Bra nyheter...

Bra nyheter, pratade med min chef for affaren jag jobbar pa nu i Miranda, och jag fick inte jobbet i Bondi som MIT(manager in training) men jag har fatt en prov period pa affaren jag jobbar pa nu for en assisterande butikschefs roll, sa spannande, precis vad jag ville ha fran borjan men positionen blev fyllt innan jag kunde soka. Louise, tjejen som fick rollen har ocksa en prov period i en manad for manager rollen eftersom hon jobbat for foretaget forut, sa nu ska vi bada bevisa vad vi gar for i en manad sen tas beslutet:-) Sa himla skoj, jag ar sa himla glad, jobbar nu heltid tills beslutet ar taget och jag har svart att se varfor jag inte skulle fa rollen, hall tummarna, jag ar sa himla laddad. Kunde inte bli battre, far va kvar pa affaren jag alskar, med massa underbara arbets kamrater och nara hem. Alskar verkligen mitt jobb med salla sota barn klader och alla underbara, glada mammor som ar inne och shoppar hela dagarna och nu far jag mer ansvar:-) Pa Mandag startar en stor rea med massa VM, vilket ocksa ar skoj ! Jag och Louise jobbar sa bra i hop ocksa, ett riktigt bra team, sa nu galler det bara att jobba hart i en manad framover och bevisa att jag fortjanar rollen som 2IC!!






Gästinlägg alá Sandra...


Nu Angie...bättre sent än aldrig!
Jag har fixat bilden uppe på bloggen...
hoppas du blev nöjd!

TUSEN kramar till dig!

Miss ya!




Favorit marken..

Om det ar nat som jag alskar med shoppingen i Australien sa ar det  utbudet pa alla surf marken, kryllar av snygga klader, alskar dessa marken. Helt ok pris ocksa, speciellt nu nar vintern ar pa vag sa rear dom ut allt. Me like !....









   

Mer Bilder...




















Det nalkas brollop....

Ledig i dag och i morrn och tur ar val det for jag har drabbats av min vanliga nacksparr, ve och fasa, sangliggandes i dag med voltaren och varme kudde. Scott har anlant i Usa och en av som forsta personerna/golfare han traffade va tydligen Michael Jordans van, vad ar chansen for det? sa jag tror en autograf kan vara pa G, jag ar valdigt exalterad, om sa ar fallet ska den ramas in och sattas upp direkt !
Shaun har salt sin bil och letar ny snabb bil, fraga mig inte vad for bil, allt jag vet ar att den ar snabb, inte lika glad ar jag for det eftersom jag ar fartradd, men ar mannen glad sa ar jag glad:-)Shaun ar redan anmald till en golf turnering i sommar hemma i Osd, spannande!... och groupie som jag ar sa foljer jag med och kikar.

Pa Torsdag gifter sig Kevin, en kompis till mig som jag jobbade med pa Fitness Fuckers, en valdigt rolig men annorlunda handelse, han ar fran Skottland och hans visum gar ut i juni och lat som han ar sa gor han inget at det, utan bestammer sig for att gifta sig i stallet med sin  Australienska flickvan som han vart tillsammans med i knappt 6 man, hon ar varldens finaste tjej,  och sa himla trevlig, men dom brakar jamt, han berattar for mig hur svartsjuk hon ar och hon berattar for mig hur skum han kan va, hmm vad gor man inte for uppehallstillstand sager han, haha herregud sager jag ! Hjalpte henne att leta brollops skor och smycken i lordags, medans han gick till baren och drack nagra bars, skotte som han ar. Pa nat vis sa ar dom anda menade for varann, fast det hitills vart en knakigt forhallande med foraldrar som inte tycker dom ska gifta sig.
Jag och Shaun ska pa mottagningen pa Torsdag , kommer bli sa trevligt sa!




Brollops paret...onskar dom all lycka..

Vart hem...



Varat underbara hem, sa vackert och trivsamt, kan inte onska for nat battre...

Extreme Makeover..



FORE



EFTER









Jag ar inte lika duktig eller lika skrikig som Ty i Extreme Makeover men jag gjorde mitt basta med Kerry, Shauns mamma och detta var resultatet. Rummet blev sa mysigt sa, ett avkopplande gastrum som besokts av manga fina manniskor hitills, Scott, Ekka, Ulla, Maggan och Sofie...och fler i framtiden hoppas jag:-)







Lady Gaga

Langtar till Lady Gaga pa Yran...
Det kommer dansas som aldrig forr...






