SOA

              Jaha då var jag sådär snuskigt besatt av en serie! Kan utan tvekan säga att detta är den bästa serien jag sett... Någonsin!!! Det ni !:) jag är förälskad, besatt och har skakningar för det har gått en vecka sen vi såg sista avsnittet av säsong 3! Säsong 4 och 5 är snart våra efter jag desperat letat efter nån som kan bränna en skiva åt oss så vi kan kika på vår big screen. 

Sen senast...

              Jaha vad har hänt sen senast då? Trevelig mors dags picknick för Shauns fina mamma. Solig härlig höst dag med champagne, god mat och trevligt sällskap. Hade chansen att få åka på Shauns coola motorbike men jag är så jävla feg så det blev Inget! Jag har blivit så feg på senaste fattar inte vad problemet är?! Är det så här man  blir när man är äldre?? kanske lite skadad också efter vesp olyckan på kos-99 eller vad säger du bästis? Appropå bästis så skypa vi häromdagen åh så lycklig jag blir av lite bästis surr! Snart ses vi, bara 53 dagar kvar!! Åååhhh!! I fredags var jag ute med min grabb polare från Ikea, alltid lik kul att gå ut med dom. Grabb snack måste va mycket bättre än tjej snack!!! Tuttar, förhållande tips, snoppar(gay snack) å massa andra intressanta samtals ämnen:)         Allt går bra på jobbet, fullt upp som vanligt, och mInus en Heltids position är det extra mycket att göra! Vart stressigt med ser ljuset i tunneln å semester i Sverige! Annars leker livet, hösten är här vilket jag inte har nåt emot, mysiga kvällar framför brasan, å mys koftor:)  det spritter i kroppen när jag tänker på hur kul det ska bli att komma hem, tänker på alla Er där hemma å längtar efter jag får krama om Er! 

Mys mys mys

       Mysiga hemma kvällar med god mat, brasa, vovvar, film kväll å te... Det är mys det! Jag gillar å mysa jag! Till och med shaun går runt här hemma å missbrukar ordet mys!!! Mys mys mys....... Å mys! 

Tell the world I'm coming home!!!!


En romantisk dejt night i Sydney

Ok, shaun fick en present sv en snubbe på jobbet hans som fått privat golf lektioner av shaun,vilket bestod av middag å balett biljetter på operahuset i Sydney:) jajjemän ni hörde rÄtt... Balett.. Jätte skoj å spännande tänker vissa av Er, jag å shaun kolla på varann efter 20 min, fnittrade till å sa "lets go home"! SUper mysig, fin kväll med god mat å fint sällskap av min kära shaunie men balett det går fett bort det! 
 
 
 
 

RSS 2.0