Ett visum i mitt pass:-)

Ledig dag i dag, sa skont sa. Haft en trevlig helg med fredag, lordag ledigt. Mysig middag och drinkar i Lordags med Shauns kusin och hans flickvan fran Kanada. Jag gjorde mina svenska tradionella rakmackor till forrat och sen blev det grillning i det fina vadret. I dag tog jag en liten tripp in till stan for att uppdatera mit nya visum, det ser riktigt bra ut i mitt pass, jag ar stolt! Sen bar det av till Penrith, dar Bek och Todd bor, blev en heldag med Bek, shopping, lunch och fargning och klippning av mitt har. Alltid lika nojd nar Bek fixar mitt har hon ar sa duktig ! Men NU ar det nara gott folk, en vecka i morgon sen bar det av! wehooo!!!






Vackra smycken

Alskar ni smycken sa maste ni kolla in denna sida. Min tremanning Emma designar smycken, hon ar sa duktig, endast 18 ar gammal ! Den perfekta presenten! Jag vet att jag kommer ga dit och shoppa nar jag kommer hem !

I morgon Lordag den 27/3 har hon smyckesförsäljning: Vart? Eugéns kök, gå in genom dörren nedanför 11:ans grill. När? kl.11.00-15.00.

Kolla in hennes hemsida...   http://designofemma.bloggplatsen.se/








Min favorit...



Lediga dagar...

Tva harliga lediga dagar framfor mig. Det ska stadas, tvattas, vilas, ata gott, och njuta av ledigheten. Pask helgen ar nasta helg och det blir lyx ledigt Fredag, Sondag, Mandag innan avfard, sa harligt och behovligt med allt drama pa slutet. I morgon kommer Shauns kusin med flickvan hit och det blir BBQ med familjen. Vadret ar underbart och livet kan inte bli mycket battre an sa har.

Bjuder pa lite bilder fran senaste veckorna....



Alla Hjartans Dag...






Jag och Bek...




Varldens sotaste Gus


Pa Sverige Schemat...

Jag raknar ner dagarna har jag sagt det forut kanske?Sverige har kommer vi !!


Mycket skoj pa schemat, forsoker inte planera for jag vet hur de gick senast med massa stress hit och dit for att traffa alla..Jag maste ta det lugnt och njuta av min korta tid hemma med familj och vanner. Kanns bra denna gang att Shaun traffat nastan alla och kanner sig lite mer bekvam, tyckte faktiskt lite synd om han hur han "kastades" in i allt, och magsjuka pa det. Jag tanker INTE bli sjuk denna gang, ska kaka vitaminer och ta hand om mig och inte stressa...

Ser fram emot en lang weekend i Stockholm med mina nara och kara, bo pa hotell och lyxa till det. Ska fira min kara kusin Jimmy som fyller ar, fira min van Maria som fyller 30 med kalas, mysa med familjen Backman och ra om min fina sota Nina som jag inte sett pa langeeee och antligen fa traffa hennes Olle! Vill saklart klamma in lite shopping och massa harliga middagar med mina kara vanner.
Hemma i kara Ostersund ser jag fram emot en vecka med Nina och antligen far vi fira vara fodelsedagar tillsammans, blir nog en riktig brakfest med vanner hoppas jag pa, vet inte nar var eller hur men det ordnar sig alltid ellerhur? Hemma ska jag krama om min familj sa hart, jag ska helt enkelt krama sonder dom! Jag hoppas inte all sno smalter bort for jag vill att Shaun ska fa kanna pa riktig sno och aka lite snowboard och skidor i fjallen, kanske en skotertur och mys i Klovsjo och Are. Jag ska njuta av varje liten sekund hemma... det kan jag lova...






Min fina van lil Bek...



Det ar sallan man hittar vanner man kan lita pa, speciellt nar man ar langt hemifran sina riktiga barndoms vanner. Jag Saknar min Nina valdigt ofta, for hon ar speciell och min alldeles egna bastis. Jag ar sa glad att jag funnit nan har som kan fylla i Ninas franvaro, det ar inte helt i fyllt men sa nara man kan komma. Lil Bek ser ut som min Nina, hon ar lika go och vi har sa underbart kul tillsammans och kan prata om allt.


The Blind Side...

Ah herregud vilken bra film sager jag bara ! Helt klart en av dom basta jag sett, och en sann historia ! Ni MASTE se The Blind Side med Sandra Bullock, sa underbar!Appropa Sandra Bullock sa kan jag inte forsta att ytterligare en man har levt ett dubbelliv och varit otrogen?! Vad ar det med man, alla ar likadana?jag mar illa nar jag tanker pa vad dessa kvinnor gar igenom. Det ar sa mycket otrohet nu, och jag mar illa nar jag tanker pa det!!

