Min vecka hitills...

Sitter nu med mitt vanilj te och vantar pa fina Anna Westin och en harlig skype dejt, regnet har lagt sig ute efter ytterligare en regnskur. Langsam dag pa jobbet i dag, vette hun vart allt folk var nanstans?
I Mandags var jag med och hjalpte till infor " the grand opening" av Esprit's nya "Icon affar" i city. Den kommer bli sa fin sa, tre vaningar av alla olika divisioner av Esprit, kommer bli grymt bra! Jag tror det blir till att aka in till stan pa Fredag och tjuv kika lite..och tjuv shoppa lite ocksa kanske?

Jag ar ledig Fre Lor denna vecka, langtar sa efter mina lediga dagar, efter en lang vecka pa jobbet. Traningen rullar pa och jag har hunnit med 2 pass denna vecka, sa harligt att antligen vara igang, nu fattas bara lite basket pa detta sa jag ska se till att hitta ett lag och en kvall i veckan som passar mig for lite lir. Jag saknar basketen och allt som horde till, vilka minnen sager jag bara!
Jag har ju berattat for er forut att jag ar helt besatt av Reality serier, helt sjukt, forstar inte vad det ar med mig. Varje Tisdag ar jag banlad framfor "Keeping up with the Kardashians", i bland blir det lite "Spin Crowd" pa det, och nu aven "The Apprentice" med herr Trump... herregud sa det tittas pa serier, vet inte hur jag har tid? Varsta av allt ar nog att jag fastnat for "Jersey Shore", vilken skit serie, men jag maste anda kika pa allt drama som hander, och alla spray tannade muskel nissar som springer runt och spanner sig:-) Varfor dras man till dessa draman det undrar jag?

Dagdrommer ju som vanligt mest hela tiden jag, och de senaste dagarna har jag tankt hur lyckligt lottad jag ar som ar frisk och har det bra, och har sa manga underbara manniskor i mitt liv, om ni anda vore narmre mig geografiskt satt...Jag dagdrommer aven vad jag vill med mitt liv, analyserar allt i minsta lilla, och ar nyfiken pa vad framtiden har att erbjuda, det ar val bara att vanta och se antar jag, tills dess maste jag paminna mig sjalv att LEVA LIVET !




Vovve...



Sag en san har fin vovve i gar, en Border Collie, det kanske blir en san i framtiden vem vet. Dom ar sa fina och smarta vovvar, och jag blir inte direkt mindre sugen pa vovve. Synd ar att har i Aus far man inte ha vovvar i lagenheter, vilket jag tycker ar helt otroligt, verkligen synd!

Thank God it's Friday!

Lediga Fredag, solen skiner och jag sitter inne och gor schema for November manad for jobbet. Men snart tror jag att jag drar pa mig shortsen och drar ut pa en springtur, och kanske lite basket! Maste forsoka hitta ett basket lag dar jag kan lira en gang i veckan for skojs skull, skulle ju vara perfekt, nu nar jag kommit i gang med traningen ocksa. Gymmet gar super, har tranat tva pass denna vecka plus ett pa Sondag.

I morrn Lordag blir det myskvall med Agnes, lite gronsaks dipp och en go middag pa det sa tror jag nog det blir en riktigt mysig kvall!Vi traffas ju sa sallan sa vi maste nog sla till pa stort nar vi ses tych jeg! Jag och Shaun foljde med Agnes och Nathan pa "Oz tag" i gar kvall, san himla rolig sport, det ar en blandning mellan"Footy" och flag fotboll kan man saga, inte likt nan sport hemma, men kul ar ju det!Paminner mig om nar man spelade "tag" pa gympan, och hade en tygbit hangandes nerfor shortsen och man skulle jaga varann och ta tygbiten(eller snoret eller vad det nu kallades) haha.

Nu ar det bara 2 manader kvar tills Julafton, och 2 manader tills min Kara Karin, Seema och Hanna kommer pa besok. Manga roliga stunder vantar, plus att sommarn ar nastan har, helt underbart! Jag kommer inte sluta tjata och langta forran allt ar pa plats.
Helt underbart att sa manga vanner har varit och halsat pa och jag har "bara" varit har i 2 ar. Malin och Jennie var forst pa plats och vi hade 3 helt underbara veckor tillsammans! Shauns familj blev helt foralskad i mina fina tjejer, liksom Helen och Ekka som var har i en vecka. En vecka som var fylld med massa skoj och minnen for livet ! Jag far inte glomma Sofie, en van fran Torners nar jag jobbade dar som var har i nagra dagar, liksom min fina van Lisa som slagga pa soffan en natt, och umgicks med mig mina forsta veckor i Aus. Agnes och Cillan var har for snart ett ar sen, och vi hade sa skoj sa i 2 veckor tillsammans. Snart kommer Karin c/o och firar jul och nyar med mig, och forhoppningsvis kommer min fina Bastis Ninis och hennes Olle hit i April, och vem vet Mammsen kanske ocksa dyker upp med hennes karl. Mycket harligheter att se fram emot!

