Keeping Up With The Kardashians

En annan Tv Show jag Alskar !










Veckan som sprang forbi...

Veckan har sprungit forbi i en valdans fart, allt gar super pa nya jobbet, trivs jattebra ! Mycket att ta in och mkt att lara som assisterande butikschef, men ovning ger fardighet. Oppnar och stanger sjalv redan pa Mandag:-)
Trevliga arbetskamrater. Sally ar butikschef och i vart team som jobbar heltid ar det aven jag som har hand om Sales och Service(dvs. kundservice mestadels) och Beck den andra ass. man. som har hand om VM(Visual Merchandise) Kul att jobba i ett team, och redan nu efter nagra dagar tror jag att vi kommer funkar super i hop. Det gor ju som saker sa mycket lattare nar man kommer overens och kompenserar varandra bra.


Ledig Fredag, Lordag, ska traffa min Svenne polare pa Fredag for lite fika i Cronulla, skoj att ha en Svenne kompis har tycker jag:-)man har ju som sagt helt plotsligt sa mycket gemensamt. Trevlig tjej som ar gift en Aussie och har en son som heter Hugo, bott har i over 10 ar, sa det ar alltid kul att snacka om Sverige vs. Aus osv. Pa Lordag firar jag o Svenne 10 hela manader, med god middag och massa Mys Pys.


Kolla in denna hemsida som jag hittade, sana har typ av T-Shirts vill jag ha !

http://www.kandeeshop.se/







Forsta dagen...

Mandag och forsta dagen pa nya jobbet. Lang dag som startade kl 7 med VM , och slutade nyss kl 6. Sager bara en sak, Jag Alskar Mitt Nya Jobb ! Trevliga arbets kamrater, snygg, frash, stor butik, fina klader, bra lon, bra lage! Kan inte onska nat mer an sa. Kanner redan efter en dag att jag kommer trivas super. Eftersom vi maste ha deras klader pa oss sa shoppade jag lite i dag, for endast 450 SEK fick jag en hel del klader som racker val till nasta loning:-)

Jag ar sa lycklig att det lost sig med jobb. Livet ar bra, livet ar bra... Firar med Tooheys Extra Dry och nu blir det middag med underbara familjen...

Cheers...








Ensam i sangen...

Ligger nu i sangen och saknar min karl, han ar sa varm, go och luktar sa gott, och en natt utan honom kanns valdigt tomt. Det ar ett beroende, men jag maste aven saga att jag tycker inte om att sova sjalv, helt plotsligt hor jag ljud omkring mig och allt kanns sa tomt och kallt.

Hemkorda pizzan i kvall byttes ut mot Thai, sangrian var super lyckad, slank ner som en sot sommar drink, i stallet for hyrfilm blev det Grease och Pretty Woman pa Tv, inte sa illa det heller! Jag ar sa otroligt glad att jag kommer sa bra overens med Shauns mamma och hans syster, kan prata med dom om allt mellan himmel och jord, sa skont att ha en andra familj runtom mig ocksa.

Snart har 10 manader gatt och jag har aldrig vart sa kar och lycklig, aldrig har jag haft denna pirrande kanslan jag har i magen. Allt kanns ratt, och oroar jag mig over nat eller kanner jag mig osaker sa tanker jag bara pa vilken bra karl jag har, och vad lyckligt lottad jag ar som antligen hittat ratt.

Vem trodde att jag skulle skriva detta eller kanna sa som jag kanner for ett ar sen? inte jag..
Visst ar det ar intressant hur livet kan vanda fran att vara perfekt, till skit, till perfekt igen? Nar jag nu natt perfekt vet jag hur det kanns att forlora det, vilket gor att jag uppskattar sa enormt vad jag har varje dag, och att inget ellet ingen kan tas for givet. Jag har aven lart mig att det jag trodde var perfekt, var inte alls i narheten av perfekt tills jag traffade det som var perfekt for MIG. Allt mitt forflutna kanns som bortkastat, samtidigt som jag vet att det var en laxa lard, for hade jag aldrig levt mitt forflutna hade jag aldrig vart dar jag ar i dag. Livet ar en resa, vem vet vart den tar mig harnast?




Lordag Kvall...

I kvall blir det tjej kvall med "He is not that into you", hemma gjord Sangria, och hemkord pizza, ja tack ! Till efteratt blir det jordgubbar doppad i choklad...