Jag och Bek var och sag den i gar och satt nara varann och torkade tararna...






GHD

AR numera stolt agare av en san har...Och den ar helt fantastisk! Den kommer i en sot liten vaska ocksa, kan det bli battre?Tur man har vanner som ar frisorer sa man far grym pris ocksa:-)



VISUM...

Gott folk jag kan meddela att jag fick visumet !! Jag ringde in till Migrationsverket i dag och min handledare ar sa rolig, ratt flummig nisse. Han sa, ja men jag godkande visumet at dig i helgen, eller var de forra veckan? Jag blev sa glad! Jag och Shaun firade med att ta baten till en mysig restaurang langs vattnet och jag bjod till pa lunch, sa mysigt ! Vadret ar underbart och jag ar sa lycklig sa !Glomde bort for ett tag att jag var hemma sjuk, men kom hem och slumrade till i tva timmar med en hemsk huvudvark...men vad gor det nar jag fatt mitt visum??:-)



Slutkord...

Jaha da var jag hemma fran jobbet. Vilade och njot av min lediga Sondag, men vaknade upp pa Mandag och madde bla. Diaree, ingen matlust, trott och ont i hela kroppen. Gick pa jobbet men madde bara samre och samre. Jag ville bara sova och det kandes som min kropp var sonder, sa har ar jag pa Tisdag, hemma framfor datorn. och borjar redan bli rastlos fast klockan bara ar 9 pa morgonen.

Forra veckan tog kal pa mig och kom i kapp mig, det kanns som jag ar helt slutkord, magen ar i obalans och jag maste ta hand om mig. All SKIT forra veckan som jag onodigt behovde ga igenom kanns fortfarande jobbiga, och jag mar illa nar jag ar pa jobbet. Inte bra alls, men snart far jag vara ledig lange och det behover jag, jag behover traffa min familj, kramas och umgas med mina underbara vanner och skratta. Nar jag kommer tillbaka kanske det ar dags for en ny start helt enkelt, for jag kan inte fortsatta gora nat som far mig att ma daligt, valdigt synd maste jag saga for jag alskar mitt jobb, kladerna, foretaget men jag kan inte jobba med min kollega.
Jag ar sa lyckligt lottad som har en karl som tar hand om mig, han ar sa underbar med mig, att jag borjar undra hur jag fortjanade en san har manniska i mitt liv?
Jag ska hamta energi hemma fran alla er som gor mig sa glada...och komma tillbaka som en ny person.







Skona Sondag...

Sitter nu i soffan, smuttar pa mitt kaffe, efter en harlig morgon och min lediga Sondag. Shauns kusin, Tim ar pa besok och vi har spenderat hela morgonen i Cronulla, killarna surfade och jag tog en prommis langs stranden. Jag njot annu en gang av underbar utsikt, solen och lukten av havet.

Vi var nyss och kopte lunch och kopte brod fran ett bakeri i narheten, dar vi brukar handla. En asiatisk kvinna jobbar dar och hon ar saaa rolig ! Hon pratar konstant och ingen hor vad hon sager, hon har en san dar "asiatisk engelsk" dialekt, hon ar superliten, och hur rolig som helst. Jag fick mig ett gott skratt med grabbarna i dag, hon pratade konstant och sa " You want wholemeal, some hot some cold, you pay money, that is 9.80, you pay money" haha konstant, hon bara pratade och pratade och vi skrattade, hon skrattade, alla bakom oss i kon skrattade. Alltid en upplevelse nar vi handlar dar, nastan en liten show, och brodet ar gott ocksa !

Jobbet i veckan har vart plagsamt. Jag mar daligt varje gang jag ser min chef och undrar om jag kommer kunna jobba med henne i framtiden. Jag far en klump i magen varje gang jag ser henne. Aterstar att se nar jag kommer hem fran Sverige antar jag. Jag ar dalig pa att spela ok nar jag inte kanner att allt ar ok, jag vill lamna allt bakom mig men stor mig pa henne for hon tror hon vet bast och det gor hon verkligen inte ! Men men, ett jobb ar ett jobb och hon kanske injte blir kvar sa lange vem vet. Klad och modebranschen ar ar ratt lustig kan jag beratta. Det ar sa otroligt manga titlar, Manager, Assistant manager, 3rd in charge, 2nd in charge, trainee manager, ja det finns allt mojligt, men det ar anda som skiljer mellan hennes och mitt jobb ar pengarna, sjukt nog. Vi gor exakt samma saker men hon har lite mer ansvar och $5000 mer per ar, det ar inte rattvist kan jag meddela. Finns nat sadant i Sverige? Nej.... Vem som helst kan glida in pa ett banan skal och bli manager har, tro mig ! Frustrerande ar det!