Ha en trevlig helg alla dar hemma!


Litten uppdatering..

Annu en harlig ledig dag och tid for blogg. Allt ar bra har, jobbar saklart pa massa och har haft en bra helg pa jobbet med massa folk och bra forsaljning. Dagarna rullar pa alldeles for snabbt marker jag, men jag klagar inte for snart ar sommarn har, Karin och tjejerna och jul och nyar, vilket ocksa betyder ledighet !
I dag ringde jag Svenska ambassaden i Canberra for att fornya mitt pass, sa det blir en liten roadtrip till Australiens huvustad om nagra veckor:-) Tydligen ar det en skithala men vad gor det, jag vill ju sa garna se mer av Australien, jag har ju trots allt snart varit har i 2 ar !

Jag har hittat en underbar fin klanning till brollopet i December. En bla fin Rip Curl maxi klanning, sa pen !
Harliga tider att se fram emot..
Nu ar det Tisdag eftermiddag och en dejt vantar med min fina Shaun.

Snart sa...




Snart ar denna pinglan hemma hos mig, HAR i Australien! Langtar som bara den!

Traningsvark....

Ni forstar inte vilken traningsvark jag har! Det ar helt otroligt, jag kan knappt boja armarna, inte bra alls! Men sa gar det nar man gar ut for hart och tror man ar lika valtranad o stark som forut, att man aldrig lar sig va? Jag ar i alla fall i full gang och det kanns skont. Har gymmat och sprungit hela veckan och jag kanner mig som en ny manniska, och det var pa tiden kan jag meddela!
Denna vecka ar en lyx vecka, ledig i dag Onsdag och i morrn, sen Esprit mote i Darling Harbour pa Fredag, och jobbar saklart helgen, men vad gor det nar man kan lyxa sig lite ledighet mitt i veckan?

I dag blir det till att vila och tvatta och stada lite, i morrn ska jag och Shauns mamma pa jakt efter en klanning till mig for brollopet vi ska pa i December. Det ar helt otroligt vad tiden gar, snart ar Karin och tjejerna har, och snart ar det julafton, nyar och SOMMAR! underbart!







Bruno ar bra..


Sköna lediga dagar!

Lediga dagar, dom är härliga dom! I Torsdags signade jag och Shauns syster upp pa gym, tränade för första gången på ett bra tag och det var så härligt så, Angie is back ! I går blev det lång prommis och jag var bara tvungen att fixa en lyxig brunch till mig själv. Jag läser Gynnings blogg och såg en sån underbar bild på en härlig mix av gosaker så jag lyxade till det med dansk salami, brie ost, avocado, jordgubbar, honungs melon och rostat bröd med kaffe och apelsin juice, mmm! Satt ute på vår balkong i solen och njöööt bläddrandes i min skvaller blaska, underbart !
I dag blev det lite basket lir igen, så skönt att bara skjuta runt och röra på sig och försöka återuppta mitt bollsinne..saknar basketen så! I kväll blir det middag hos min underbara kollega Jemma och hennes pojkvän, MYS ! Jag har gjort min specialitee, tsatsiki, och till efterätt tar jag med mig jordgubbar som vi ska doppa i choklad, MUMS!

Ma råkes, Trevlig helg !



Pappa Chrille 58

Grattis till min underbara Pappa som fyllde 58 i gar!! Och jag som trodde han fyllde 56? Maste ha missat sadar 2 ar jag, sa det kan ga. Slog en pling till min kara far och det var harligt att fa sjunga "ja ma han leva" och fa vara en del av hans dag, fast jag inte kan vara dar sa kandes det lite battre. Jag kan inte bli ledsen varje gang jag har hemlangtan, eller varje gang jag missar nat dar hemma, jag maste vara "GLAD i HJARTAT" som min fina van Emma brukar saga, och det ar sa sant sa, man maste vara GLAD I HJARTAT !





Jarnganget !

Gym tajm !

I dag signade jag upp pa gym(KLAPP pa axeln) Det kanns sa himla skont kan jag meddela! Nu finns det inte langre nagra ursakter, jag ar fast och har betalat for 1 ar direkt. Gymmet ar nara jobbet, lagom storlek, inte for mycket folk och har allt jag behover. Nu har mitt nya liv borjat. Borjade med en lang prommis langs stranden i Cronulla i kvall, helt underbart, sommarn ar har, varmt och det ar ljust fram till halv atta pa kvallen, kunde inte bli battre. I morrn blir det gym wehoo, Angie is back on track !



RSS 2.0