Sol i Sydney..

Lordag och det ar endast 35 grader ute, stek stek! Jag har markt sen jag kom hit till Australien att jag ar sa forsiktig i solen, man branner sig sa snabbt har, fast jag alltid har pa mig 30+. Solen ar inte alls lika stark som i Europa, kan va for det lilla halet i ozon lagret kanske? skrammande det dar usch.. Det ar manga i Australien som drabbas av hudcancer och jag kan forsta varfor.

Min lediga dag ska jag anvanda till att stada, skura och tvatta, det har jag faktiskt inget emot, skont att fa det gjort och skont att ha det rent runtomkring sig. Jag dackade i soffan i gar efter en god lasagne o greksallad till middag, och nagra glas champagne. Vaknade av en kyss pa kinden, Shaun var hemma efter hans 4 dagars turnering, tyvarr gick han inte hela vagen(i turneringen), men nya dag nya tag:-)

Nya bossen pa jobbet verkar sonderstressad, jag var ledig i gar men tjejerna pa jobbet rapporterade att hon sagt(jag citerar) " Anda sen jag borjade har sa har jag vart sa sonder stressad, jag har fatt massa finnar" Stackars tjej hon har vart dar i fem dagar och har haft ledigt tva av dom, tufft liv !

Trevlig Helg Allihopa!






Sol i Sydney

Frisk !

Jag kan harmed meddela varlden att jag inte har HIV, Hepatit B eller C for den delen:-) Maste erkanna att jag var lite nervos i morse nar jag vantade pa resultaten, aven fast jag visste att det inte var nat fel pa mig, sa ar de vantan som ar lite skrammande. Doktorn laste sakta upp resultaten, tro mig, hon tog sin tid nar hon laste upp resultaten. Efter massa pappers arbete sa bar det av till rontgen av rygg och brostkorg, allt OK dar med kry som man ar, pissa i burk med, inge fel pa kisset heller, maste bara papeka att det ar bra svart att kissa i en liten burk, det skvatter ju overallt! Som tur va sa var det ingen som stirrade pa mig som det var nar jag hade dop koll med basketen, det var skrammande!! Maste saga att allt gick smidigare an vad jag trott. Nu efterat kanns det som jag ar en ny manniska, friskare kan man inte bli, hoppas bara Australien anser att jag ar bra nog for dom:-)

En underbar dag i dag som spenderats hos doktorn, en trevlig lunch efterat med Liz, Shauns faster och en avkopplande eftermiddag med drinkar och lasagne med lite greksallad. Tva dagar ledigt, sa underbart, nu hoppas vi bara att Shaun spelar bra i dag sa han gar vidare i golf turneringen!






Alicia...


Mycket bra latar nu som jag bara maste lagga upp. Lyssnar pa denna lat varje dag pa jobbet, jag alskar Alicia Keys! Jag och Sofia var pa konserten forra aret, hon var grym, vill garna se henne live igen !Vilken heting hon ar !

Underbart....



Kan nan snalla skicka Takidas skiva hit sa betalar jag, Vi alskar Takida!

Hemlangtan..

Ett svep av hemlangtan kom precis over mig och tarar kom ner fran min kind. Tanker pa Mormor och Morfar, Mamma och Pappa och alla underbara jag saknar dar hemma. Jag skulle vilja krama alla nu, hart och lange...


Saknar Er Alla sa Mycket !

Frustration!

Ar sa otroligt frustrerad! Jag alskar mitt jobb och har hitills tyckt foretaget vart skott pa ett bra och proffessionellt satt,tills haromdagen. Vi har varit tva assisterande butikschefer som har olika roller, Forsaljning och Service och Visual Merchandise. I mandags borjade var nya manager och vi hade manga forvantningar pa att hon skulle va aldre med massa erfarenhet inom klades branschen, som var "Regional Manager" berattat for oss. Visar sig att den nya Managern ar 23 ar gammal med endast 1 ars erfarenhet inom kladesbranshen?? Vi fattar ingenting, kanske lite tidigt att doma men redan efter tre dagar sa ar hon vilse och fattar nada, jag blir sa irriterad !Varfor anstalla nan som har mycket battre betalt an oss men ingen erfarenhet?? Frustration !


Stressar sonder over Visa intervjun pa Tisdag, har alla papper samlade och kopt en organiserad folder dar jag ska sortera mina dokument for att det ska se mer proffsigt ut. Sista lakar undersokningarna pa fredag och lite sma papper hit och dit som maste fixas, sen borde vi vara redo for intervju. Jag ar sa nervos !

I dag funderade jag over att jag onskade att jag var mer tuff och hard och inte sa mesig och mjuk. Jag maste lara mig att saga i fran och inte vara radd for konflikter, varfor ar jag sa mesig i bland, nat jag maste jobba pa!