Sondags brunch..

Sondag, och annu en vecka har passerat forbi i en valdans fart ! Sondags Brunch med Erin som vanligt i Cronulla, stralande sol, men lite kyligt, kaffe latte, nypressad apelsin juice och en god smorgas till frukost.
Intervjun forra Mandagen gick jattebra! Huvud kontoret ringde tillbaka senare samma dag for att boka ett mote med hogsta chefen for gallande jobb, Jag traffade han i gar i Bondi, helt ok, mer ett mote an en intervju. Antar att jag far svar inom nagra dagar, jag har inte alltfor hoga forvantningar, ar det menat sa ar det om inte sa ar det helt ok. En 2IC position ar ledig pa Cotton on Body(underklades affaren) och en MIT, manager in training pa Cotton On kids i Bondi. Hall tummarna for mig, skulle vara helt ok att jobba dar, frascha butiker, fint shopping center, heltid, battre betalt och mer ansvar, wehoooo !

2 manader kvar till hemkomst, det narmar sig. Jag och Shaun laddar for fullt !

I dag borjar mitt projekt Extreme Makeover Surf/beach rum med malning av vart gastrum, inlaggning av ny matta, och massa pynt. Aterkommer med bilder, fore och efter :-)




Kings Of Leon






Kings Of Leon maste vara det basta som hant musik historia senaste aret !

Mina Bilder....





































Halo....


Mandag 18 Maj

Mandag formiddag och stralande sol, loven borjar falla och hosten ar har. Tro det eller ej men Australien har host och vinter dom med men inte alls lika kallt som i Sverige. Det ar fortfarande varmt ute, runt 25 grader men kyligt pa mornarna, jag var ju sa kaxig forut och sa att alla var sa fjantiga har som klagade att 14-15 grader var kallt, vilket ar en bra var hemma i Sverige, men vem ar det som klagar mest pa kylan nu, jo jag! Jag krper upp soffan varje morgon med min mjuka morgonrock och mina uggboots, bbrrr...

I morse tog jag taget in till Darling Harbour inne i stan dar Cotton On's huvudkontor ligger. Intervjun gick bra, jag  gjorde allt jag kunde, och kande att jag gav allt och var mig sjalv till fullo, far jag jobbet sa blir jag overlycklig, men far jag det inte sa ar det inte min tur och inte meningen att jag ska ha det. Hall tummarna ! En drom vore verkligen att ha hand om en egen butik, med mer ansvar och jobba heltid med manadslon. Darling Harbour ar en av mina favorit stallen i Sydney, nere vid vattnet, och hamnen med massa cafeer och restauranger. Sa avkopplande att promenera runt, i morse tog jag en prommis med min kaffe fran Starbucks:-)

I dag fyller min Mormor 77 ar, onskade jag ,kunde vara hemma och fira henne pa hennes dag. Saknar henne och Morfar sa otroligt mycket, det ar mina anglar, dom betyder allt for mig. Och inte kanns det lattare nar jag vet att dom aldras och jag inte finns dar och besoker dom ofta som jag alltid gjorde. Men snart sa ar jag hemma och kan besoka dom vid 11 tiden for 11 kaffet och massa krus....

Pappa ringde i natt kl ett, han satt ute i det fina var vadret hemma, efter nagra minuter borjade han grina och sa att han saknade mig sa mycket sa det gjorde ont, och min pappa grater aldrig,inte sa kul att hora nar man ar langt hemifran, det gjorde ont i mig och jag grat mig sjalv till somns efter flera timmar av funderande, min underbara pappa sa aven att det gor inget att jag ar langt borta huvudsaken jag ar lycklig och det ar jag ju, annars skulle jag aldrig bestamma mig for att flytta sa langt hemifran. Jag saknar alla nara och kara sa mycket sa det gor ont i bland men jag vet aven att jag maste leva mitt liv och gora det jag kanner for och folja mitt hjarta och mina kanslor. Visst ar det lustigt i bland hur livet kan vanda fran tragedier, brustna hjartan och ensamhet till en helt ny varld som oppnar sig med nya manniskor, upplevelser och karlek? Jag slutar aldrig forvanas over livet och vilken vandning det kan ta. Inte trodde jag att jag skulle bo i Sydney och leva ett sant lyckligt liv for bara 6-7 manader sen...Allt ar mojligt har i livet och jag ar sa glad och lyckligt lottad for att jag ar dar jag ar i dag trots att jag ar langt i fran min kara familj och mina underbara vanner.

