Livet ar tufft...

Det har varit tuffa, kanslofyllda dagar denna vecka. Jag har gratit, jag har funderat och massa tankar har sprungit genom mitt huvud. Jag har tankt pa min kara familj, som bestar av bade underbara manniskor och manniskor som inte vet hur man beter sig i bland. Ens familj kan gora en sa otroligt besviken, och jag tror det gor som mest ont da eftersom man alskar dom sa mycket. Jag har blivit besviken om och om igen av nara och kara, och jag vet inte hur lange till jag klarar av det.

Jag har kommit till en viss del av mitt liv dar jag nog har bestamt mig for att utesluta dessa manniskor ur mitt liv, for efter vad jag vart med om finns det inga andra eller tredje chanser, man far en chans med mig sen far det va. Iskalla manniskor som ska sta en nara, som sarar med ord och fracka kommentarer, na fy fan sager jag, sant har jag inte tid med. Som jag sagt forut mina vanner, livet ar kort och vi lever bara en gang, alldeles for kort for massa drama, skitsnack och fula kommentarer. Hur orkar man med detta nar det finns sa mycket mer viktiga saker har i livet. Man maste ta hand om varann, alska varann, glomma i bland och absolut forlata. Ingen ar perfekt och livet ar for kort... Men det ar nog lattare sagt an gjort det..



SA irriterad !!!

Na nu far det fan va nog sager jag ! Nu ar jag riktigt less. Jag fick veta i dag av min nya underbara kollega Jemma, som ar min assisterande butikschef att min fd. chef(ni vet hon som jag inte gillar) gick bakom ryggen pa mig IGEN, och sa till Jemma som ar ny att Angelina's " time management" inte ar sa bra?! Vem sager det till en ny kollega, samtidigt som jag ar i affaren?

 Detta hande i Tisdags nar idioten var pa besok i affaren. Jag ar sa less nu sa ni anar inte. Jag alskar mitt jobb, mina nya kollegor, och jaga r sa glad att jag slipper ha med acklet att gora langre, inte lika ofta i alla fall. Hur ska detta sluta om hon redan snackar skit bakom ryggen pa mig? Sa fragan ar vad gor  jag? Tar upp detta med henne, kommer verkligen INTE gora saken varre, men maila Personal avd vet jag inte heller om jag vill gora, for jag vill inte stalla till med massa drama igen som hon gjorde for nagra manader sen. FAN sager jag bara !!!



Underbara lat...


Heliga Sondag..

Sondag, harliga Sondag! Efter en lang vecka pa jobbet sa ar ater igen Sondagarna sa underbara, att fa sova in betyder sa mycket dessa dagar, och att fa njuta av en dag ledigt och gora absolut ingenting ar heligt! Jag sitter dock har med jobb och ater jobb, schema maste laggas for hela Augusti manad, och jag vet att det kommer bli andringar eftersom folk inte kan jobba vissa dagar och saker och ting inom detta foretag drastiskt andras, suck, men men det maste goras. Jag trivs helt underbart med mina nya kollegor pa jobbet, de flesta ar helt nya, och det ar pa tiden tycker jag.
I gar var vi ute och kakade Thai, pa ett jattemysigt stalle har i narheten. Jag, Aggie, Shaun, Nathan, Rob och Shauns kusin Tim, drack och at gott och jag hade tid att fa kvalitets tid med min Aggie, MYS! I dag var det meningen att vi skulle pa Vinterfestival i Bondi och aka skrillor men biljetterna var slutsalda, synd. Kanske inte riktigt lika bra som Vinterfestivalen hemma i Ostersund men kan ha varit nara inpa.

Hoppas ni alla har det bra dar hemma. Har ar allt bara bra, dagarna rullar pa for det jobbas och jobbas, men jag forsoker njuta av varje sekund, och inte lata dagarna springa forbi, for sant tycker jag inte om...

Pa aterseende kara vanner och familj...

Inte mig sjalv...

Jaha da hade man ytterligare en ledig dag sa skont, dom dyker upp titt som tatt nat det behovs, nar jag ar som trottast och bara behover en sovmorgon, tvatta lite, stada lite och allmant lata mig, sen ar jag tillbaka in action igen. Det ar allt jag behover.