Nu ar det bara 17 dagar kvar allesammans ! Jag langtar ! Hotell ar bokat i Stockholmo, och jag langtar tills jag far mysa med alla mina vanner, for att sedan aka upp till Ostersund och njuta av min tid hemma...










Motet...

Sa var motet antligen over, sa som jag oroat mig, vart frustrerade och forbannad och ledsen...antligen ar det over. Motet gick helt ok, dom forklarade varfor jag var dar och vi kunde fraga fragor, och lagga till om vi hade nat att saga till om. Forsta punkten var det enkla misstaget som jag forklarade om, att jag inte faxade av pappret till ekonomi avd samma dag.

Hade det inte vart for min chef sa hade jag inte ens vart pa det dar motet. Allt hon hade behovt gjort var att kommunicera med mig och saga att jag maste skicka i vag papprena, eller sa hade hon enkelt nog gjort det at mig, precis som vi gjort at varann forut, men hon ville satta dit mig. Det visade sig efter som motet pagick att min chef har skrivit ner allt i ett mail och skickat till var hogsta chef och personal avd. bakom min rygg. En av de tva punkterna var att jag hade sms:at henne Lordag kvall kl 12.00 pa natten nar jag lag och spydde, i stallet for att ringa. Sa min chef skvallrade detta till personal avd och det togs upp pa motet. Jag fattade ingenting nar jag satt dar och borjade nastan skratta. Jag och Shaun svarade direkt tillbaka att hon messade mig tillbaka och skrev "Due to my day off today I can't work for you Angelina" harligt svar fran ens chef, ellerhur? Hon forsokte inte ens hitta nan som kunde jobba at mig pa Sondag fast jag var sa sjuk Lordag natt.Sa fort jag berattade pa motet att hon svarade tillbaka med ett sms, sa strok dom den punkten. Alltsa vilket skamt! Esprit har skott allt sa som dom ska, pa ett proffessionellt satt, den enda som ligger bakom allt ar min chef, vilket kanns lika jobbigt det, for det ar en hemsk manniska som jag maste traffa och jobba med varje dag. Sa jag forsoker sta ut i 20 dagar till sen ar det semester, men detta maste saklart tas tag i sa fort jag kommer tillbaka, antingen sa soker jag jobb pa en annan Esprit affar eller sa soker jag ett annat jobb.

Sana har ganger kan man se saker annu tydligare, fran ett annat perspektiv och tanka att det maste komma tillbaka och bita henne hart i hennes feta rov en dag. Jag hade kunnat tagit upp pa motet hur oproffsig hon ar och hur hon inte ar erfaren eller proffsig nog att vara chef, och alla saker hon gjort och sagt, men jag haller de for mig sjalv, for det var inte det motet handlade om. Men fran och med nu sa tanker jag anteckna allt hon sager och gor, och kommer det till att jag maste kalla till ett mote, sa tanker jag saklart gora det...

Angaende en skriflig varning sa handlade det inte ens om det, fast hon levererade meddelandet i Mandags kvall, genom att saga att jag skulle fa en skriflig varning. Pa motet sa dom att det var inte det som var fallet, sa tydligen sa kunde hon inte ens fullgora den uppgiften, bra jobbat chefen ! Allt detta kom till var en diskussion/mote om vad som hant, synd bara att det skapat detta, aldrig nagonsin kommer jag kunde lita pa denna manniskan igen.


Over and out...jag ar helt slut.


Frustration!!!

Hej Sverige...

Ja, man kan ju inte saga att jag har haft tur med jobb sen jag kom till detta land, tills jag fick jobb pa Esprit...trodde jag.....

Senaste tre dagarna har vart sa jobbiga! Kanns som jag blivit overkord av en buss, hur nu det kanns men det kan inte va skont. Jag ar helt slut, mentalt och fyskiskt. Det borjade med Lordag kvall, middag med familjen och nagra drinkar. Jag spydde hela natten till Sondagen, Erin, Shauns syster blev ocksa jattesjuk. Jag tror aldrig jag spytt sa mycket i hela mitt liv, som en tub majonnas....blaaaaa! Jag vet inte vad det var, om det var maten eller dalig alkohol men sjuk var jag! Jag skickade ett sms till min kollega(chef) kl 12 pa kvallen och sa att jag madde sa daligt och fragade om hon kunde jobba at mig. Fick inget svar tillbaka forran pa morgonen, sms:et lod" Jag har min lediga dag i dag, kan inte jobba at dig" Det var ju trevligt tack for den. Inget " jag hoppas du mar battre osv"

