Så här kul har vi...


Hårdrock när den är som Bäst !

                                            

Her Kommer Vinteren...

Lyssna på Ingrid Olava med "Her Kommer Vinteren"    Så vacker låt !


http://www.youtube.com/watch?v=uovQlEOYB30






Vinter i Östersund...






En regnig Söndag..

En nykter kväll på Träsket skulle ingen vilja spendera sin Lördag kväll på, men trevligt var det ändå. Jag tog hand om mina småtjejer som festade loss och bjöd på rena rama underhållningen! Fest hos Kära Tor Atle blev super lyckad för oss men kanske mindre lyckad för stackars Tor Atle som sött somnade in i lilla Lenas rum med massa krigs målningar i ansiktet, efter han lekt kurragömma utan att berätta det för oss. Vi gick oroligt runt och letade efter stackarn och Emma fnittrade hånfullt : " Vi söp Agnar under bordet och Tor Atle söp vi bort"... Men så går det när man dricker för mycket, eller när man blir "lurad" på massa drinkar! Festen var lyckad i alla fall och vi hade super skoj som vanligt ! I dag blir det slappdag med massa vila och film och det ständiga regnet utanför. Ska snart göra mig en god smoothie och lyssna på Kurt Nilsens underbara låtar, helt otroligt vilken röst, jag är helt såld !


                                           
                                                     Gänget..




                                          
                                                 Sleeping Beauty....


Magsjuka vs. ett Brustet Hjärta?

I dag visade ju sig bli en sån där deppig, jobbig dag. Vaknade upp mitt i natten med magsjuka, finns det nåt värre? Skulle jobba extra i dag egentligen men fick ställa in trist nog. Jag har sovit och sovit, helt utmattad. Regnet öser ner utanför och kvällens fest måste tydligen ställas in för min del, jätte trist för jag var riktigt laddad ! När man är magsjuk, eller sjuk överhuvudtaget så finns det ju inte mycket som är bra eller positivt, men det slog mig nyss att magsjuka slår ju inte ett brustet hjärta i alla fall, så för första gången av alla gånger jag har haft magsjuka så känns det rätt ok ändå, för nu har jag verkligen satt ribban på hur dåligt man kan må, och jag skulle hellre ha magsjuka i två månader än ett brustet hjärta...

Funderingar springer ständigt genom mitt huvud och det kommer dom nog göra ett bra tag framöver. Allt känns så långt borta och det känns så overkligt, som det inte hänt. Jag vet inte om det är den geografiska distansen eller att tiden verkligen läker alla sår. Jag är rädd att åka tillbaka och komma tillbaka till "verkligheten" men den måste ju tas tag i förr eller senare också.


Jag funderar på drömmar ofta, drömmar som gått i kras. Drömmen om en familj, och att få känna tryggheten, gemenskapen och kärleken tillsammans med nån annan. Just nu känns den drömmen omöjlig och det känns som jag aldrig kommer få den delen i mitt liv. Jag ser alla runtomkring mig på ett annat sätt än vad jag gjort förut, jag ser lyckliga familjer, kärlek och allt det där jag alltid drömt om. När kommer jag få uppleva den där stora kärleken som alla mer eller mindre drömmer om, antingen finns den eller så finns den inte. Tills dess är det bara att njuta och leva livet så gott det går antar jag..Livet går inte under för en person, men hoppet om att hitta nån annan eller att min dröm ska gå i uppfyllelse känns tyvärr alltför långt borta...Just nu känns det bara som jag vill låsa hjärtat och slänga bort nyckeln...


Kurt Nilsen

Kolla in denna killen, Kurt Nilsen, norsk kille som var med i Idol här och han vann hela "World Idol" också. Helt underbar röst ! Lyssna på hans "Rise to the Occasion" den spelas om och om på radion, jag får gåshud varje gång! helt underbar !






Brangelina....


Angelina and Brad

Vapentillstånd?

Efter den hemska tragedin i Finland förstår jag inte varför vapentillstånd finns för människor som inte behöver dem i sitt yrke. När har vapen någonsin använts för något vettigt här i världen? Förbjud vapen !Det är skrämmande vad människor är kapabla till också, vad försiggår i en ung människas huvud som bestämmer sig för att skjuta ner sina klass kamrater bara sådär, och tydligen har han till och med planerat detta i flera år. Vad tänkte han där då?Troligtvis inte frisk i huvudet , men fortfarande skrämmande hur mycket människor det finns i världen som inte är riktigt frisk i huvudet ! Tänker på alla nära och kära till dom avlivna i Finland. Hoppas att vi nån gång lär oss en läxa och inför nåt som förändrar människors syn på vapen och en lag om vapenförbud runt om hela världen...

