Gästinlägg...UNDER KONSTRUKTION!

Sandra Sjunnesson här igen :)

Jag har Angies härliga blogg under konstruktion...
så håll till godo med hur det ser ut nån dag framöver

Och Angie...bilden e provisorisk :)




Gladje...

Fick ett sa fint Sms harom dagen!

" Att kanna gladje over nagon annans gladje, det ar hemligheten med lycka. Hope you have the time of your life min fina van, Saknar Dig"



Saker borjar falla pa plats..

Hektisk vecka med utbildning pa Fitness First, massa forelasningar och ett muntligt prov i Fredags som jag klarade, sa nu ar jag utbildad " Membership Consultant" som det sa fint heter. Har fatt jobb pa ett gym i Maroubra, spannande ! Jag och Sarah har hittat lgh. och flyttar in pa Onsdag, ett fint omrade, nara stranden. Saker och ting borjar falla pa plats.


Helgen har varit hur lyckad som helst ! I Fredags sag jag "The Curious Case of Benjamin Button" valdigt bra film. Jag och Shaun var pa Goldclass, bio salong med stora, bekvama fatoljer och tillgang till mat och dryck, lyxigt varre! I gar var det dags for utgang i Cogee, bra utestalle med livemusik, billiga drinkar och massa skoj! I dag prov jobbade jag pa ett cafe i narheten, far se om jag valjer cafe yrket igen eller jobbet pa gymmet, kan inte riktigt bestamma mig. Vadret ar helt underbart har och jag ar lyckligt lottad som far sommar hela aret ut, jag saknar inte alls kylan och snon, saknar daremot alla nara och kara, vill att ni alla ska veta att jag tanker pa er ofta och saknar er massa! Fick antligen ett efterlangtat mail av min Bastis Ninis haromdagen, saknar henne sa otroligt mycket. Tanken av att jag inte kommer fa se mina nara och kara pa lange gor mig ledsen men jag ar bra omhandertagen har, sa oroa er inte dar hemma! Nu vantar stranden och sen en mysig middag innan veckan och vardagen tar over igen. Pa Fredag ska jag kika pa min forsta Kricket match !!




Harry and Lloyd..


Wakeboarding...




Pa andra sidan jordklotet...

Kan fortfarande inte fatta att jag flyttat till andra sidan jordklotet. En san skum kansla men samtidigt en san harlig kansla ! Akte hit for ganska exakt tva manader sen med packning for ca 3-4 veckor, en ny inflyttat lagenhet hemma och tva jobb som vantade, och en inflyttningsfest planerad.... Bestamde mig efter nagra dagar i Sydney att jag trivdes alldeles for bra for att aka hem, jag vet inte vad det var som lockade mig, det var nog lite allt mojligt. Jag chockade nog de flesta dar hemma nar jag meddelade att jag bestamt mig for att stanna. Lite blandade reaktioner, vilket ar forstaerligt. Jag kanske tog ett "omoget" och lite icke igenomtankt beslut men i slutandan kanns det som det anda ratta beslutet for mig. Vissa kanske tycker det ar ett sjalviskt beslut men for en gang skull i mitt liv sa tankte jag pa mig sjalv och vad som var bast for mig och vad som kandes bra for stunden. Jag kommer sakna alla nara och kara dar hemma men tillfallen som dessa kommer inte alltfor ofta i ens liv sa jag tog chansen..

Helt galet, for i bland kan jag komma pa mig sjalv att jag verkligen ar pa andra sidan jordklotet, langt hemifran, langt fran alla nara och kara och allt som kanns tryggt och bekvamt. Helt plotsligt tva manader senare sa sitter jag har med ett nytt jobb, nya vanner, nytt boende och ett nytt liv i en stor stad....





Ny Dag, Nya Mojligheter...

Hoppat runt pa Rosa Moln i nagra dagar, men nu ar jag tillbaka. Det har hant massa skoj senaste veckan, vet inte vart jag ska borja. Det nya aret hade inte kunnat startat battre an vad det gjorde. Jag har kommit i gang med traningen och det kanns sa otroligt bra! Har hunnit med fler surf lektioner, wakeboard, mysiga middagar langs stranden, en laskig bat olycka, ett lyckat avskeds partaj med jelly shots och en gigantisk uppblasbar Barbara, och festival yra. Jag borjade mitt nya jobb pa Fitness First som saljare av medlemsskap i dag. En veckas kurs, och sen ut i vimlet och ragga kunder. Jag undrar om det kan vara nat for mig? Det aterstar att se, det kanns valdigt spannande i alla fall. Gratis medlemsskap runt om alla klubbar i Sydney kanns som en bra bonus i alla fall. Jag har aven ett annat jobb pa G pa ett Cafe, kan inte riktigt bestamma mig for vad jag vill syssla med, alltid en utmaning att testa nat nytt, aven fast det kanns skrammande, nytt och nervost, men det ar bara att ta mig sjalv i kragen och tanka positivt! Har aven hunnit samla i hop massa massage kunder som vill prova pa min exklusiva "Swedish Massage"



Jag har funderat de senaste dagarna hur komiskt det ar att livet kan vanda bara sadar. En dorr stangs och en ny oppnas.  Det verkar som turen antligen ar pa min sida, och det kanns helt underbart. Jag trivs som fisken i vattnet och livet kan inte bli mycket battre an sa har.






Mitt Harem...

Gott Nytt 2009 !

Gott Nytt Ar !

Langesen jag skrev senast..men nu ar jag tillbaka, laddad for ett Gott Nytt Ar, och det ar precis vad detta ar kommer bli. Jag har en bra kansla att detta ar kommer bli det basta i mitt liv. Ni kanske undrar varfor, men jag kan nog inte forklara varfor jag har bara en bra kansla att detta ar kommer bli bra, och jag tror nog inte att det kan bli sa mycket varre an det redan varit de senaste manaderna. Allt vande nar jag akte till Norge och nar jag kom till Australien kandes det som jag borjade om pa nytt och helt plotsligt bara sadar, sa var jag en ny manniska, och det kandes som alla bekymmer och minnen var som bortblasta. Det ar klart det fanns "medicin" for allt, men i bland kravs det inte mer an att fa komma bort och ta hand om sig sjalv. Allt var sa klart mycket lattare med alla underbara manniskor runtomkring mig, bade dar hemma och har. Vad hade jag gjort utan alla vanner och min underbara familj?Jag ar lyckligt lottad som har sa manga nara och kara runtomkring mig.

Det nya aret firades med fyrverkerier inne i Sydney med Sarah. Vilka fyrverkerier det var, hela Harbour Bridge fylldes med maktiga farger och former. Lugn och skon kvall. De senaste dagarna inpa 2009 har jag fortsatt mitt jobb sokande. Var pa en jobb intervju pa ett gym forra veckan och vantar pa svar, sa hall tummarna. Jag langtar tills jag kommer in i vardagen har i Sydney, med ett jobb, lagenhet och dagliga rutiner. Slut pa semestern! Australien ar dock ett land som standigt ar semester i mina ogon dock, alla mojligheter till att hitta pa saker, och alla utbud, och det behover inte kosta massa pengar heller. De senaste dagarna har jag provat pa surfing igen, denna gang gick det annu varre an mitt forsta forsok! Det kandes som jag spolades bort av dom, i mina ogon, enorma vagorna. Jag har satt i gang med traningen , vilket kanns sa bra, jag har sprungit massa och aven gymmat. Provade aven pa vattenskidor, men det visade sig vara mycket svarare an wakeboard, sa jag haller mig till wakeboard an sa lange;-)

Nytt Ar , Nya mojligheter....





                                                        


RSS 2.0