Fin Karln min e...

 
Han ar fin Karln min... 

Morgon stund

 
Morgon stund pa balkongen, kaffe och mys, harliga stunder det! Ja man ar ju en livsnjutare! 
Harlig helg och manga dagar ledigt, skont och vila ut, och ta tag I saker, tex min traning som alltid halkar efter for jag jobbar sa mycket, men det ar inte en ursakt langre ,nu javlar!! och sa har jag kopt vitaminer for jag ar sa trott jamt....sommarn ar har, dags for en energi kick! 
 
Det ar ar sjukt att jag nu vart tillbaka 2 manader, Sverige kanns sa langt borta, och likasa alla fina minnen med vanner och familj...men nar jag ar ledsen eller saknar er dar hemma, da tanker jag pa hur bra jag har det som har ett liv har och ett dar hemma, och sa manga underbara manniskor som jag alskar. Som min van Helen brukar saga"man kanner sig sa rik runt sina vanner" 
 
 
 

Summer is almost here....

 
 
 
 
 
 

söndags häng

 

Arroganta själviska idioter

 Nu är det dags för klagomur skrivning!  Finns det nåt cärre än arroganta, själviska och blåsra människor? Nej det gör det inte! I bland känns det som man ger och ger och aldrig får nåt tillbaka, å då menar jag inte ger presenter utan ger en bit av sig själv och stöttar och lyssnar och finns där...  sen får man nada tillbaka!? På senare år har jag noll tolerens till såna människor och stänger av och tar distans direkt, förutom när man va ung och dum lät man såna människor få trampa på en. Jag och shaun hyrde ut vår granny flat i början på detta år till ung svensk tjej, super trevlig tyckte vi! Vi hjälpte henne genom att få henne att känna sig hemma, bjöd på middagar, fester, hämta henne på flyget, skjutsade henne till Ikea och allmänt fanns där för henne. Eftersom tiden gick så tog d slut på pengar för henne, oxh hon halka efter med hyran, vi stöttade å va helt ok med detta! Bruden bestämmer sig för att flytta utan att egentligen ge oss för varning, efter jag sagt åt henne att vi gärna vill ha åtminstone 2 veckors för varning så vi kan hitta en annan hyresgäst. Brudens drar å städar lägenheten som en kratta och är fortfarande skyldig oss pengar!!! Nu har jag i en månad försökt fått tag i henne och hennes mamma, inte för pengarna utan för principen att hon vägrar betala. Hon har blockerat sin telefon, tagit bort mig från instagram och facebook. Haha vilket skämt!!!! Dumma jävel!  Själviska människor som inte pratar om nåt annat än dom själva jan nog vara det värsta jag vet! Dom har inget intresse att fråga hur du mår osv utan det handlar bara om dom!!! Fy fan! Ok nu har jag skrivit av mig! Skönt.....

Saturday on the beach...

 
 

5 år av bloggande, say what??!!

 
 
Men vart tar tiden vägen, har jag verkligen bloggat i 5 år!? Helt sjukt vart jag var för 5 år sen och vart jag är nu och vad som kan hända på bara några veckor eller bara några år. I dag firar jag och Shaun 1 år i vårt fina hus, som jag är så kär i! I november firar jag 5 år i aussie och 5 år med min fina Shaun!! Mycket att fira framöver:) Denna vecka kommer bli en grym vecka, middag med minà kära vänner bek å kate i cronulla, drinkar med mina Ikea polare och utgång med mina svenska vänner. Toppen vecka, jaaaaaa!!!! 

RSS 2.0