2 manader kvar...



Darling Harbour


Veckan som vart...

Lang vecka med jobb varje dag. Vi har fatt en manager och en 2IC(second in charge) som det kallas pa mitt jobb vilket betyder att jag kommer fa mindre timmar framover vilket ar jatte trist for jag trivs sa bra och jobbet ar sa nara hem. Jag ska dock pa intervju i morgon bitti pa huvud kontoret for en 2IC roll pa en av Cotton On Kids affarerna inne i stan. Hall tummarna! Jag vill verkligen jobba heltid och ha storre ansvar an bara deltid. Spannande....

Annars leker livet, fortfarande kar och galen och inser varje dag hur lyckligt lottad jag ar. Helgen har vart bra, 50 arig brollops dag for Shauns mammas moster i lordags, massa god mat och trevliga manniskor, en Chandler kopia holl tal och alla vek sig av skratt, trots manga interna skamt. Lordag kvallen fortsatte med fest for Scottie boy som aker till Usa till veckan for att tavla och leva pa sin golf. Kolla in hans hemsida www.scottadlandgolf.com, jag kommer inom kort vara med pa hemsidan eftersom jag ar Scotts Massor :-) Lyckad kvall som alla andra kvallar med Shauns familj och vanner.
Uppdaterar i morgon hur intervjun gick !

pa aterseende....














Surfs up...


Morsdag..

GRATTIS pa Morsdag alla fina Mammor darute..


I dag firar dom Mors dag har i Australien, aven i USA, i Sverige vantar vi tydligen tva veckor till med det:-)
Tanker pa alla underbara mammor dar ute, om inte mest min egen Mamma..

Har tankt mycket pa henne pa sistonde och hur mycket vi gatt igenom och vart vi star i dag. Att vara langt hemifran och langt fran sina nara och kara har fatt mig att tanka efter mycket pa livet och relationer i sig. Jag har alltid statt min Mamma valdigt nara, och kunnat prata med henne om allt mellan himmel och jord. Hon har alltid varit stottande, och alltid forstatt sig pa alla mina funderingar och alla mina problem genom tiderna. Hon har fostrat mig och min bror i stort sett alldeles sjalv och hon har gjort ett stralande jobb och det ska hon veta. Ingen av oss har nansin haft problem med droger, alkohol eller nagra andra bekymmer, hon har varit hard men rattvis, och aven en valdigt cool och trendig mamma som ser valdigt bra ut for hennes alder. Hon har sakert varit med om mycket som vi inte ens vet nagot om, hon kanske haller pa en hemlighet och problem som vi inte ens forstar oss pa, vem vet. Hon har dock alltid varit en trygg, tuff mamma som bara vill val. Problem och bekymmer uppstod, konflikter, missforstand och massa tarar, och brustna hjartan, men vilka familjer gar inte igenom sant, det ar val det som ar en del av relationer och familjer? Ingen ar perfekt och vi gor alla misstag, men vi maste komma i hag att vi lever bara en gang och livet ar alldeles for kort for att inte alska, glomma och forlata... Glom inte att vara foraldrar om inte speciellt vara mammor ar det basta vi har, och alla fortjanar en andra chans har i livet...







Vanner....

Livet leker vidare, har jobbat tre dagar i rad fran 8-18.30, men vad gor det nar man alskar sitt jobb och dagarna bara flyger ivag?Ledig i dag och golf star pa listan i dag igen tro det eller ej, senaste omgangen var faktiskt lyckad, fick godkant av min coach(mutade ej)..
Sitter nu och dricker mitt Hazelnut kaffe brevid lilla Rusty. Appropa hundar sa grat jag mig sjalv till somns i gar, jag kikade pa Marley and Me med Jennifer Aniston och Owen Wilson, san underbar sot film, men sa oerhort sorglig, grat hogt och snorvlade, medans Svenne sov sott brevid...Forresten, jag vill ha en hund!

Maste papeka att jag ar sa oerhort stolt over mina kara underbara vanner, kolla in denna lista, sa har coola ar mina narmsta..

* Emma har kommit in pa Polishogskolan i Umea, flyttar till hosten, ar sa stolt som gamm momma. Visste i och for sig hela tiden att hon skulle komma in, och hon tar med sig sin Ekka.:-)Du kommer bli en grym polis lill Mommis!