Jag och Mike har kakat tacos och druckit bira i kvall. Shaun ar pa golfturnering i Hunter Valley, och Kerry och Erin akte till Hawaii i kvall. I helgen blir det VILA och bara va, det fortjanar jag...:-)
I dag var det EXAKT ett ar sedan jag traffade Shaun for forsta gangen, middag och en battur som jag sent kommer glomma....mys pys!


Julen borjar narma sig och jag saknar familj och vanner dar hemma. Det kommer definitivt inte bli en vit jul har men jag grater mig inte till somns for det, men saknar morkret, snon och nara och kara sa mycket anda !



Undrar nar man kommer skutta runt sa har nasta gang?!










Min vecka...

Pearl Jam konserten var helt ok, men vilken besvikelse att dom inte lirade alla kanda latar, vi fattade ingenting ! SA besviken ! Dom spelade varken Alive, Ten, Better Man eller Daughter, dom basta latarna som dom ar sa kanda for, fran varldens basta skiva!? Pa vagen hem fran konserten sa ringde folk in till en av radio stationerna och klagade over latvalen. Trots denna besvikelse sa var sa klart konserten bra, stekande hetta. kalla goda ol och massa folk med Eddies grymma rost. Konserter harnast som maste ses ar Muse, Foo Fighters och Kings Of Leon.



Veckan har vart super stressig hitills, i dag var en dag som jag onskade hade mer timmar pa dygnet. En trevlig kund kom in i dag och hade varldens utbrott, slangde hennes Visa kort pa mig nar hon skulle betala och var allmant otrevlig och klagade, sana kunder ar ju sa mysiga !:-) Hon var trevlig och tacksam att jag hjalpte henne ena sekunden, fem minuter senare nar jag skulle hjalpa henne vid kassan fick hon ett utbrott over det nya kortet, och varfor man maste registrera online innan man kan samla poang for sina kop, varldens mest idiotiska anledning, och sloseri med tid och energi fran hennes sida, speciellt eftersom min kollega informerat henne nagra timmar tidigare hur kortet fungerade och att hon maste registrera online innan hon kan samla poang. Jag hanterade situationen valdigt bra men det brann inne i huvet pa mig, J***A idiot kund !!!



I morgon aker Kerry och Erin till Hawaii pa semester i en vecka jag ar inte alls avundsjuk, eftersom det ar en av mina drom destinationer. Jag ar dock glad over att jag far bestalla mina Victoria Secret produkter:-) Shaun spelar golfturnering denna vecka, och jag jobbar massa men ser fram emot min lediga Fre och Lor. En vecka kvar till Visa intervjun, vi laddar och fyller i formular:-)



Ha en trevlig vecka !




Forum konstverk..

 

Maste saga att detta ar RENA RAMA KONSTVERKET a la Erina, mycket fint !


Pearl Jam Sondag...

Sondag och vilodag, sa skont sa! I dag blir det Pearl Jam konsert, vadret ar helt underbart och det kommer bli en toppen dag ! Maste erkanna att jag vart lite hemsjuk pa senaste, saknar familj och vanner men de gar sakert over, sant dar kommer ju i perioder, inget spciellt som hant, utan saknar bara mina nara och kara.
Fick ett sa fint mail av min Bastis Ninis haromdagen, saknar henne sa, de ar bara att hoppas att man far lite besok framover sa kanske det inte blir sa mycket hemsjuka...


















Creed

Har ni hort senaste med Creed? Mycket bra :-)Antligen har han klippt av sig sitt langa ackliga har ocksa, tummen upp for den !




MUSE




Muse ar sa himla bra, verkligen ett band jag skulle vilja se Live !Jag far noja mig med Pearl Jam pa Sondag, wehooo !

Trott....

Senaste tre dagarna har jag vart sa trott, aldrig vart med om nat liknande! Jag har sovit nastan 10 timmar per natt senaste veckan och undrar vad problemet ar? Doktorn sog ut massa blod ur mig i Tisdags, sa vem vet det kanske ar brist pa jarn och dags att inforskaffa jarntabletter. Tank anda om det vore Edward Cullen som sog ut massa blod ut mig, vore vart att va trott da...Appropa det sa tror jag att jag vantar nan vecka tills allt lugnat ner sig runt filmen, sa slipper jag aven alla skrikade tonarstjejer i bio salongen:-)





Min egna vampyr....ggrr...


Stress Stress...