Loggade in pa mitt gamla facebook konto av misstag i gar, a trip down memory lane helt klart, bade bra och daligt, fick ta och radera en hel del men kul och hitta massa andra harliga bilder fran forr. I dag blev det min vanliga dagliga powerwalk, i motvind denna gang.

I dag skanker jag en tanke till alla mina fina vanner dar hemma som jag saknar SA mycket. Skulle gora allt for en utekvall, kanske lite forum, eller en mysig film kvall med mina vanner.



Basket vannerna


Blattarna



Vackra Ninis


Finn Fem Fel

Mama och Dottir



Finaste Kusin


Mys tjejerna..










Rastlos...

En dag dar jag kande rastlosheten krypa upp langs ryggen, kan bli galen om jag inte har nat att gora! Visst kan det va skont att ha lediga dagar och bara slappna av men nar man gjort det en langre tid nu sa vill man bara sysselsatta sig. Pa Mandag borjar allvaret och vem vet nar jag far en langre ledighet nasta gang, sa jag borde njuta, men i dag var det svart. Tog min dagliga promenad i solen, laste min "Scar Tissue" bok som bara blir battre och battre..

Till helgen blir det tjej helg med Shauns syster och mamma. Tjej filmer, harfargning, klippning och bara massa Mys och uppladdning infor det nya jobbet. Grabbarna aker i vag pa en golf helg:-)




Onsdag...

I dag blev det lunch med Lydia, en kompis pa ett litet mysigt cafe har i narheten som heter "Meani Panini" det ni:-) Tyvarr hade dom inte Panini nr 9, skulle ge min hogra arm for en san just nu! Panini med ost, och en rak, craime fraiche och vitloksrora...Varfor at jag inte en san nar jag va hemma?

Eftermiddagen fortsatte med en promenad, eller jag kanske ska kalla det en "runwalk" jag sprang sen gick jag och sen sprang jag, for jag ar sa otranad och lat! Skarpning ska det bli(det har man ju sagt nagra ggr forut), avslutade med lite styrka hemma i vart private gym.

I gar kvall hade vi romantic dinner, det ar ju sa mys, tanda ljus, och med ett glas vin lag vi i soffan, i vara underklader for det var sa fuktigt ute, oppnade dorrarna och lyssnade pa regnet och askan..mysigt varre !










Secret Single Behaviour...

I bland maste man fa gora sitt "secret single behaviour" fast man inte ar singel. I dag lagade jag middag med en ansiktsmask, det far man om man ar sjalv. Hallde nyss upp ett glas rott framfor datorn, det far man gora nar man vill...Jag gillar mina tysta stunder da jag bara far vara mig sjalv, slappna av och gora saker jag inte skulle gora framfor nan. Kan vara allt fran choklad, vin och skvaller blaskor till att mala tanaglarna i soffan och klamma porer framfor spegeln... Vad ar ditt "secret single behaviour"?



Orange himmel..

Vaknade upp i morse kl halv sju av att Shaun bad mig komma ut pa balkongen o kika, himmlen var alldeles rod orange, jatte laskigt men otroligt fint ocksa. Det var storm i gar natt med regn och aska, och vindar fran vastra Australien hade blast in mot Sydney, en "dust storm"....




Harbour Bridge i morse..

 

 


Bondi Beach...


Mirakel te...


Ni har val ocksa hort talas om teet som kan gora sa du gar ner i vikt? Jag vill testa, vore sa intressant och se om det hjalper... Nan som provat?



Check this out....



http://wuyitea.ws/






Mina favvisar..

Mina favvo shopping stallen i Sydney....




http://www.sportsgirl.com.au/





http://www.glassons.com/










http://www.forevernew.com.au/




Skona Stunder...

Jaha har sitter jag ater igen, vid datorn med mitt kaffe. Detta data beroende maste sluta, jag spenderar alldeles for mkt tid vid datorn, kanske blir sa nar jag inte jobbat sa mycket heller, men jag behover mina timmar vid datorn sa jag kan lasa mina bloggar och kolla nyheter om vad som hander runtom i varlden annars blir jag deppig, kollar inte sa mkt Tv sa datorn ar min Tv. Borjar mitt nya jobb kl 7 pa Mandag morgon, langtar!

Firade mitt nya jobb med att fixa mina naglar haromdagen, nu ar jag frasch o fin. Tank att fixa naglarna kan fa en att kanna sig sa frasch! Jag gillar mina mini "spa" stunder med manikyr, pedikyr, ansiktsmask scrub och ogonbrynsplock:-)Det ar ett maste i vardagen.

