det, och i bland ploppar minnen upp och jag kan bara skratta ratt ut, men ingen kommer nansin fatta varfor eller hur det kan va sa kul forutom de fem musketorerna:-)Jag forstar inte hur man under 9 veckor kan ha matt sa mycket battre an vad jag gjorde, och hade det inte vart for Norge och tjejerna sa hade jag inte vart dar jag ar i dag...Tack Mommas, evigt tacksam for att ni ar mina Mommas.
I sommar far vi tid till o kramas o skratta och snacka massa minnen...





Ett Bild Collage till er tjejer.....(inte lika fint som det i baracken men nast intill)










Lilla Mommas pa prarien

Mommas Sommar

Jag vet vad Mommas gjorde forra sommarn

In Mommas Shoes

The Mommas of the Caribbean

The Mommas and the City













En Trott Fiskare....?


Lediga Lordag...

Lediga Lordag, helt underbart, jobbat hela veckan och det blir massa jobb framover med, vilket ar bra, pengar till resan behovs! Jobbar sex dgr i veckan framover, men vad gor det nar man diggar sitt jobb? Pratade med min kara van Sofia i gar, det var mysigt att fa snacka med henne, vi ar experter pa msn relationer, kan prata om allt och hur lange som helst. Jag har bara en sak att saga Sofia, go for it !

I Torsdags nar jag kom hem efter an lang dag pa jobbet sa hade jag ett litet paket vantandes pa mig, ett handskrivet brev, en bok och massa sota sma lappar fran underbara Helen, det var det sotaste, hon ar for go ! Jag alskar handskrivna brev, finns det nat battre? Skrev ett 5 sidor langt brev till min bastis Nina forra helgen, och jag har aven valt ut tre speciella personer som far smaka pa mina handskrivna brev denna manad, sa avvakta och se om det dimper ner nagra fina brev i era brevlador...

I morse, kom Charlie 2 och Hannah 4 hit, Shauns farbrors barn, varldens sotaste barn som alskar att leka kurragomma, det ar sa underbart  att ha barn runtomkring sig speciellt eftersom jag saknar mina brorsbarn sa mycket. Jag har shoppat loss pa min affar och ska skamma bort mina brorsbarn och mina vanners barn denna sommar, det ar sa svart att halla sig nar man ar runtomkring sota barn och de sotaste kladerna hela dagarna. Vi har tex. rosa uggboots for nyfodda upp till ett ar, dom ar sa sota!! Maste saga att jag ALSKAR barn, det ar nog en av anledningarna varfor jag alskar mitt jobb, alskar klader och barn:-)

Nu ar det inte mer an ca 5 veckor innan jag kommer hem, herregud jag maste sluta rakna dagarna, vilket tjat ! Jag langtar bara sa otroligt mycket att jag kan inte halla mig! Det basta av allt vore om jag fick detta jobb jag prov jobbar for, jobba massa innan jag kommer hem och sen njuta av ledigheten och slappna av i Sverige i tre veckor! Jag och Shaun stannar aven till i Kuala Lumpur pa hemvagen i tva dgr for shopping och lite mini semester innan vi anlander till Sydney igen.

Nu blir det promenad med lilla Rusty....

See ya!





Avslappning i tre veckor.......





Top 5

5 Basta Banden nagonsin genom tiderna enligt mig sjalv...



Foo Fighters

Creed

Kings Of Leon

Nirvana

Pearl Jam










The Climb....


Min lediga Onsdag

I dag fick jag ett samtal fran jobbet pa min lediga dag. Jag hade blivit utsedd till "Casual of the Month", jattekul att mitt harda arbete belonas, kanns smickrande ! Denna utmarkelse betyder att jag gar vidare till en storre tavling inom foretaget och slutligen utser dom en vinnare pa deras "Award night", jattekul ! Min present vantar pa mig pa jobbet i morgon bitti, en stor lada med massa godis......!!



Svensk Sommar...

Ser verkligen fram emot en riktig Svensk Sommar. Man uppskattar som Sverige pa ett helt annat vis nar man inte bor dar langre. Finns sa mycket jag langtar efter, men forst och framst ska det bli sa underbart att fa traffa alla nara och kara! Ca. 6 veckor kvar nu och jag raknar inte alls dagarna:-) Anlander med taget till Osd den 24e juli runt lunch, ska bli sa kul att se Shauns reaktion till Sverige, Ostersund och allt som hor till. Ser fram emot en Svensk sommar i Ostersund, en tagresa upp, en resa till Skelleftea for Sofia och Jons brollop, sightseeing i huvudstaden massa harliga grillkvallar med kubb, kvallar pa straket, yran, minigolf i Badhusparken, Stocketitt, rakmackor, prinsesstarta, prommis runt Froso berget, pappas pizzor, fika pa Prastgatan 12, vin, sill och potatis, kaffe latte pa Torners ute servering, Det ar sa otroligt mycket man saknar och langtar till, sa mycket man uppskattar pa ett helt annat satt....men snart sa...






Cotton On Kids...



Har jobbar jag. Jag alskar mitt jobb, aldrig nagonsin har jag gillat ett jobb sa mkt som jag gillar detta.
Trevliga kunder, harliga arbets kamrater och sotaste kladerna! Skont att kliva upp pa morgonen och kanna att det ar kul att ga och jobba, sa ska det va ! :-)Fran och med i Mandags sa jobbar jatg heltid, prov period i en manad for 2IC rollen, hall tummarna for mig !


Ny frisyr...

Kunde inte halla mig, jag som skulle spara ut till langt fint har men i stallet blev det kort klippt och fargning.. Tror inte det ar menat att jag ska ha langt har, har inte talamodet att spara ut..



Veckan som gatt....

Sammanfattning av veckan som gatt...

Underbar helg forra helgen, Todd och Beck (paret som gifte sig i februari) kom pa besok och stannade over helgen, utgang i Cronulla med massa dans i hogklackat, drinkar och massa skratt. Jobb hela veckan, slitsamt, stressigt, rea. Ledig dag i onsdags med massa go mat, firande och latte vid stranden. Harliga skratt via telefon med Emma, Papi, och mormor. Loning och shopping. Tradionella sondags brunch med gott sallskap. Shaun kopte ny bil, en fin Skyline, som gar alldeles for snabbt for min del. Langtan till svensk sommar, vanner och familj. I stallet for att spara ut mitt har sa bestamde jag mig for forandring av klipp och farg, mycket lyckat! Manga tankar och funderingar, och konstiga drommar. Ater igen inser jag att jag ar en mycket lyckligt lottad manniska pa denna jord...som inte skulle onska for nat annat i livet just nu...


6 man...

Tiden springer i vag och exakt i dag var det 6 manader sen jag blev bjuden pa lunch i Cronulla vid stranden av en het manet :-) Lunch blev det, ett dopp i det kalla havet, och massa mys darefter. ..Kanns helt otroligt att tanka tillbaka, for det kanns sa otroligt langesen, vid den tiden trodde jag fortfarande att jag skulle aka hem, men jag foljde hjartat och stannade i stallet och det har jag aldrig angrat...

Detta firas med en ledig dag fran jobbet, mysig frukost i soffan, lunch i Cronulla och en tre ratters hemlagad middag i kvall...Langtar tills alla nara och kara far traffa Shaun i sommar och se vilken underbar kille han ar..







RSS 2.0