Ni vet den dar kanslan nar man stressar sa mycket att man inte vet vilken dag det ar, man missar lunchen, allt snurrar i bollen och man vet inte vart man ska borja eller avsluta. Sa kanner jag for tillfallet. Jag stressar(sakert i onodan) over visumet. Var intervju ar om 2 veckor, jag fyller i formular hit och dit, tar blodprov sa skallen snurrar,och jobbar massa overtid. Jag klagar dock inte, men vill garna ha intervjun och allt som har med visumet att gora ur vagen, det ar ett stress moment som gnager i mitt huvud, med massa detaljer och information och hoga kostnader. Nasta vecka ska jag pa full undersokning, jag far tillbaka blodproverna, och ska pa rontgen, plus hinna fylla i ca 100 sidor med massa fragor om mig, Shaun, min familj, hans familj osv. Hall tummarna och tarna snalla ! Nu ska jag andas ut och overtala mig sjalv att ta det lugnt och inte oroa mig over allt...


I dag har det varit ca 27 grader varmt har, sommarn ar verkligen har, helt underbart, pa vissa stallen runtom i landet har det vart 43 helt galet!! Vi har fatt ett nytt klubb kort pa jobbet, ungefar som H&M's klubbkort fast mycket battre,plus att vi har 25% rabatt pa allt nu, sa mkt folk, i dag var det helt kaos pa jobbet, jag gillar dock nar det ar mkt att gora:-)och vi saljer som bara den och klar budget varje dag(som vanligt da). Den 8e Dec ar det dags for Esprit julfest, maskerad bal, ska bli skoj, alla fran Miranda(mitt jobb) ska ha svarta, sexiga klanningar, med rod/svart mask, och rott lappstift, kommer bli jatte skoj, aterkommer med bilder!


Ha en bra dag allesammans !


Empire State Of Mind


En ledig dag....

En ledig dag uppskattas dessa tider, sa underbart, solen skiner och jag har redan fatt i mig tva koppar gott kaffe ! Det har vart mycket pa jobbet pa senaste, men inget gor det for jag trivs sa med mina arbetskollegor och mitt jobb. I dag ska jag till doktorn for Hiv test och rontgen och blodtester och ditten och datten, Huvva ! Jag maste bevisa att jag ar frisk och kry sa jag far stanna i landet, jag kanner mig verkligen som en Alien:-)! Jag och Shaun har skrivit ut ca 100 sidor av formular som maste fyllas i innan 1a dec for var intervju, jag ar sa nervos och vill bara fa det gjort !


I gar firade vi Shauns stora dag med middag och massage, mysigt varre. Han fick tva grymma cd skivor av mig, Pearl Jam's nyaste sa vi kan sjunga med alla latar pa Sondag, och "Best of" Foo Fighters, grym musik! I kvall firar vi Kerry's fodelsedag med middag ute med family. GRATTIS till min fina Lilla Karin ocksa, pa hennes stora dag i gar, Hoppas den var fylld med harligheter:-)


Nyar ar planerad, det blir "Beach" tema, hoppas pa bra vader sa vi kan ligga ut pa vattnet och guppa med en drink i handen. Festfixare ar jag och Lil Bek sa det kan inte bli mer an lyckat!Horrni, pa Fredag har New Moon premiar, sa spannande......
Kan ni tanka er att i dag ar det EXAKT ett ar sedan jag klev av planet i Sydney, och har ar jag nu ett ar senare, helt otroligt!











Shauns Fest..

I flera veckor har jag planerat for denna overraskningsfest och sa lyckad den blev !Vilken grym flickvan jag ar, ellerhur? Med tjejerna och Kerry's hjalp sa blev festen super lyckad, god mat, massa champagne och coronas, underbart vader, alla Shauns narmaste vanner och hans familj, kunde inte blivit battre!

Jag sag till att Nathan och Scott tog med sig Shaun ut pa pub efter jobbet, jag skyndade hem efter jobbet och vi hade gott om tid att forbereda for fodelsedags barnet. Agnes och Cillan blaste upp ca 50 ballonger och prydde vart hus fint med serpentiner:-) Nar Shaun val kom in sa gomde vi oss alla ute pa balkongen, han gick direkt in pa toa for att pissa, och vi hoppade alla fram och skrek surprise men ingen Shaun, for han satt pa toa han, sa typiskt !haha...Han blev overraskad nar han val kom ut och han tyckte festen var sa lyckad!En kvall fylld med manga skratt,brottning, drama och spyor, som det ska va !



Ballong drottningarna


Pa var balkong



Jag och Erin

Kill ganget


Tjejerna och Kerry


Shauns tarta i Nate dogs ansikte?


Lil Bek och Todd








Marge och Steve









Lugnet efter Stormen..