Peace out..






Relationsships..

"Later that day I got to thinking about relationships. There are those that open you up to something new and exotic, those that are old and familiar, those that bring up lots of questions, those that bring you somewhere unexpected, those that bring you far from where you started, and those that bring you back. But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous."





Det luktar bränt....

Åh herregud vad man tänker på dagarna när man står och jobbar och lyssnar på radion. Vissa tankar är helt sjuka, och i bland kommer man på sig själv hur man fantiserar i väg och när man väl kommer på sig själv så skrattar man antingen för sig själv eller så blir man vettskrämd av sina egna tankar.

Gubbarna på jobbet har såna otroliga moodswings att man blir mörkrädd i bland.
Grottmänniskan Frodo får såna attacker av ilska och städar maniskt, sen svänger det på nån minut och han försöker va trevlig och dra dåliga skämt.
Just nu har jag ingen känsel överhuvudtaget i händerna, jobbet är slitsamt och i dag känns det som jag blivit påkörd av en buss. Alla har vi hunnit med några arbets skador också. Emma fick bajs rätt in i ögat förra veckan och ögat svällde upp som en ballong, Agnes har dåliga handleder som hon tejpar varje dag, ryggont har spökat hos oss alla, men massage och aloe vera gör susen. Smidig är inte nån av oss heller har vi insett. Emma spillde kaffe förra veckan när hon jobbigt nog försökte lyfta sin kaffekopp i matan, hennes handled orkade inte med det tunga lyftet och allt rann ut på bordet i stället. I dag var det min tur med fil och flingor, handlederna pallade inte och allt rann fint ut på bordet. Alla började skratta och Emma skulle demonstrera hur jag gjorde bort mig, smidigt nog så sprack hennes glas, skratta bäst som skratta sist ! Emma spillde precis ut Lisas vatten glas, smidigt värre...


I förrgår fick jag följa med Tor Attle på avlivningen. Väldigt spännande och intressant men lite nervöst måste jag säga. Fåren var oväntat lugna i väntan på avlivningen. Först får dom ström emot hjärnan och sen så snittar polackerna halsen på dom. rena rama blodbadet! Jag viskade åt en av polackerna som föste in fårena "be nice ..be nice " I morgon får jag förhoppningsvis se storfe också.




Dagens kommentar: Jag: "Det luktar bränt"
                                       Emma: "Det är min käft "


.

Gästinlägg av Sandra...

Har vart här o "pillat" lite på Angies design...

Hoppas hon gillar det någorlunda, är ej klar men fortsätter på lunchen imorn!

SKÖT OM DIG GUMMAN!!!

Kram Sandra Sjunnesson!

En bild säger mer än tusen ord...

Nu har jag Metallicas, Coldplays, och Bruce Springsteens senaste album på min dator, kan inte bli mer nöjd än så här !

Jag har även fått bilder från Martins kamera från festen förra helgen och vi skrattade så tårarna sprutade i går när vi kollade igenom bilderna. Tjejerna slutar aldrig förvåna och bilderna slutar aldrig chocka! Dessa bilder säger mer än tusen ord, förklarar verkligen i helhet hur lyckad festen var!! Fotoalbumet är döpt till "Grisfest", och det är ju exakt vad det var...Kolla in våran alldeles egen favorit bild längst ner som säger ALLT om festen. Vimmel fotografen Emma var i farten och lyckades omedvetet fånga "Al Bundy" i bakgrunden som hade däckat på fin soffan. Så klockrent !
Emma och Lisa sitter nu och planerar deras Höstkollektion á la Nortura. Kolla in höstens trender på deras bloggar!

                           
Bilfärd mot Fest                            Fångad av en Stormvind

 Botox??





Nydesignad Kjol.....
                                                                      
                                                              En Bild säger mer än tusen ord.......

Norge..


Vackra Norge...

Söndagsfika hos Arnold..