Nu ska jag snart i vag och forstora naglarna med lite "hoops" Ska borja spela basket igen, forst och framst pa oserios niva, typ Korpen sen far vi se vart det leder. Saknar basketen, det var ju trots allt en stor del av mitt liv, och man ar val aldrig for gammal for att gora comeback?




Belief....




Vackra Toner...

Talamod?

I bland tappar man bara talamodet och det kan vara sa skrammande ! Jag tappar mitt talamod nar jag ar hungrig och det ar verkligen en varnings flagga, jag blir sa tvar !I dag fick jag detta bevisat, vantade pa bussen hem fran jobbet och den dok inte upp, inte den forsta, inte den andra men den tredje och det kom 10 min forsent, jag var hungrig och ville bara hem! Usch sa det kokade inom mig, trodde jag skulle explodera! Buss chaffisen korde ocksa som en idiot och bromsade hela tiden sa jag trodde jag skulle fa whiplash, det gjorde verkligen inte saken battre...men nu har jag fatt i mig mat sa nu ar jag lugn igen. Kanske ska trana pa mitt talamod lite till och kanske forsoka ta med lite frukt i handvaskan!


Visste ni detta?

"The Esprit brand is sold in five continents and more than 40 countries, 640 freestanding stores and over 12,000 wholesale customers. More than 20,000 products are designed each year for 12 product lines for women, men and kids - and in addition a wide variety of licence products for every part of life"

"Esprit was represented in 44 countries worldwide, and ranked 28th out of the 100 most recognised brands in the United States"


..och dar borjar jag jobba pa Mandag som Assisterande Butikschef    :-)


Esprit....

Efter manga tankar och velande hit och dit foljde jag magkanslan och nar Esprit ringde i kvall och meddelade att jag fatt jobbet pa Esprit i Miranda som Assisterande Butikschef, i samma kopcenter som jag jobbar i redan, kunde inte blivit battre! Jag ar sa otroligt glad och firar med ett glas rott i kvall... :-)


                                        

Mysiga Stunder...



Sommaren ar har, langtar efter mysiga stunder pa var balkong. Premiar pa Sondag med mina vanner fran Cotton On. Knytkalas med massa vin, firar sommaren, mysiga stunder, ett nytt jobb, Agnes som kommer och halsar pa snart, och sa firar jag er alla dar hemma som jag Alskar sa !

Nya tag..

Ny dag, nya tag. Huvudet snurrar fortfarande, somnade sent i gar, lag och funderade pa allt. Tackade nej till Betts Shoes nu pa morgonen och vantar pa Esprit att ringa i eftermiddag, men har Pilgrim som plan B. Herregud vad man kan stalla till det! Jag foljde magkanslan som jag brukar gora och jag kande att jag vill stanna inom klades branschen. Skor ar en helt annourlunda business och inte direkt min typ av karriar, sa jag avvaktar och ser vad Esprit har att saga. Hall tummarna for mig, jag behover det! Enorm lattnad nar allt detta ar over och jag kan borja jobba. Ar helt slut i skallen och behover somn....

Jag haller er uppdaterade...

xx

Mitt huvud snurrar...

Lang jobbig dag..berattar mer sen nar jag orkar prata om det.

Intervju i morse med Esprit, ett foretag som ni sakert hort talas om, internationellt, proffsigt och verkar hur bra som helst! Intervjun gick bra och jag ar jatte intresserad. Huvudet har snurrat pa mig hela dagen idag for jag har helt plotsligt tre jobb att valja mellan och jag vet inte vilket jag vill ha?! Vilket problem ellerhur? ironiskt nog hade jag inget jobb i gar morse nu har jag tva, kanske tre. Jag fick jobbet pa Pilgrim, klades affaren som verkar super bra! Vet inte vad jag vill och kan inte bestamma mig. Usch mitt huvud snurrar....




Tva jobb?

Hogsta Chefen ringde precis fran Betts Shoes, jag fick jobbet som Assisterande Butikschef, sa himla skoj ! Visst ar det lustigt, ena stunden oroar man sig over att man inte kommer fa nat jobb, och nu har jag helt plotsligt tva jobb jag garna vill ha. Pilgrim(klades affaren) har inte ringt an men jag har en kansla att jag kommer fa jobbet, efter jag provjobbade dar i gar. vad gor jag? vad vill jag? Har suttit har i en timma nu och skrivit ner for och nackdelar med de tva jobbena. Vad tycker ni?
Har tackat ja till Betts Shoes men vad gor jag i morgon nar Pilgrim ringer?

