Jul partaj med jobbet

 
 
 

Usch...

Japp nu var det dags för klagomur igen, here we go! Haft en skit dag då allt rullar runt i huvet på mig och dagen har varit allmänt piss!! Jag hatar julen hatar hatar hatar.... Tyck att jag är en pessimist nu men det är så tillgjort, alla stressar alla ska köpa julklappar till alla och det måste vara dyrt och perfekt och hit och dit! Saken gör det inte bättre att jag jobbar inom klädes branschen, inte undra på att man tappat julkänslan helt å hållet:( jag längtar hem varje jul och vill fira jul hemma, att va här känns sådär. 
Jag irriterar mig på att det känns som jag sliter och jobbar, får lön och allt går åt räkningar. Vi fick en fet el räkning förra veckan som sved så fruktansvärt, kändes inte direkt som varken jag å Shaun förtjänade en sån jävla räkning, men så går det när man har hyresgäster. Läxa lärd! 
 
Har funderat på senaste tiden om svek och allt svek jag känt genom livet, människor man älskar och som står en nära som svikit mig gång på gång... Det sätter sina spår i mig och när minnen av svek kommer tillbaka gör det ont, jag blir osäker, jag dag drömmer, jag känner ilska och jag drömmer skumma drömmar som jag tror kommer från mitt undermedvetna.
Jag har hjärnspöken jag skulle vilja göra mig av med, prata ut med nån för jag tror att jag exploderar en dag om jag inte tar tag i detta. I bland känna det som jag samlat på mig svek i en ryggsäck och den blir bara tyngre och tyngre om jag inte reder ut det...
 
En dag ska jag ta tag i det och inte bara säga att jag ska det...

Mys hos svär päronen.....

 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0