Söndagen spenderades hemma hos vår egen plast Moffa Arnold. Arnold är 61 år och bor alldeles ensam i sitt lilla söta dockhus. Han har varit ensam hela sitt liv och det var jätte jobbigt att se hur han bodde, och veta att han sitter där ensam dag in och dag ut. Han har jobbat på Nortura sen 1974, och går i pension nästa år, ingen egen familj, inga barn och inga riktiga vänner som det verkar. Vi tjejer och Daniel åkte dit i dag på en liten fika stund.Vi blev bjudna på kaffe och goa smörgåsar, men pricken över i:et var nog när han drog fram sin Lasse Stefanz  dvd, kunde inte bli bättre! Jag tror vi gjorde hela hans dag, han var så glad att få besök. En riktig go gubbe. Människor i sin ensamhet gör mig väldigt ledsen, och man kan inte annat än att tycka synd om han, men han tänker kanske inte såsom vi tänker, att det kan kännas nästan lite tragiskt, utan stunder som dessa värdesätter han kanske på ett helt annat sätt än vad vi gör. Arnold gjorde i alla fall min Söndag.


Vår egen lilla Sokrates...


Hej då...

Vaknade upp i morse till strålande sol och vacker utsikt från rummet som vanligt. Läste en jobbig blogg och en jobbig kommentar som fick allt att göra så ont igen, men jag glömmer snabbt nuförtiden och min lilla Fifi fick mig på andra tankar. Jag har funderat mycket de senaste dagarna, eftersom det finns alltför mycket tid att tänka på jobbet, att vad skulle jag göra utan alla mina underbara vänner? Det är i stunder som dessa som man verkligen inser också vilka ens sanna vänner är, det kan vara gamla goa vänner från förr, men även nya underbara vänner som man aldrig upptäckt förut på samma sätt...


Vi sa precis hej då till Patrik och Martin som åker vidare till Stavanger i dag för att leta jobb. Vi har verkligen hunnit med mycket skoj med dessa grabbar på tre veckor bara. Att säga hej då till dom fick mig att inse hur jobbigt det kan vara att säga hej då till nån, oavsett om man känt nån i två veckor eller flera år, oavsett om det är en främling eller ens pappa. Att säga hej då är alltid jobbigt oavsett..

När jag tänker på att säga hej då och hur ont det gör så tänker jag bara på varje sommar när jag skulle skiljas från min pappa efter att jag vart och hälsat på han i Grekland.  Jag får tårar i ögonen bara att tänka på hur jobbigt det var år efter år, att stå där på flygplatsen och kramas och veta att det skulle dröja ett år innan vi fick ses igen. Varje gång jag skulle gå genom tullen så visste jag att när jag vände mig om skulle pappa stå där och vinka efter mig med tårar i ögonen. Jag ville inte vända mig om men gjorde det varje gång, en sista gång och det gjorde så ont i mig. Saknad och säga hej då kan vara nyttigt också fast det gör ont, för då inser man verkligen vad man har och hur mycket man älskar nån !


Jag och Sandra hittade ett härligt Spa i går på ett Quality Hotell. Tänk vad lite bubbel och bastu kan göra för kroppen och själen. Jag tror aldrig jag uppskattat en bastu så mycket som jag gjorde i går. Underbart ! Det blev en lugn kväll med gänget på Jölster, lite skratt attacker som vanligt med tjejerna och sen somnade jag sött  till Bruce ljuva toner, väldigt mysigt...




"No matter who broke your heart, or how long it takes to heal, you'll never get through it without your friends"


Fotbollsfredag..

Trött efter en lång vecka med mycket övertid och en sliten rygg. Fredags kvällen spenderades utanför ett regnigt Förde på en fotbolls plan med våra kära arbets kamrater Agnar och Tor Attle och en skara med härliga kids. Vi hade en ide om Team Sweden men eftersom vi endast var fem tappra svenska själar så blev det Team Tarm i stället. Det var skoj att lira fotboll fast man inte är en fantast på det direkt. Tro det eller ej, alla ni som sett mig spela fotboll, jag gjorde avgörande målet, en liten tåfjudas rätt in i mål. Mycket trevlig kväll ! I morgon blir det till att leta upp ett badhus för bastu och bubbel.

Trevlig Helg !




Massage....