Betts Shoes

Assisterande butikschef med chans att tranas upp till butikschef
Nara hem, slipper kostnader via tag, sparar tid och pengar.
Heltidstjanst
Testa sko branschen kan va nat nytt och spannande.
Rabatt pa massa fina skor

Check it out :http://www.betts.com.au/



Pilgrim

Klades butik med massa fint, vardagligt som festligt.
Bra rabatt och vi far 500 kr vart av klader i veckan.
Heltidstjanst men battre betalt an Betts Shoes
Jag har ett storre intresse for klader och alskar modet

Check it out:http://www.pilgrimclothing.com.au/

Deppiga stunder...

Vet inte vad det ar men jag har inte vart mig sjalv sen jag kom tillbaka. Langtar jag hem? Ja lite, vill jag aka hem? NEJ.... Men jag kanner inte igen mig sjalv, antar att det ar perioder man gar igenom har i livet. Har som sagt haft lite tankar som spokat, men det ar ju naturligt det med, man har ju gatt igenom en hel del saker har i livet, men inte deppar jag for det. Jag maste saklart alltid tanka positivt och blicka framat. Att jag inte trivs med min jobb situation har gor ju inte livet lattare men det ordnar sig. Som tur ar har jag en pojkvan som man kan prata med allt om, han lyssnar, han forstar och han stottar, det ar jag inte van med, vanligtvis ar det mina basta vanner som ar bra pa det, men att ha en pojkvan som klarar av det ocksa ar ett plus, precis vad jag behover.

Vi deppar alla i hop vid nat tillfalle och jag brukar vanligtvis vara bra pa att hantera sadana stunder, inte alltid lika latt nar ens vanner och familj ar langt bort men ni ska veta att jag har det bra har, sa oroa er inte. I bland blir jag bara sa svag och tror inte pa mig sjalv eller nat runtomkring mig, jag ar ingen negativ person utan bara valdigt osaker och radd i bland. Jag tror helt klart att, vad jag gatt igenom har paverkat mig som person, gjort mig svagare men ocksa mkt starkare, men i bland far man deppa i hop och grata nagra tarar...



Inglourious Basterds



I gar sag vi denna film, helt klart sevard ! Jag alskar Quentin Tarantino filmer!
Filmen var ra och hard, men den handlade ju om nazisterna ocksa. Brad Pitt ar en san himla bra skadis och han tar verkligen hem priset i denna film !


Den Lilla Roda..


Alskar Beyonce's klanning...

Ny vecka....

I går lutade jag tillbaka i soffan och mös och kikade på Video Music Awards, älskar såna event ! Vad alla snackade om efteråt var ju såklart hur Kanye West hoppade upp pa scen under Taylor Swifts tacktal och klagade och tyckte Beyonce skulle ha vunnit i stället, alltså vem gör nåt sånt? speciellt när man är en stor stjärna och allt, nä det går fet bort alltså !Älskade Alicia Keys och Jay Z's uppträdande liksom Beyonce och Lady Gaga som alltid rockar loss....Jag kunde inte sluta garva åt Lady Gagas outfits, alltså denna människa är ju för skön, helt sjuka outfits men sånt gillar jag, nåt annorlunda och helt crazy, en egen stil.

Jobb sökandet går helt ok, vart på två intervjuer denna vecka, uppföljnings intevjuer med Betts Shoes och Pilgrim och på Tors väntar Esprit. Pilgrim har helt underbara kläder , jag var där i dag och prov jobbade, precis det jobbet jag letar efter, håll tummarna, får veta på Tors om jag får jobbet. Kolla in deras kläder här http://www.pilgrimclothing.com.au/




Vackra Alicia Keys är min idol...





















En Lordag Kvall...

Barnen sover sott, helt underbara barn! Vi kikade Toy Story, och Thomas the Train, vi lekte massa pahittade lekar och bara mos, redan vi sju och atta somnade dom sota in och har sitter jag och dricker vin och ater jordgubbar och choklad...Det ar inte helt fel att sitta barnvakt i bland:-)


Till veckan vantar uppfoljnings intervjuer med Esprit, klad foretaget, Pilgrim, ytterligare ett klades foretag och Betts Shoes, hall tummarna, nu galler det bara att hitta ratt jobb. Forsta intervjuerna med dom gick jattebra nu ska jag traffa hogsta cheferna till veckan.

