Dave....

Jag kanske inte namnt forut att jag ar sa svag for Dave Grohl, jag tror jag ar kar i han haha. Manniskan ar sa vacker, och snart far jag se dom LIVE, sa som jag langtat !!



Flightless Bird...

Var precis och sag Twilight, Breaking Dawn, ah sa underbart bra den va, ville inte att filmen skulle sluta, och nu ska man vanta lange tills nasta film suck..
Fastnade for denna lat, tagen ur brollops scenen, ah vilken vacker lat...







Ny tatuering kanske?


Lediga Lordag...




Underbar ledig dag i solen pa min van Jemmas bat, lyx lunch med vin, simtur, sol och delfiner. Thai kvall med bira i solnedgangen, slapp pa grasmattan, en enkel men helt underbar Lordag....Kan handa att jag snart ar tillbaka till mitt normala JAG...




Mitt nya sminkbord...


Detta fina Hemnes Ikea sminkbord blev antligen min i gar, 70 % rabatt ocksa det ar inte illa pinkat !



Nagra ideer for jul?







Kanske vore nat for jul pyssel? Synd att man inte kommer i samma stamning som hemma nar det ar jul har i Aus. Jag saknar morkret, snon, alla tanda ljus, familjen samlad runt Kalle Anka och all god julmat.

Saknad och Sorg...

Namen nu var det evigheter sen jag skrev igen, tiden har sprungit i fran mig och jag har massa att skriva av mig om. Jag ahr tyvarr varken haft tid eller lust att skriva men nu ar det dags att ventliera igen..

Vi har oppnat nya Ikea butiken och det gick superbra, det var inte lika CRAZY som jag trodde det skulle vara vilket va bra, det har fortfarande vart fullt upp och jag har jobbat sjukt manga, langa dagar med fullt upp. Vi har bara varit oppna i 2 veckor men det kanns som manader for dagarna ar langa, men tiden springer i vag sa snabbt, i bland har jag inte ens hunnit gatt pa rast, vilket inte ar bra! Jag har intalat mig sjalv att inget jobb ar vard stress eller hunger:-) Jag blir ju tyvarr alltfor grinig om jag inte ater, sa jag maste ju se till att ta hand om mig sjalv, det ar ju trots allt bara ett jobb. Jag forsoker fortfarande vanja mig vid mitt nya jobb och allt runtomkring mig, jag har som inte riktigt annu hittat min plats i det hela, men det kommer. Jag trivs super med mitt team, och alla trevliga kollegor runtomkring mig, sa allt annat kommer nog det med, det tar val bara tid i bland.

Det har hant massa trakiga saker sen senast ocksa, Shauns stackars Mormor gick bort for en vecka sen, efter manga veckor pa sjukhuset, det har varit tuffa tider senaste veckorna och det har gjort sa ont att se Shaun och hans familj sa ledsna. I Mandags var vi pa begravning och det var jatte jobbigt, jag har endast varit pa tva begravningar i mitt liv och det har bara varit slaktingar till Shaun. Shauns mormor var en sa go, liten Momma med varldens storsta hjarta och hon ar sa saknad sa. Jag forsoker vara stark och finnas dar for Shaun och hans familj, men det ar svart i bland for jag blir sa ledsen sjalv och ar sa himla kanslig nar det kommer till dessa saker. Tyvarr ar ju detta livets gang men i bland har jag sa svart att forsta vad meningen med livet ar och varfor manniskor vi alskar maste tas i fran oss?Tuffa tider som dessa saknar jag min kara familj och onskade att jagt kunde finnas for er dar hemma. Huvva sa mycket jag saknar er dar hemma, det gor ont i mitt hjarta..


RSS 2.0