Har precis fått massage och det var så behövligt! Två starka, manliga händer på min rygg, kunde inte ha blivit bättre...Jag har knutar över hela kroppen och ryggen värker efter jobbet men man ska inte klaga, förhoppningsvis blir jag van efter ett tag. Jag och Emma har gymmat i dag och träningen rullar på, det känns skönt, även det behövligt med tanke på hur otränad jag blivit på sistonde. Själva jobbet är nog styrketräning nog det, vem vet det kanske växer fram fina biceps under dessa veckor? Ännu en dag på jobbet i dag med slit och massa bus. Vi diggar p3 på jobbet och alla bra låtar, Norges radio är mycket bättre än svenska radion och emellan låtarna fnittrar vi runt som vanligt. I går och i morgon blir det övertid, många timmar men bra pengar.
Heta diskussioner har pågått de senaste dagarna på Emmas blogg, mycket intressant måste jag säga, det är väl delvis det bloggar är till för. Jag kan tycka att vissa åsikter kan hållas för sig själv dock med tanke på att vi alla tycker och tänker olika och bloggar kommer alltid skrivas hit och dit med olika ämnen om det så är porr, mode, Blondinbella eller anti/för nåt. Alla har vi rätt att tycka och tänka förstås men klagomål och massa spekulationer om nåt man inte riktigt vet all fakta om kanske är slöseri på tid, vad vet jag ?Dyker en blogg upp som man ogillar så läser man den inte, så enkelt är det.
Kolla in Emmas senaste inlägg om vad vårt smink görs av
www.glantzen.blogg.se





Death Magnetic..

Metallicas nya skiva "Death Magnetic" släpptes i fredags, vilket bra album! Slog tydligen försäljnings rekord , och det förstår jag. Min favorit låt " The day that never comes" spelas flera gånger per dag på jobb radion, me like !Har ni inte lyssnat på denna skiva så gör det,jag kommer få albumet skickat till min dator any day now..

                                                 


Vilken kväll !

Vilken kväll vi hade i går , jag minns inte senast jag hade så skoj ! Vi började eftermiddagen med lite vin i solen vid vår fina brygga, sen var det dags att göra sig iordning för kvällen. Vi åkte bil ut i mitten av ingenstans för fest, och efter flera felkörningar så var vi framme. och FEST var precis vad det blev ! Vi gjorde en riktig rejäl entré när vi kom och möttes av vår arbetskollega Jon-Magne som var alldeles för packad för sitt eget bästa och kunde inte betee sig på hela kvällen.

En jättegod grill buffe var serverad när vi kom dit och en band spelade som vi glatt röjde till. Emma försökte desperat önska låtar men jag tror inte detta band, bestående av två stycken, var den typen av band som kan spela vad somhelst. Styrdans i Norge var inte riktigt som på svenskt vis så vi fick lära ut lite danssteg till alla norrmän och till de svenska killarna som ine ens visste var styrdans var. Det styrde vi upp:-) Vår chef Agnar styrde upp festen rejält med hembränt och massa dansmoves, en riktig kung på the dancefloor.

Vi tjejer hade så kul hela kvällen, jag trivs så bra med dessa tjejer, och det verkar som det aldrig tar slut på skratt attacker och roliga stunder. Emma lyckades tigga till sig mat resterna från festen i alla fall, vilket har räddat oss flera dagar framöver. Kött är lyx för oss som lever på tonfisk. Hon viftade på ögonfransarna och tiggde sig till massa gott. I dag har vi njutit av den goda maten på vår brygga...Kameran gick het hela kvällen, och här är några fin bilder från den lyckade festen...
Observera att Staffan Olsson var med på fest:-)
På återseende...






Norge i bilder...




Tanken av att....

Vaknade upp ledsen, har drömt hela natten som vanligt, i natt värre än förut. Min ilska sitter delvis kvar. Jag vill bara trycka på en knapp och avsluta alla tankar, tyvärr lättare sagt än gjort. Alla säger att tiden läker alla sår och jag väntar fortfarande, alla säger att jag förtjänar bättre, men gör jag det? Det är så mycket som gör mig arg och ledsen. Tanken av att jag aldrig kommer bli hel skrämmer mig, tanken av att en person bara går vidare sådär och skiter i allt gör mig förbannad, tanken av att en person inte säger nåt, gör nåt eller visar någon slags medlidande eller försöker trösta eller försöker sköta saker och ting på ett rättvist sätt gör mig ledsen, tanken av att ha förlorat en familj och massa vänner gör ont, saknaden är enorm och den går inte att beskriva. Hur kan en enda person göra mig så ledsen och få mig att känna mig som jag förlorat allt och alla ?Jag är så rädd att jag aldrig kommer bli densamma igen, den tanken skrämmer mig. En person förtjänar att höra om nåt är fel, en person förtjänar att höra sanningen, höra det som gör ont men det som är det enda rätta.Hur kan någons liv bara gå vidare sådär utan hål i hjärtat? Varför blir jag sårad om och om igen, när ska jag hitta nån som kan behandla mig för den jag är, för jag är ingen dålig människa....