Usch mitt huvud snurrar fortfarande, vet inte vad jag vill med livet och far lite panik i bland att jag inte har kontroll over det, fast saker och ting ar perfekta sa ar man aldrig nojd, usch vad den kanslan kan va jobbig....


Förr i tiden...



En gång i tiden var man ung, blond, och en helt ok basket spelare som fastnade ganska bra på bild med massa smink och lite redigering. Saknar dessa tider måste jag säga...

Hot hot...

31 grader varmt i dag och det är Vår, underbart! Vaknade upp gjorde mig en rejäl nyttig frukost, mitt goa kaffe och placerade min stora rumpa ute på våra gigantiska trä stolar utanför huset och bara kröp upp och mös och läste min bok "Scar Tissue" som bara blir bättre och bättre.
 
Fortsätter min dag med att vara barnvakt...




Älskar Vårt Hem...






Heldag med Iffland's




Todd och tummen upp för Shaun som surfar i bakgrunden!


Bec och Todd



Lyckad eftermiddag med god lunch, några biror och härligt sällskap !

Ny Dag, Nya Tag

Önskade att jag vaknade upp till någon varje morgon som sa " Ny dag, nya möjligheter" I Norge under våra jobbiga arbetspass och tidiga mornar så påminde vi varandra varje morgon att det var en ny dag och massa nya möjligheter. I bland kan man behöva den "kicken" i baken. I dag vaknade jag upp lite bakis måste jag säga, jag tål inte alkohol nuförtiden, vad beror det på, ålder eller att man aldrig dricker kanske?

Gårdagen var jätte trevlig, lunch hos Shauns farbror, senare på kvällen mötte vi upp med Nathan, Shauns bästa kompis som vart ute och rest senaste 8 månaderna, skoj att se han igen, grym och galen kille som är söt som ett rådjur när han är nykter, men kan göra vadsomhelst när han har druckit. Vi möttes upp på puben för pizza och bira, mycket lyckad kväll !
I går medans jag tog min dagliga lång promenad så ringde två nya jobb som gillade min CV, och bokade in två intervjuer med mig. Veronika Maine intervjun gick bra i förrgår, blev återkallad dit i dag igen för att få träffa högsta chefen men tackade nej, insåg att det inte var min typ av jobb, och affären jag skulle jobba för var bara en liten avdelning med ca. 5 små kläd ställningar på David Jones, som är ett köpcenter i ett köpcenter.
I dag är det intervju på Betts, en skoaffär och senare i kväll jobbar jag på Rubi, helgen blir lugn med jobb och barnvakt på Lördag.
Saker och ting börjar se ljusare ut på jobb fronten, gäller bara att hitta ett jobb som passar mig perfekt för jag kommer stanna inom detta företag ett bra tag.










Tisdag harliga Tisdag...

Tisdag, harlig dag i solen i Cronulla med Beck och Todd , kunde inte onskat for battre sallskap. Lunch och Kaffe i solen med utsikt over stranden och havet, harliga diskussioner om allt mellan himmel och jord. Kommer sa bra overens med dessa manniskor! I morgon vantar intervju pa Veronika Maine ett klades foretag har och pa Mandag ska jag pa intervju pa Seed, ett barn klades foretag med valdigt dyra barn klader tydligen. Hall tummarna. Har insett att intervjuer ar valdigt viktigt for sjalvfortroendet och for erfarenhetens skull.
Skriver pa Shauns dator for min ville inte leva langre och bestamde sig for att somna in, kan vara pga att jag spenderat lite for mkt tid vid datorn de senaste veckorna..

Funderingar och tankar just nu:

Ge mig ett jobb

Varfor kan manniskor vara sa trangsynta och sjalviska?

Saknar Familj och Vanner

Hjarnspoken fran det forflutna

Jag ar lyckligt lottad

Sommaren ar har

Jag vill ha en hund

Snalla gor sa att alla nara och kara runtomkring mig mar bra....







Lady Gaga...

Love Lady Gaga, vilken grym tjej !






Dröm inredning..


Ett Sovrum jag kan tänka mig



Ett badrum jag kan tänka mig....