 Jaha vad ska jag skriva om i dag da tanker jag, for jag har haft blogg torka pa senaste, betyder det att mitt liv ar trakigt? Na det tror jag val anda inte...men jag kan erkanna att jag inte har varit mig sjalv pa senaste, jag har varit tankspridd, forvirrad och allmant trott. Betyder det nat tro? Vad vet jag, det kan vara en mix av att jag har haft mycket att gora pa jobbet, mycket forandringar pa senaste, det handlar nog mest om att komma in i allt och hitta tillbaka till mig sjalv, hur tontigt de an later. I bland ar man bara forvirrad och funderar alltfor mycket pa allt och alla. Jag ar valdigt lycklig och lever livet men det kanns alltid som det ar nat som saknas, men jag vet aldrig vad, och kan inte forklara mina tankar, for i bland ar man aldrig nojd hur hemskt det an later, men jag njuter av livet ska ni veta och jag ar sa glad att jag ar dar jag ar i dag, men i bland saknar jag familj och vanner och onskar att alla var nara sa jag kunde fa allt jag ville, men sa funkar inte livet tyvarr...Jag funderar mycket pa framtiden och vad som kommer handa, i bland vill jag veta, men oftast inte for det vore val deprimerande om man visste allt ellerhur? Ok nu har jag slut surrat om livet och dess gang, men ni kanske kanner igen er med detta tankande, i bland ar man helt enkelt inte sig sjalv...



3 av mig sjalv...

Mote..

Har varit pa mote hela dagen i dag genom jobbet, mycket information, siffror, planering, traning och annat skoj. Alltid lika skoj att traffa andra butikschefer och omrades chefer for Esprit. Dessa moten ar valdigt intensiva, men aven intressanta och roliga. det bjuds pa mat, dricka, kaffe och godis mest hela dagen och manga skratt, sa skont att det finns andra som har sjuk humor och ar flamsiga:-)

Nar jag ar i vag pa dessa moten sa inser jag hur mycket jag alskar mitt jobb, det finns alltid utmaningar inom Esprit och massa roliga omraden man kan utvecklas inom, och det ar nog anledningen varfor jag fortfarande efter 9 manader alskar mitt jobb. Pa motet visade dom bilder och ideer for den nya "Icon" affaren som ska oppnas pa Pitt Street, mitt i Sydney, en stor affar, med tre vaningar och alla divisioner inom Esprit, ungefar som H&M men mycket storre. Affaren kommer bli helt otrolig, tre vaningar, tra golv, hela affaren ar svart med djupare lila farger, och massa annat smatt och gott, som oppnar i slutet av Oktober detta ar. Kommer bli sa haftigt! Hoppas man hamnar dar en dag:-) Nasta mal kanske?


Nu blir det sangen och en ledig, avkopplande dag i morgon.
Later gaters...

Konst....








Inredning kan vara sant konstverk !!!

Svenska sommaren...



Maste saga att jag saknar den svenska sommaren! Ni dar hemma uppdaterar era bloggar och facebook med hur underbart vadret ar, grill partaj, promenader i solen,Midsommar, cykelturer, batturer och massa mys. Jag blir rod av avund kan jag saga. Aven fast det ar varmt och skont har mest hela aret, sa ar det inte varmen jag saknar, utan dom typiska svenska somrarna. Storjoyran, krogstraket, jordgubbstartos,picknickar och minigolf i badhusparken, Jamtli, Grona Lund,ett dopp i kalla Storsjon, myggbitna ben, Allsang pa Skansen, grillkvallar och fika stunder i solen. Svenska sommaren ar unik sa ar det bara...

Pedant Momma..

Nu har det inte blivit en uppdatering pa ett tag, fullt upp pa jobbet, massa att fixa innan min nya kollega borjar pa Mandag. Jag ska trana henne och sa smaningom en tjej som vi ska anstalla heltid.  Dom verkar bada va bra tjejer sa jag ser fram emot nytt folk att jobba med, alltid bra med nytt folk med nya ideer och erfarenheter.

I veckan blev de avslutningsmiddag med mina nuvarande kollegor i Cronulla, det var mycket trevligt. God mat, drinkar och prat om allt mellan jobb, sex, forhallanden, skvaller och mycket annat smatt och gott. Sa pa Mandag borjar allvaret, da ar jag butikschef pa riktigt! Kanns mycket spannande! Jag har manga ideer och satt jag vill driva butiken pa. Jag har insett pa senaste att jag blir helt besatt nar jag stadar affaren, jag har blivit lite av en pedant, och slutar inte forran allt ar skinande rent, sa jag hoppas mina nya kollegor hanger med for jag vill att allt ska vara rent och i ordning.

I morgon blir det "Baby Shower" Min kara van Bek ska firas for hon ska foda om ca en manad. Jag och Aggie aker tag ut och firar henne, ska bli sa trevligt sa!

Pa aterseende...

Eclipse...

Sag Eclipse i gar och den var helt underbar, helt klart den basta hitills!





Te amo...


En trevlig kvall...








 
Sa har kul kan man ha nar man ar ute med jobbet!

Trevlig kvall med Tapas, ol och dunka dunka dans.

RSS 2.0