Hell Ride..

Hemma efter ännu en lång dag på jobbet. Börjar känna mig tussig, kan vara allt slit och för lite sömn. Bäst att ladda batterierna för slaktarfesten i morgon. Det ska bli skoj med grillfest, dans och massa skoj. Vi svenskar är väldigt laddade för fest i alla fall.  I går blev det en mysig film kväll med gänget, vi såg Quentin Tarantinos nya film "Hell Ride" den var annorlunda men bra som hans filmer brukar va.  Jag gillar verkligen hans typ av filmer och hans perspektiv på allt, väldigt vrickat och sjukt  men på ett unikt och häftigt sätt. Min personliga favorit är dock fortfarande Kill Bill och Pulp Fiction...

                                       
                                          Bärs, Bånka och Brudar...

Alkohol är ett svek...

I dag har mina tankar spårat i väg och ilska slog mig på riktigt för första gången. Jag har alltid undrat om känslan av ilska ska dyka upp och det har den, till och från, men i dag kom det på riktigt i mina tankar. I dag kom jag fram till att alkohol är nåt jag bara förknippar dåliga saker med. När allt och alla sårat mig så har alkohol alltid varit inblandad i bilden mer eller mindre.  Detta hemska gift som inte gör nåt annat än att såra. I mina ögon är det inte längre ursäkt för nåt, klarar man inte av alkohol ska man inte dricka det överhuvudtaget. Konstigt nog så tycker man kanske att jag borde vara nykterist med tanke på vad jag gått igenom med alkohol, men jag vet vart gränserna går och jag vet när det är nog. Jag kan njuta av en öl eller ett glas vin utan att spåra ur. Jag får inte minnesluckor, jag säger inte eller gör inte hemska saker för att såra när jag är onykter. Alkohol bidrar till svek, lögner, misstag, minnesluckor, pinsamheter och brustna hjärtan på alla sätt och vis. Att folk aldrig lär sig att hantera spriten. Får man minnesluckor som varar en hel kväll så kanske man ska börja fundera på om man ska dricka överhuvudtaget..


En vanlig dag på jobbet...

Hemma igen efter en lång, tung dag på jobbet, men inte är jag deppad för det! Vi har så kul på jobbet trots vår sysselsättning så dagarna. Vi skrattar mest hela tiden åt allt och alla. I dag hade våra arbets kollegor Agnar och Tor-Atle torkat två tjurpenisar sedan i torsdags, så de blev stela som innebandyklubbor, Agnes och Sandra fick den stora äran att spela innebandy med två plastbackar, en golfboll och två torkade tjurpenisar. Lyx ! Vi andra fick stå och slita som vanligt. Jon- Magne, Frode och jag vitsade lite på jobbet i dag då jag råkade skvätta upp lite tarmsaft i Jon-Magnes ansikte, vi hade verkligen ett "moment" där kände jag..Grabbarna på jobbet är härliga dom.!Efter städningen i slutet av dagen går jag trött ut för dörren när Agnes hoppas fram och skrämmer mig med ett koss huvud, jag skrek ut i förskräckelse ! som sagt, allt för att göra dagarna lättare och lite roligare...
På Lördag är det jobbfest, det ser vi fram emot. Ska bli intressant att träffa alla nissar utan arbetskläder(inte naken utan med vanliga kläder) ......
Förresten, jag leder floskeltoppen, konstigt nog ! Det regnar flosklar!





Skenande komagar...

Kolla in Emmas blogg om de skenande komagarna på jobbet i går. En väldigt dramatisk och kaotisk händelse, höll på att skrämma livet ur mig i alla fall !

www.glantzen.blogg.se


Even if it hurts....

Our old world is hard to find,
I doubt it was ever mine, to keep.
Were you always this unkind?

I don't recognize your doubt
Please say something, darling shout at me.  


How unfair to shut me out.

I must say I'll always love you,
Even if it hurts

Have I driven us to this?
Our bickering has reached it's limit
I can't remember our last kiss.

...must say I'll always love you,
Even if it hurts.....








Vacker utsikt varje morgon...


Bra låtar just nu...



Maria Mena-Belly up

Kings of Leon-Sex on fire

Metallica- The day that never comes och Unforgiven III

Coldplay-Viva La Vida

Obidah Parker-Hey ya

David Cook-Time of my life

Bruce Springsteen- Brillian Disguise och Radio Nowhere

Nikki Sixx- Dead mans ballet

Rihanna-Rehab och Disturbia

Chris Brown-Forever

Ingrid Olava- Här kommer Vintern

Howl- Silver Equals Gold








Funderingar...