Det ar alldeles tyst nere i bathuset, Momma och Moffa ar ensamma igen utan dom sma krabaterna ! Agnes och Cillan har akt uppat landet, men som tur ar kommer dom tillbaka! Det har var en helt underbar 1 1/2 vecka med tjejerna, vi har hittat pa sa mycket skoj.

Forra helgen var super lyckad, en hel kvall inne i Sydney, middag i Darling Harbour pa en god italiensk restaurang, med skumpa och drinkar. Vidare till mitt favvo stalle 3 wise monkeys for massa livemusik, mycket lyckat !Dagen efter var seg och gick i bakfyllans tecken, men varfor slosa bort en san dag, nar man kan spendera den i Cronulla, langs stranden med god lunch och trevligt sallskap?!Veckan har sprungit forbi men vi har hunnit med mysiga hemma kvallar med thaimat, ping pong turneringar, kanot turer, ett dopp i det kalla havet, fester och massa skratt. Ska bli harligt att aterse tjejerna om nagra veckor efter deras resande langs kusten...


Bildbevis....




Pa vag in mot Darling Harbour...

 


3 wise monkeys


McGyver och Svenne


Jag och Bek


Mindre bra bild



Vi gravde ner lappen som fick smatt panik...


En vanlig kvall med lite bars


Big Foot Nate Dogg och McGyver


Sverige besok...




GRATTIS till fina Lotta och Tim som i dag har fatt en liten Edvin ! Sa som vi alla vantat! Jag ar sa lycklig for er skull Lotta! Manga lycko onskningar och varma goa kramar harifran ! Saknar dig sa mycket!



Det har varit lite daligt med uppdateringar, jag har finbesok fran Sverige a la Cillan och Agnes som landade i Torsdags morse, sen dess har det vart full rulle. Harliga middagar pa balkongen, stor utekvall i Lordags med middag i Darling Harbour och roj till livemusik pa 3 wise monkeys, shopping, strandbesok i Cronulla, och massa harligheter, och mer vantar. Tjejerna ar duktiga pa sightseeing och klammer in massa skoj hit och dit. jag ar imponerad! Mer uppdateringar och bilder kommer, men bara sa ni vet det sa har vi det underbart, fint vader och fin fint sallskap !



Cheers Mates!

















2 underbara man...



Alskar verkligen denna bild tagen i somras. De tva viktigaste mannen i mitt liv!
Vi hade en super trevlig kvall med drinkar och massa skratt jag, papi och Shaun.
Saknar min papi...

Ledig dag...

I gar var det "Melbourne Cup" en stor dag i Australien och till och med en ledig dag i staten Victoria dar Melbourne ligger. Ratt komiskt det dar, en ledig dag for ett hast race?! Folk klar upp sig, kvinnorna har tjusiga klanningar med fina har prydnader och mannen klar upp sig i fina kostymer och dricker massa i solen och spelar pa hastar. Just detta race handlade inte om pengar utan bara ett "sweep" som det sa fint kallas. Jag spelade $2 pa en hast men inte vann jag, inga stora pengar det handlar om anda och jag hatar ju allt som kommer till spel med pengar anda:-)

I dag ar jag ledig och denna dag var sa efterlangtad! Jobbade 7-8 i gar det kandes ska ni veta! Vi fick mycket gjort i butiken och salde klanningar som inget annat, kan det har vart for det var 35 grader i gar kanske?!
I dag ar det stad och tvatt dag, tjejerna kommer i morrn bitti och allt ska va perfekt och skinande rent!








Harliga veckan....

Lang dag pa jobbet och annu langre i morrn, 7-7, det ultimata passet, harligt langa dagar!  :-) Sa himla mkt snyggt o frascht som kommit in i butiken, massa sommar klanningar, kunde inte halla mig i gar sa det blev en sexig, svart sommar klanning som jag tankte inviga pa lordag nar jag och tjejerna ska gora stan osaker, The Rocks och George Street look out! Mitt favvo liveband "Panorama" spelar pa Lordag, komiskt nog pa 3 wise Monkeys, puben jag hangde pa hela tiden min forsta tid har i Sydney, nar jag "bara" var har pa semester, lite visste jag da att jag skulle bli kvar, och ett ar senare ga pa deras spelning igen, muhahaha !


Ser fram emot galna veckor med Agnes och Cilla som anlander pa Torsdag morgon! Shaun ar i Brisbane och spelar golfturnering, det gick bra for han i dag, och han gick vidare till pa Tors och blir nog kvar dar over helgen ocksa, forhoppningsvis, haller tummarna ! Sa stolt over han, min Svenne !Har insett nar vi ar i fran varann hur mycket jag saknar han, och hur mycket jag alskar karln ! 11 manader i morgon...





Little Agnes och Gamm Momma

RSS 2.0