Som sagt förut så har jag blivit helt insatt i design och älskar att läsa inrednings tidningar,
jag tror att Shauns mamma, Kerry kan ha lite med det att göra:-) Skvaller tidningar har bytts ut mot tidningar vid namn "Australian Home" där dom fotar hem runt om Australien, om det så är längs vattnet eller ett fint hus i bergen. Jag har fått syn på "bali" inredning och gillar det skarpt, blandat med gammaldags vitt, och mycket i trä:-) Jag vet att jag en dag vill bo nära stranden eller nära vattnet med en blandning av Bali, vitt, trä och lite strand influerat, låter ju helt virrigt ellerhur!? men här kommer lite bilder...





 





Vovve...

Har länge velat skaffa vovve, jag älskar hundar men vill gärna ha en liten hund till att börja med.
Rusty, familjens hund är en fin Jack Russell i sina bästa år, men han har såna humörsvängningar och är lite speciell, men go och söt är han för det. Jag vill ha min egen hund och har många gånger stannat på djur affärer och kikat på små valpar, och känt att det är dags att skaffa vovve. Jag gillar Chihuahuas och blev helt såld när jag såg Towas vovve hon skaffat www.towalindberg.se så himla söt! Tror inte det är bra tid att skaffa vovve nu, Rusty kanske blir jätte avis eftersom vi delar trädgård med familjen, det får väl vänta ett tag, och jag får väl tjata lite till så kanske jag får vovve en dag:-)Shaun vill ha en stor cool hund, ingen liten fis tydligen.






Sommaren..

Sommaren närmar sig här med stora steg och "hemma" i Sverige är hösten på väg, måste säga att jag saknar att ta på mig varma polotröjor och krypa upp i soffan med tända ljus och dricka te ur stora muggar, men samtidigt älskar jag sommaren och värmen också, dagar vid stranden, picknickar, båtturer med vattenskidor och wakeboard, BBQ kvällar med vin, öl och härligt sällskap, solnedgångar och brunbrända ben.
Tiden sen jag kom tillbaka har varit lite jobbigt, har saknat alla där hemma otroligt mycket, det börjar bli bättre men mentalt har det tagit ett bra tag att komma till rätta här. Jag känner innerst inne att det är här jag vill leva, men gärna med en resa per år tillbaka till familj och vänner. Beslut man tar här i livet ska kännas rätt, och det gör dom genom den där magkänslan som bara man känner själv...

I December går mitt "Working Holiday Visa" ut så i början av Dec. lämnar jag in ansökan om nåt som kallas "Defactor Visa" ett liknande sambo visum kan man säga, där vi måste bevisa att vi vart tillsammans i ett år, med gemensamt bankkonto, hyreskontrakt, brev från vänner och familj och foton bla. Vi har alla bevis och jag ser inte att det ska vara ett problem för mig att få visumet, men man ska aldrig säga aldrig. Vad gör vi om vi inte får det? ytterligare nåt för mig att oroa mig över såklart. Tydligen är det en fördel att vara Svensk, vi är ju älskad mest över hela världen vi ellerhur?:-)

Ser i alla fram mot en härlig sommar, hoppas på ett nytt härligt jobb, ny start. Besök av little Agnes i November ser jag framförallt fram emot, härliga dagar på båten och i vårt hem, mys med underbara familjen på deras nya lyx altan, ev. ett besök av Mamma och Tobbe i mars, och vem vet kanske Bästis kommer i April? Livet är bra.




Rosa Utsikt..



Fredags fix...

I går Fredag gjorde jag mig iordning med ny frisyr och snygga klackskor och sprang runt på två köpcenter och lämnade ut massa Cv's. Lyckades boka in två intervjuer nästa vecka, en på en klädes affär och en på en sko affär:-) Vädret är underbart och har vart det sen vi kom tillbaka, solen skiner och runt 25, älskar värmen och solen, får mig på sånt underbart humör! Väl hemma igen blev det storstädning och tvätt, så skönt att ha det gjort.
Kvällen avslutades med mys middag med familjen, lite besök hos Shauns underbara farbror och lite mmm.. McFlurry Oreo på vägen hem:-)




På språng med mina favvis skor....



Gillar min nya frisyr...




Utsikt från vår balkong i går när jag hängde tvätt, inte illa...













Bilder från Cronulla..

Cronulla är våran favvo plats, bilderna kanske kan förklara varför...
Jag är en riktig artist när det kommer till att fota eller vad sägs?







Veckan hitills...