Tankar som rusar genom mitt huvud ständigt, funderingar och detta ständiga analyserande. Stunder när man har för mycket tid över att tänka, eller stunder när man har trevligt och kommer på sig själv att det är första gången man skrattar och verkligen menar det, man kan prata om det utan att gråta, eller glömma alla minnen och alla ord bara för en stund. I dag är en dag med mycket tankar och frågor. Jag undrar om jag är förstörd för alltid eller om jag  nånsin kommer bli helt ok? Framtiden och ovissheten oroar mig, samtidigt som jag tänker att allt kommer ordna sig, för det vet jag att det gör, men tankarna och minnena finns alltid kvar där, liksom alla funderingar och frågor. Hur kunde allt gå så fel, varför känner jag mig så naiv och lurad, varför har jag tappat all tro på mig själv och vad jag gör, varför känner jag mig inte vacker,  varför är jag helt plötsligt främmande för mig själv, jag känner inte igen mig själv, hur kommer det sig att en person som man står så nära inte delar med sig av sina tankar och problem, varför gör det så ont, varför blir jag ständigt sviken, varför kan jag inte lita på nån, kommer jag nånsin hitta samma trygghet och samma känsla, varför måste alla runtomkring mig lida för jag mår som jag gör, hur kommer det sig att en person som man älskat sviker, och glömmer och går vidare, varför är vi helt plötsligt främmande personer som om det aldrig varit vi, kommer jag glömma, kommer jag kunna förlåta, älska och gå vidare, kommer jag nånsin hitta nån som får mig att känna det jag känt, varför är jag rädd och osäker, varför kan jag inte somna, varför drömmer jag, varför finns det så mycket fina minnen som gör så ont  ?Frågor och funderingar som jag alltid kommer leva med och undra över....och som jag aldrig kommer få några svar på..

Träsket....

I går gjorde vi träsket kan man minst sagt säga. Kvällen var jätte lyckad! Förfest på etage 3 på hotellet. Bra musik, drink lekar och trevligt sällskap. På väg mot krogen klämde vi in oss 7 stycken i en bil,  sex tjejer och stackars Martin. Ute stället var rena rama köttmarknaden och det dröjde inte länge förrän vi hade massa skumma typer runtomkring oss, fast som klister.  Livebandet som spelade måste ha haft sin livs bästa spelning pga oss. Sex tjejer som stod och headbangade och röjde för fullt och betedde oss som pinsamma men trogna groupies, kunde inte bli bättre.Vi förvandlade ett vanligt lokalt band till världens bästa rockband bara över en kväll. 
Kvällens fylle tragedi utspelades sig på förfesten när Daniel helt plötsligt ramlar ner för trappen med ett väldans brak med huvudet före, reser sig upp, tar sig lite för huvudet, skrämmer upp oss andra som tror att han brutit nacken ,men tydligen så händer detta titt som tätt,när Daniel är full, enligt hans trogna vän Jocke som inte ens rynkade på ögonbrynen när hans vän stupade ner för trappen. I dag är Daniel lite öm med blåtira och stel rygg, konstigt !
I dag har vi ätit frukost i solen på vår fina brygga här nere vid vattnet, utsikten är som sagt helt underbar och omgivningen är så harmonisk, och jag trivs så bra i tjejernas sällskap. I morgon väntar en hård veckas arbete, många får ska slaktas!


Ett kallt dopp....



Lördagsbadet....

Borta med Bruce...

Lördag och strålande sol, långpromenad , fika med tjejerna och fotografering av denna vackra omgivning. Norges natur slår det mesta måste jag säga.
I dag är jag trött efter en lång natt med middag, vin och trevlig sällskap här på Jölster Hotell. Vi tjejer och alla andra svenskar lagade god middag och satt hela natten och snackade strunt , mycket trevligt. Vi planerar utgång i kväll på det heta innestället "träskverket" och vem vet det kanske vad det heter det återstår att se...

Mina tankar och känslor är just nu borta med vinden och det känns otroligt skönt men väldigt konstigt.Jag hoppas det håller i sig och att det inte bara är en fas jag går igenom. Allt känns overkligt och väldigt långt borta, men tiden läker det mesta, och jag har insett att man lever bara en gång och livet är alltför kort för att slösa det på någon som inte är värd det. Jag har intalat mig själv detta, nu gäller det bara att verkligen tro på det också.

