Country Road

Titta va fina klader Country Road har! Langtar tills jag far shoppa klader till ny jobbet:-)

MAGIC MIKE!

Na nu brudar far ni ta och pallra er i vag till bio salongerna hemma i Sverige eller vart ni
an befinner er! JESUS CHRIST sager jag bara vilken film! Jag var pa bio i kvall med min gravida van Jemma, och vi laddade upp med popcorn, gorr, dricka och dar satt vi och stirra, dreglade, garvade och suckade i 2 timmar!
Channing Tatum ar guds gava, han kan dansa, han kan charma och han ar bara helt underbar, och lagg till
Matthew McConaughey pa det sa blir det en riktig tjej rulle! Ga och se den NU!

Sa om jag nan gang i framtiden gifter mig sa ar det precis sa har jag vill ha det pa min mohippa..bara sa ni vet:-)



Ny Start!

Jag ar sa laddad for en ny start pa detta ar, nya tag, nytt jobb, inflytt i varat hus, antligen! Jag kanner mig som en NY manniska! Heja Angie Heja Angie !


En riktig trevlig helg!

En riktig trevlig helg i fikats och fotbollens tecken! Jag tog med mig lilla Kicki och Bengan
pa footy match, varat lag South Sydney rabbitohs spelade mot St George Dragons. Super skoj var det, vi borjade kvallen med mys middag pa "Ribs and Rumps" med Familjen Doyle, Nathan och Agnes, jattegott och trevligt, sen bar det av till footy matchen. 21.000 askadare, en spannande match som slutade med overlagsen seger for vart lag! I gar, Sondag bar det av in till City for fika med Skellefte brudarna, Annelie och Julia, och sa Bengan och Kicki, super mys. Som sagt, helt underbart att fa ha dessa 5 tjejer runtomkring mig sa man far ha en liten del av Sverige i Sydney liksom...

2 glada nyheter!

Na horrni nu har det hant grejer har! Vi har fatt ett datum nar vi flyttar in, vi har gett familjen som bor dar nu 2 manader att flytta ut, vilket visade sig vara en bra ide eftersom dom hade bestamt sig for att skiljas, ooops! Shaun ringde mannen i familjen for att meddela att vi flyttar in om 2 manader och han sa" jag hade tankt ringa dig for att jag och min fru ska skilja oss" Denna familj har aven tre dottrar, alla under aldern 9, crazy! Men men nu ar det varan tur att flytta in och leva livet efter vi hyrt ut huset till denna familj i nastan 2 ar!! Jag langtar sa jag spricker! 2a veckan i September kommer bli varan inflyttnings vecka, wehoooo! Vi har kopt pa oss massa fint redan, koks grejer, kollat soffa, jag har fyndat pa marknad, och sa har vi ju massa grejer sen innan. Jag beger mig aven till IKEA nasta vecka for lite fynd, aaah va skoj det ar att planera och kopa massa fint till huset.
Ni som annu inte sett varat fina hus kolla in detta! MYYYYYYYS!

Nasta bra nyhet, jag har gatt och skaffat mig ett nytt jobb..IGEN! Nu tanker ni sakert
men alltsa hur ofta byter hon jobb da? Men sa ar det inte, nu har jag hittat ratt, jag far vara chef och jag
far stanna inom klades/mode branschen dar jag passar in perfekt och loneforhojning pa det. Det gar inte bra alls for Esprit for tillfallet, och jag kan inte jobba mig uppat inom foretaget eller fa loneforhojning for den delen vilket kanns jatte trist eftersom jag jobbar och sliter hart och alskar mitt jobb och ar javligt bra pa det ocksa:-) Sa jag borjade soka runt lite och kika efter andra jobb for ca en manad sen, och Country Road horde av sig, ett Australienskt klades foretag som det gar jattebra for. Kolla in hemsidan http://www.countryroad.com.au/#
Fina klader, ett stort forateg som standigt vaxer och finns i Aus, NZ och Syd Afrika. Jag gick pa intervju och fick traffa min blivande chef som jag klickade med direkt. Nar hon borjade prata om foretaget och vad det star for och hur stabilt det verkar kande jag att detta ar precis vad jag ar ute efter! Jag fick jobbet som Cluster Manager i Burwood en forort ca 1 timma fran Kirrawee dit vi ska flytta. Jag borjar den 6e Augusti sa hall tummarna!
Det gar bra nu, kompis det gar bra nu!!!

Min Bastis...

Min Bastis kommer bara i ett pack, det finns ingen annan som henne, hon ar go och glad och har alltid funnits dar for mig i vatt och torrt. Hon forstar mig som ingen annan forstar mig och vi kan prata om allt, och fyller aven i varandras meningar mest hela tiden. Vi tanker likadant, vi ar fodd pa samma dag, och vi har haft sa mycket skoj for oss sen vi traffades for ca 20 ar sen. Det ar helt otroligt hur man ar sa lyckligt lottad att fa en san bastis som fortfarande finns dar fast vi bor tusentals mil fran varandra. I bland blir jag ledsen nar jag tanker pa hur langt bort hon ar, och att vi inte kan ses varje dag, men sen blir jag glad over att jag har henne i mitt liv, och det kanns inte som vi vart i fran varandra en sekund. Varje ar nar vi ses kanns det som vi setts varje dag, och vi vet precis vart vi har varandra..Nar jag tanker tillbaka pa alla harliga stunder vi haft tillsammans och hur manga galenskaper vi haft for oss skrattar jag for mig sjalv och langtar tills allt skoj vi har framfor oss..