28 Maj, 2010 har Sex and The City premiär, så jag längtar! Verkligen nåt att se fram emot, tänker försöka komma hem till dess på besök, vore underbart att se filmen med tjej polare men vi får se vad som händer inför nästa sommar.

Veckan har bestått av jobbsökande, promenader, dagar vid stranden och massa kaffe drickande!
Tre intervjuer inne i city denna vecka, kanske inte direkt dröm jobben men man måste testa sig fram och det är alltid bra att gå på intervjuer för erfarenhetens skull, lite kött på bena!
Lunchade med Beck i går inne i stan, mycket trevligt, har verkligen hittat en sann vän i henne, skönt att ha en äkta vän här borta, långt i från mina nära o kära där hemma. I morse begav vi oss till Cronulla, vårt favvo ställe, Shaun surfade igen och jag tog mest massa kort, Kapten Kodak som man är...tog massa härliga surf bilder på min mobil, återkommer med dom på bloggen snart:-)

Håll tummarna för mig för jag ska se till att hitta ett jobb jag verkligen älskar och känner mig bekväm med, förhoppningsvis ett lite mer proffessionellt företag än det jag jobbat för. Cotton On som företaget heter har precis blivit stämd på flera miljoner SEK för deras baby kläder som har lite opassande tryck som tex " Mummy likes it on top" och "The condom broke" Kanske inte de mest barn vänliga slogans. Dom har även blivit stämd på deras underklädes affär som använder samma rosa randiga påsar som Victoria Secret. Ingen koll alls! Ett stort växande företag som inte vet hur man anställer rätt folk, eller hur man tar hand om sina anställda, tyvärr, för kläderna och deras mode är helt ok, inget jämfört med H&M dock... SAKNAR H&M !

Nu är det äntligen dags för en skype dejt med min Bästis Ninis...

På återseende...


GRATTIS FINASTE KUSIN SOM FYLLER ÅR I DAG ! DU ÄR MIN NÄRA OCH KÄRA!





Footy bilder...

Bild bevis att jag överlevde Footy matchen, hade så himla skoj, tror det kan vara min nya sport(att titta på alltså)
Massa folk, härlig stämning, svärord hit och dit, trogna supportrar, god öl, goa popcorn, Russell Crowe på läktarn, och massa svettiga, muskulösa karlar i tajta dräkter som knuffades och fajtades...











Min frilla..

Mycket nöjd med min nya frillvar som Beck smidigt färgade, slingade o klippte förra fredagen.
Med ny frisyr får man ny energi och känner sig fräsch fräsch fräsch....
Jag älskar slingorna och längden, nu blir det till att spara lite mer längd.























En tanke med lite banana bread..

De senaste dagarna har vart jobbiga, mycket känslor, tankar och många stunder som fått mig att inse att Livet är alldeles för kort. Vi är alla upptagna i våra stressiga liv, vi jobbar, vi hänger upp oss på småsaker, vi klagar, vi surar, vi stänger ute folk, vi bekymrar oss över pengar, framtiden, karriärer och andra materiella saker. Vi borde alla bara ta en stund för oss själva och andas ut och inse att Livet är alldeles för kort för att fokusera på sådana saker, eller att inte fokusera på våra nära och kära.
Kom i håg, Livet är kort och vi lever bara en gång, njut och se till att göra det bästa utav ditt liv.



Åter till nåt mer banan aktigt...Bakar banan bröd just nu, älskar banan bröd, har aldrig käkat det i Sverige men här finns det att köpa överallt. Känns lite nyttigare fast det inte är det, är det kanske för att det kallas bröd i stället för banan kaka, vem vet?Perfekt när du har äckel bruna bananer hemma.
Här är receptet:
                                     

Tillagning

1. Värm ugnen till 175°. Smöra och bröa en avlång 1,5 litersform.

2. Blanda socker och smör i en skål. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en annan skål och rör ner det i smörblandningen. Tillsätt mosad banan, ägg och nötter

3. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i ca 1 timme. Täck över formen med aluminiumfolie om den får för mycket färg. Ta ut formen och lossa brödet från kanterna med en kniv medan det fortfarande är varmt. Låt svalna i formen med en handduk över.

100 gram smör(rumsvarmt)
2,5 dl strösocker
4 dl vetemjöl
1msk bakpulver
0,5 tsk salt
5 mosade bananer
2 ägg


Nu lutar jag mig tillbaka med lite banana bread och en kaffe...

 


    

     
     
     
     
     
     
     




RSS 2.0