Nu ska jag drömma mig bort med Bruce, har lyssnat mycket på Bruce Springsteen dessa dagar, han är kung!



               

Ännu en dag på jobbet...

Torsdag och andra dagen på jobbet. Dagen har rullat på som vanligt, slitsamt men helt ok. Tanken slog mig i dag när jag stod och snittade fårmagar att vad gör man inte egentligen för pengar? Här står jag och snittar får, hur ironiskt är inte det, om inte, hur snuskigt är inte det? Men allt runtomkring jobbet gör saker och ting så mycket enklare så mig är det inte synd om. Jag och tjejerna skrattar mest hela tiden, vi har ständigt sjuka skratt anfall som inte går att stoppa  och vi  verkar alltid hitta nåt eller nån att skratta åt, om det så är får tarmar, norska uttryck eller interna trista skämt. Vi trivs bra här på vårt lilla vandrarhem och i dag invigde vi gymmet och avslutade kvällen med middag och en kärleksfilm. Jag grät bara 5 gånger under filmen, för ovanlighetens skull. Det är 10 andra svenskar som bor här och vi har redan hittat ett grymt gäng som vi kommer umgås med under tiden här. I morgon blir det fest med hela gänget och nästa helg väntar fest med hela slakteriet.

Gårdagens "happening". var i går på väg ut från mat affären träffar vi på några fjortis brudar som börjar provocera oss och Lisa och Emmas byxor, dom hojtar till på ful norska, vi blir irriterade och bestämmer oss i bilen för att räcka ut fingret åt dom och köra, Lisa feg som hon är vill inte vara så elak så hon bestämmer sig för att tuta åt dom i stället, medans jag och emma fint räcker ut våra söta långfingrar och tjejerna räcker glatt ut deras tillbaka ! Vad gör man inte en vanlig onsdag när man är lite uttråkad, fjantig och lite full i fan?

Evig Kärlek....

Finns det nåt som evig kärlek?Jag har alltid undrat och trott att det finns nån för alla, en själsfrände. Nån som får mig att känna mig unik, vacker och alldeles så där underbar. Nåt som varar för evigt, nåt speciellt, nåt starkare än kärleken själv, inte pirrande känslor år efter år, utan det där lilla extra, tryggheten, närheten, sällskapet,  tillit, respekt,en stark vänskap som varar för evigt, men även bekvämligheten att bara vara nära en person som man älskar och beundrar. Känslan av att man vet vart man har varandra utan att ta varann för givet.


 För mig är kärlek nåt så mycket mer än att vara kär. Kärlek är inte alltid lätt, kärlek måste man kämpa för, kärlek måste man respektera och ta det för vad det är, inte alltid perfekt. Motgångar kommer, motgångar går och i bland måste man göra nåt litet extra för att få allt att fungera. Jag har tappat mitt hopp om evig kärlek, men kanske det finns nån för alla, kanske inte.Det mest ironiska med livet är att kärlekar kommer och går, man hittar nån som man tror är den rätte, men sen dör allt ut, och sen börjar man om på nytt, men det kanske det livet går ut på. Det kanske inte finns nån för alla? Man tror man känner nån ut och innan, känslan av trygghet, kärlek och det där lilla extra byggs upp i flera år, sen bara en dag försvinner allt, det känns som världen rasar, som man är alldeles ensam, helt plötsligt är man främlingar som aldrig någonsin känt varandra eller nånsin kommer vara nära igen..Är det,det som livet går ut på? Hur mycket ska en person klara av innan hjärtat totalt faller i bitar det är frågan...och kommer det nånsin bli helt igen?


                                                           


Första Arbetsdagen...

Vaknade kl 06.00 efter en natt med lite sömn... sen bar det av till jobbet och första arbetsdagen, spännade men lite nervöst. På med utstyrseln, underställ, byxor och tröja,gallonbrallor, stövlar, hörselkåpor med radio, tio lager med plast handskar, ett bälte med mina tre vassa knivar..och sist men inte minst, min "riddare Kato" järnhandske, "the claw" även kallad. Sexigt värre! Jag lovar att jag ska ta kort så ni får er ett gott skratt.
 Min uppgift framöver är att sprätta upp fårmagar och tömma dom på innehåll, vilket endast är magsaft och massa gräs, låter värre än vad det egentligen är. Det gick helt ok i dag, lite jobbigt för armar och rygg att lyfta , gäller bara att hitta rätt teknik. Jobbar tillsammans med svårflörtade Frode, alias Frodar, tror vi kommer komma överens galant:-)Han är flitig på att vässa mina knivar åt mig titt som tätt, snälla Frodar! På vår avdelning jobbar även Turken Ali som bara flinar hela tiden, Arnold, den lilla efterblivna men så söta gubben, heta chefen Agnar och massa andra trevliga män med norska hurtiga dubbelnamn som man inte kan annat än att skratta åt..  Tror jag kommer trivas utmärkt på tarmavdelningen, slitsamt men helt ok...