Min bastis ar en unik, underbar manniska, som ar sa go och snall och vill alla val, manniska som djur. Hon ar vacker pa utsidan och insidan och hon har varldens finaste skratt...Hon ar min sjalsfrande och min familj livet ut..
Jag hoppas alla har en Nina i sitt liv...


Marknads dags..

Da var det ater igen for marknads forsaljning, alltid lika lyckat och trevligt. Jag och mina kara Esprit vanner salde klader, bocker, vaskor...ja det mesta for att fa tjana en liten slant. En underbart fin Sondag, med massa skratt, god mat och prutning! Jag fyndade 2 underbart fina saker till vart nya hem, en fin vit spegel och en stege som jag ska mala vit. Jag alskar sma fynd man kan rota fram pa en marknad, finns sa mycket fint som jag vill kopa till huset. Shaun slog till stort och kopte massa koks grejer pa en outlet i Sydney samma dag, bra jobbat sager jag, massa stekpannor och kastruller, och vi snackar inte billigt skit utan Jamie Oliver style kastruller:-)

Bilder pa min fina vita spegel och min stege kommer snart...

Konst...

Ja jag vet det ser valdigt konstnarligt ut, det var darfor jag bestamde mig for att slanga upp
ett palmblad, vad tycker ni?

En Rekorderlig kvall pa ballen...


Prank Mirror


Denna APP ar ju helt underbar, sa som jag skrattat de senaste dagarna at dessa stygga kort. Ni forstar inte hur roligt jag haft det, alldeles sjalv har jag tagit ca 20 kort och skrattat sa tararna sprutat. Det ar min humor det !

Bara i Australien...

Bara i Australien kan man kopa flip flops ur en automat...Trevligt !

Fina Svennar...

Jag ar sa glad och lyckligt lottad att jag har svenska vanner som jag kommit nara har i Sydney. Aggie, Malin och Kicki fran mitt Ostersund och fina Julia och Annelie fran Skelleftea. Vi har umgatts mycket pa senaste, harliga middagar, midsommar firande, och massa mys. Det ar sa otroligt viktigt for mig att ha svenska vanner, speciellt nar man ar sa langt hemifran. Med underbara svenne vanner far man dryga sig, och garva och snacka skit pa svenska, man kan prata om vad som ar sa mycket battre i Sverige och vara en riktig patriot! Vi kan prata om saker vi saknar hemma och skratta at varan underbara svenska humor...bara sa som vi kan pa svenskt vis ni vet.. Fina vanner tack for att ni valt att bo har i Sydney..

Oscar...

Hur sot ar han inte var lilla Oscar...pals Oscar...

Vill ha....

Aahh vill ha vill ha vill ha...Stegen, spegeln,bordet, stolarna, vill ha vill ha vill ha....

Myyyyyysigt


En stycke hylla tack....

Skulle passa fin fint in i ny huset ja tack !

Jaha...

Na nu sitter jag har igen efter flera veckor utan bloggande, skams pa mig ! Jag behover en ny frasch blogg, pa tiden tycker jag, nagra ideer, och SNALLA kan nan hjalpa mig?! Sandra? En ny layout och lite nya teman, for jag behover skriva av mig och jag har ju tid, sa det ar ingen ursakt. Det har varit nagra jobbiga veckor med mycket tankspriddhet, funderingar, planer, planer i kras, vantan pa besked och massa somnlosa natter. Jag forklarar mer sen..
Snart ar det inflytt i huset hoppas vi, vi raknar ner dagar, veckor, timmar och minuter. Jag vill ha mitt eget, vart eget, inga svarforaldrar, trots att dom ar helt underbara sa ar det dags att flytta hemifran nu haha. Forhoppningsvis blir det i September och jag har aldrig langtat efter nat sa som jag langtar efter detta ! Tiden spring i vag for jag vill flytta NU. Ska bli helt underbart att fa starta vart eget liv, jag och Shaun. nar vi flyttar in lovar jag att det ska bli mer bloggande, om vart hus och vart liv i Kirrawee. Jag har massa ideer till huset och har redan dagdromt och planerat och kollat i tidingar och last bloggar om inredning.
Jaha vad mer har hant? Jobbar massa, och har funderat och kikat pa andra jobb inom kladbranschen, det finns flera jobb dar ute som betalar battre och ger mig en annan typ av utmaning som jag kanner att jag maste ta, sa har varit pa lite intervjuer och vantar pa besked, nervost..meddelar mer sen, vill inte skryta forran jag fortjanar att skryta!
Saknaden ar stor !

RSS 2.0