Mina vänner!!!!

Mina vänner går inte att ersätta... Ni är så unika för mig och betyder så mycket för mig. Varje gång jag kikar på bilder som dessa tänker jag på hur lyckligt lottad jag är som har vänner som Er i mitt liv! Saknar Er så otroligt mycket! 

Sunny days!

   
          Långa stressiga dagar på jobbet Denna vecka fick mig att känna mig som jag åldrats ca 20 år. Här kommer en sammanfattning på dom senaste veckorna i bilder och ord: jul rusch, 35 grader varmt, havsdopp, lediga dagar med jogg, jul shopping, julfirande, Glada nyheter över telefon, Sverige rese planer, jul paket från Sverige, hemlängtan,hund bajs kaos hemma, stress, lite sömn, städ, tvätt, Skype med Grekland och Sverige..... Suck! Mitt mål 2013: ta vara på varje sekund och njuta och inte stressa! 
 
 

God jul mina fina där hemma!

Ok... Nu var julen här igen. En mysig högtid som jag alltid älskat med traditioner, familj, vänner och god mat. Sen jag flyttade till Australien så har jag haft det jobbigt runt jul, ingen julkänsla, hemlängtan och en allmän jobbig tid på året. Jag har det helt underbart här och shauns familj är helt underbar men det är inte samma sak.... min jul hemma förra året var så underbar, bästa någonsin, jag hade gott om tid att umgås med familj och vänner, det var en vit jul med massa snö, helt underbart!  Nu vill jag bara att julen ska va över så vi kan börja om på nytt med ett helt underbart år, 2013. Jag längtar!!!    
      Lite jul mys lyckades  jag med på julafton.....

Söndags fun

              Avslappnad ledig dag i söndags.....

God julgodis......

           Tack mamma och mormor för den fina julklappen, dagen kunde inte ha startat bättre!!! Frulle, sovmorgon julklapp å den bästa nyheten någonsin i söndags kväll!!!!! <3 

Söndags eftermiddag

               
 
 Trevlig söndags eftermiddag med härliga Östersunds brudar:) tänk vilken lyx att få en del av ösd kär i Sydney, så underbart! Fina tjejer, fint väder, kill snack å bira:) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 år med shaunie

4 underbara år tillsammans och hoppas på många många fler tillsammans. Shaun är den finaste jag vet, han är en gentleman, han är så orolig över mig och så omtänksam. Han är go, snäll och behandlar mig som en prinsessa... Han är fin min shaun. Grattis till våra 4 år!

4 år med shaunie

4 underbara år tillsammans och hoppas på många många fler tillsammans. Shaun är den finaste jag vet, han är en gentleman, han är så orolig över mig och så omtänksam. Han är go, snäll och behandlar mig som en prinsessa... Han är fin min shaun. Grattis till våra 4 år!

Jag gillar gatu fynd jag....


4 år i Australien!

Kan ni fatta att jag bott hör i Australien i 4 år?!? Helt otroligt! Det känns som längre fast samtidigt att det gått så snabbt, konstig, blandade känslor. Det har varit 4 helt underbara år med shaun och hans fina familj, fina besök av alla svenskar hemifrån:) härliga minnen, skratt, och tårar under mina underbara besök hemma i Sverige. 4 besök på 4 år är helt ok....och fler blir det kan jag lova. Bjuder på lite bilder för att fira mina fina år i Aus.                       

En mysig lördag kväll

              Finns det nå bättre än en mysig hemma kväll med god mat, tända ljus, mys och åter mys... I går höll jag dock på att svettas bort i hettan. 33 grader varmt kl 7 på kvällen kan va sådär(jag klagar inte) sommar är här, välkommen december och sommaren!!! 

Lite jul pynt bara...

             Jul dekorationer från jobbet.... Fina ellerhur?                 Jag är inte så mycket för jul pynt sen jag kom till aus, inte lika mysigt som hemma i Sverige i mörkret       

RSS 2.0