Sexigt...

Vet inte vad det är, men jag har alltid varit svag för sexiga, farliga rock killar med massa tatueringar. Helst ska dom ju spela i ett band. En heting är Nikki Sixx i Motley Crue. Han är riktigt sliten efter hans hårda liv men det är nåt med han som är så sexigt ! Hans senaste bok " The Heroin Diaries" är en bok att rekommendera. Han skriver om sitt hårda liv med hans allvarliga drog problem och hur han var nära döden tills han en dag hittade tillbaka. Bra bok !

                                    

En favorit blogg..

Läs en av mina favorit bloggar: www.towalindberg.se
Hon bjuder på en välskriven, spännande sexblogg med massa intressanta inlägg om sex, relations problem, och härliga presenter och utlottningar av olika sex leksaker och sexiga underkläder.. Sidan är definitivt värt ett besök!


                                                                     
                                                                         Rosa Pantern....


Välkomna Åter..

Välkomna Åter till min blogg! Förhoppningsvis fortfarande läsvärd. Mycket har hänt sen sist, tänkte därför starta om på nytt och skriva av mig om det mesta för att lätta på mitt hjärta som för tillfället är itu.Kanske går det att laga, kanske inte helt, men jag har insett att livet fortsätter för det, vissa dagar bättre än andra. Livet är fullt av överraskningar och bara sådär kan livet drastiskt förändras utan att man förstår nåt eller anar nåt. Man ska aldrig ta något eller nån för givet och jag försöker intala mig själv att allt händer för en orsak trots allt. Nu försöker jag bara hitta tillbaka till mig själv och bygga upp vad som en gång var Angelina....

Befinner mig i Norge nu i 9 veckor framöver. Jag ska jobba  och tjäna massa pengar var det tänkt. Resan började i Östersund i går kl 07.00 och avslutades i Förde 12 timmar senare. Resan bjöd på många skratt, farliga kurvor, hysteriska skrik,läckande vätska, får och kor mitt på vägen, flicktidningar,mycket packning, värkande ben och en helt underbar natur med  vacker utsikt. Fjordar, djupa berg och dalar och turkost, spegelblankt vatten. Vårt vandrarhem ligger alldeles vid en stor sjö och fin natur runtomkring, här kommer jag trivas bra.

I dag var första dagen på jobbet med introduktion,rundvandring och visning av gris slakt och massa papper som fylldes i hit och dit.. Gris slakteriet var fascinerande, intressant att se hur hela processen går till men såklart fruktansvärt vidrigt också.


Vi är fem tjejer som kommer hänga på  tarm avdelningen på Fårslakteriet hädanefter. I morgon återstår att se hur hemskt det egentligen är. Enligt Emma är det Chill ! Min uppgift blir att spräcka hål på fårmagen och tömma den på tarmar och massa  annat skoj. Med på resan är Emma, fårslakts mästarn, Lisa, den söta charmiga fotbollstjejen, och Sandra och Agnes,blonda  innebandy bruttorna, fyra trevliga och härliga tjejer som definitivt kommer göra denna resa  till nåt alldeles extra. Jag har märkt under dessa två dagar tillsammans att dessa  tjejer är full av härliga kommentarer och flosklar hit och dit, liksom mig själv, så jag kommer nog inte alls känna mig utanför, i vilket fall som helst så kommer"Denna resa kommer göra mig gott, för det är jag värd" .......( veckans kommentar)

Lång dag i dag och regnet öser ner utanför. Dagen avslutades med min första springtur på över 2 månader, kändes otroligt skönt och förvånadsvärt lätt. 30 minuter i regnet, med en vecker  vy blev dagens resultat. Träning  kommer definitivt ligga som topp prioritet på denna resa. Jag har resat i vikt och tappat alla muskler jag en gång hade, nu blir det ändring på det och mycket annat. På jobbet finns det ett fräscht gym också som flitigt kommer användas av oss tjejer.


                                           
                                                                               Vacker Vy i Norge...


RSS 2.0