Snabb notis...

Ja inte har det då varit en lugn stund sen vi kom hem till Sverige och det gör mig inget! Jag tänkte jag skulle skriva några rader under mitt blogg uppehåll och meddela folket att jag är på hemma plan och har det helt underbart. Denna gång har jag faktiskt inte stressat i hjäl mig som senaste gången vi var hemma utan jag har faktiskt haft lugna hemma kvällar, som i kväll till exempel. Mycket har vi hunnit med sen vi kom hit.En låång, dryg och annorlunda resa till Sverige, en weekend i Stockholm med massa skoj, hotell, lyx, återförening med min andra hälft, shopping, mysiga middagar, 30 års fest, och en dunder förkylning utan dess like. Tågresa hem till fina Östersund, familje middagar, mera shopping, massa mys med vänner, Vemdalen, Åre, after ski, snowboardåkning, träning, fika, mera shopping, pappas pizzor, fika igen, födelsedags partaj och massa gosaker. Resan börjar gå mot sitt slut och det känns såklart jobbigt, men jag ser fram emot vintern i Sydney och massa roligt, i stället för att vara ledsen så ser jag fram emot massa härligt. Jag tar med mig min fina vän Agnes(Aggie) och drar tillbaka till känguru land. Håll ögonen öppna efter en ny och rolig blogg:-)

Återkommer med massa uppdateringar och bilder från Sweden 2010.



Nedrakning...

Usch for min daliga ovana att bita pa naglarna..nu ar det tillbaka for jag har vart stressad och nervos pa slutet. Mina naglar blir sa daliga pa jobbet ocksa, med slit av kartonger, upp packning av klader i plast och massa jobb med handerna. Mina naglar har gatt itu pa vissa stallen samtidigt som jag biter pa dom, fy och usch maste sluta. Jag ska i vag pa lite manikyr i morrn och forsoka fixa till mina tassar for det ser inte bra ut.

Ledig i tva dagar nu, sa underbart! I gar kvall blev middag ute for mig och Shaun, sen en riktig myskvall med film i sangen, regnet oste ner utanfor, sa mysigt sa! Finns det nat battre an mys/film kvallar i sangen? I natt fick vi sova en timma extra, for vi stallde tillbaka klockan en timma for vintertid. Sa nu ar det bara 8 timmar mellan Sverige och Australien. Nu ar nedrakningen nara, 3 dagar kvar, forstar inte att tiden har gatt sa snabbt, snart ar jag hemma, sa som jag langtat.


Dessa tankar...

I bland forsiggar det sa mycket i mitt lilla huvud, tankar, funderingar, minnen och massa hjarnspoken som ror om inne i min skalle. I bland kanner jag bara att jag maste ventilera, i bland undrar jag om jag borde ga till nan och bara prata ut? Nan som inte vet nagonting om mitt liv eller vad jag gatt igenom. Jag analyserar massa, jag funderar och jag tanker och tanker. Ni kanske kanner igen detta, for jag vet att vi alla har tankar och hjarnspoken som leker med vara huvuden. Framtiden ligger framfor mig och jag ser verkligen fram emot det, men samtidigt skrams jag av tanken pa det forflutna och hur det har skapat mig till den jag ar i dag, pa ont och gott. Jag skulle definitivt inte vara den jag ar i dag om det inte vore for handelser i mitt liv, men samtidigt som jag sager till mig sjalv att det gjort mig starkare, sa undrar jag i bland om det gjorde mig starkare och tuffare eller svag och radd for allt har i livet?
Livet ar som det ar, och det ar inte alltid en dans pa rosor, det ar en berg och dalbana som vi alla maste ta oss igenom, absolut ingenting negativt med det. Jag maste intala mig sjalv att det ar dags att slappa alla tankar och bara leva livet, och vara den person jag vill vara. Jag maste ta hand om mig, for alskar jag inte mig sjalv kan jag inte alska nan annan...




Glad Pask !

GLAD PASK PA ER ALLA dar hemma ! Langfredagen borjade sa harligt sa med en sovmorgon, sen blev det prommis i det fina varma vadret, stor harligt frukost och nu data tid saklart. I dag ar bara en san dar riktig slapp dag, for jag ar helt slut i kroppen efter jobbet. Det ar sa harligt att vakna pa mornarna med solen som skiner in i sovrummet, ljudet av batar och vattenskotrar som aker forbi utanfor huset, och faglarna som kvittrar...

Kanns det som pask da? nej jag skulle inte tro det, bara som en vanligt ledig helg med mer godis an vanligt. Pasken for mig ar firande uppe i fjallen med god mat, skid och skoter akning och massa massa godis. Pasken ar lite som julen, sa mycket roligare nar man var barn. Jag har massa mysiga minnen fran pasken nar jag var yngre men det ar som inte samma sak langre. Hemma i Sverige klar vi ut oss till pask karringar och flyger kvart, det gor dom inte har i Australien, och an en gang forsoker jag forklara vara traditioner hemma, men jag later nog helt galen nar jag gor det. Jag njuter av ledigheten, Shaun och hans familj och god mat men raknar framst ner dagarna till avfard... 4 dagar kvar ! Jag langtar i hjal mig..

Happy Easter, Glad Pask och Kalo Paska!










RSS 2.0