* Min fina Bastis Nina ska till Austin, Texas i sommar och jobba, jattecoolt tycker jag. Har ingen aning vad hon ska jobba med for hon pluggar nat svart som jag inte forstar mig pa. Hon ar sa smart, och sa fin och sa cooool ! Kommer sakna henne i sommar men vi hittar alltid nat satt att traffas igen snart det vet jag. :-)Min sjalsfrande....

* Min goa Sofia ska antligen gifta sig med sin Jon, jippiiii, Brollopet sker i Augusti och Jag och Shaun kommer vara dar, helt underbart. Langtar efter att fa traffa min familj Berglund/Backman igen.

* Min andra halft, min kara van och fina kusin Anna tar snart examen fran Lararutbildningen, sa stolt over min Agapi, hon kommer bli en helt underbar larare! Kommer nog inte fa se henne denna sommar vilket ocksa kanns sorgligt men vi vet vart vi har varann och jag vantar pa ett besok fran henne har Down under.. :-)

* Sota Sandra ska foda sitt andra barn i Juni, sa spannande. En tuff, vacker morsa med bada fotterna pa jorden. Ska bli sa spannande att fa traffa lilla bebisen och hela familjen. Haller tummarna for dig Sandra!

* Sa stolt over min bastis kusin Jimmy som fatt jobb i huvudstaden och flyttar ner med sin fina Maria, sa glad att dom funnit varann, det perfekta paret. Ser fram emot nagra dgr i Stockholmo med dom.

* Stolt over fina Lotta som ar varldens tuffaste och coolaste ambulans brud, framtiden ar ljus for henne, och snart sker mirakel ! Langtar efter att fa traffa henne och Lill Karin i sommar, mina tva solstralar! Blir mycket myskvallar med tjej ganget...



Finns det nat battre an riktiga vanner? Jag langtar sa oerhort mycket efter alla nara och kara. I bland blir jag ledsen for jag ar sa langt borta och jag kan inte krama om er, men jag kommer alltid veta vart jag har er ,och vi ar ju trots allt bara en flygresa i fran varandra...Sommaren kommer bli helt underbar,




"After all, seasons change, so do cities; people come into your life and people go. But it's comforting to know that the ones you love are always in your heart. And if you're very lucky, a plane ride away."

Favvo Show...

Jag ar helt besatt av Ellen Degeneres Show, hon gor sa att jag skrattar hogt for mig sjalv ! Vilken kvinna och vilken show, love it ! Ar faktiskt ocksa helt besatt av Girls at the Playboy Mansion. Sa skoj att folja deras liv, Kendrah ar min favorit, varldens harligaste garv,hon startar sin egen show i Juni, langtar ! Manga tycker att programmet ar fjantigt och att tjejerna ar blasta men jag tycker det ar ren underhallning :-)





Daliga egenskaper...

Laste Towas blogg som jag alltid flitigt gor forstas..Hon namnde detta i hennes blogg och jag haller helt och hallet med, men lagger till nagra punkter pa listan. Pa nat lustigt vis sa kande jag verkligen igen mig pa dessa punkter.



Bestäm dig för att plocka bort en dålig egenskap hos dig själv i vår. Det kan vara så att du..

 ♣ Alltid säger ja åt saker du egentligen inte orkar

 ♣ Inte vågar göra saker du inte kan

 ♣ Oroar dig i onödan

  *Ar sa mesigt snall och sager inte i fran om nagon behandlar mig illa, eller beteer sig daligt
    * Ar radd for allt

Istället kan vi försöka göra något helt annorlunda och..

 ♣ Satsa utan att vara rädda att förlora

 ♣ Tänka på oss själva i första hand

 ♣ Göra saker som vi somnar med ett leende utav 
 *Inte oroa sig vad andra tycker och tanker.
 * Spara energi och inte jamfora mig med andra
  *Prova nagot nytt och spannande
  * Ta dagen som den kommer och inte oroa mig for allt eller planera allt






    


Ny leksak...

Pa tiden att jag skaffade ny mobil, har haft kontant kort har och en kass telefon med dalig mottagning, och folk har inte kunnat natt mig. Ny telefon, nytt nummer. Alskar min nya Ericsson, visst ar den snygg?Betalar endast 240 kr i manaden, och jag far ringa for sa mycket och ringer Shaun gratis dygnet runt, jag tror for forsta gangen att jag kommer kunna halla min mobil rakning pa en stabil niva...

















RSS 2.0