I alla fall sa gick jag pa jobbet, och jag markte direkt nar jag kom dit att det skulle bli en stressig dag. En av mina kollegor borjade kl 11 och kom in med en dalig attityd, jag fragade om allt var ok, hon berattade att hon och hennes pojkvan gjort slut. Jag sa att jag beklagade och att om hon vill prata om det sa finns jag dar. Annu en gang sa hade hon inte pa sig Esprit klader, inte forsta gangen det hander direkt. Det ar varan dress code och vi maste kla oss i Esprit klader och tackta skor(ej sandaler eller flip flops) Jag papekade hennes kladsel, och sa att hon maste kla sig precis som alla andra. Hon brot i hop och gav mig attityd tillbaka, blev helt loss i skallen och tog sina grejer och drog, innan hon stack sa kom F ordet fram till mig, mindre trevligt, sa hon kunde gatt ga hem. San jakla brat kan jag saga, attityd varje gang hon kommer in, sa kanske pa tiden att hon sa upp sig. Efter det fick jag hat sms fran henne dar hon sa att ingen gillar mig och att jag inte borde vara chef for jag ar sa otrevlig !

Mandag morgon kom och en lang dag som vanligt pa Mandagar. Innan jag gick hem sa brot helvete tre los. Min kollega(chef) berattade for mig att jag fatt en skriftlig varning, pga veckan darpa da foljande hande: Vi tranar en ny kollega for tillfallet och hon gjorde ett misstag med kassan sa det blev minus i kassan pa Onsdag kvall. Nar jag raknade kassan pa kvallen sa stamde inte hennes misstag med vad som saknades i kassan, sa jag bestamde mig for att lamna en lapp och kvittona till min chef sa hon kunde kolla igenom detta dagen darpa. Nar vi ar minus i kassan sa ska man direkt klargora detta och skicka in ett fax till ekonomi avd. Jag gjorde inte detta for jag ville diskutera detta med min chef, liksom allt annat vi gor pa jobbet, sa gar vi alltid igenom allt tillsammans och dubbelkollar sa allt ar ok. Dagen darpa klargjorde jag inte detta for jag var sa stressad och det var sa mkt folk men jag meddelade min chef om detta, jag tankte inte mer pa detta for att det har hant forut och det har inte varit nagra problem. Den skriftliga varningen kom i gar kvall och jag brann i huvudet, och hon fick smaka pa det ocksa! Hon gick bakom ryggen pa mig, "skvallrade" till varan hogsta chef att jag inte klargjort kassan, ett simpelt misstag som gjorts forut av flera anstallda. Hon meddelade inte mig om nat, varnade inte mig muntligt, eller fragade varfor jag inte klargjort kassan, utan hon gick direkt till hogsta chefen, och nu har jag en skriftlig varning pa ingang, och ett mote pa huvudkontoret i morgon eftermiddag?! En hona av en fjader? NA inte alls...!! Jag har inte gillat denna tjej fran dag ett, hon ar okunnig, ung och oerfaren. Jag vet att hon inte direkt gillar mig, for jag tror hon kanner mig som ett hot for hon vet att jag ar bra pa det jag gor, och det har gatt valdigt bra for mig senaste manaderna, sa jag forstar att hon vill forsoka bli av med mig.

I alla fall sa skrev jag ett tva sidigt brev till henne, min hogsta chef och huvudkontoret som jag ska ta med mig pa motet, dar jag skrivit ner sanningen och inget annat. Shauns familj var rasande och la till massa harligheter i brevet, sa sota dom. Jag har inte gjort nat fel, och jag skams inte for nat. Jag sliter sa hart pa detta jobb och alskar vad jag gor, ingen ska stoppa mig fran att saga vad jag tycker, for jag ar helt slut och less pa denna skit och sattet hon behandlar mig pa. Hon vet vad som forsiggar och hon har inte ringt eller fragat hur jag mar. Manskligt? nej.... Varfor har jag bara hemska kollegor har och inte i Sverige? Det ar val inte mig det ar fel pa....?

Meddelar hur motet gar i morgon...




Rock on....


Three Words...

Basta laten just nu.....




Hur kan man vara otrogen mot en san har vacker kvinna de undrar jag? Ashley Cole "pulled" a Tiger och var otrogen mot sin fru Cheryl Cole. Jag undrar an en gang varfor man ar otrogen, det kanns som det hander runtomkring, overallt, familjer forstors, liv splittras och for vad? spanning, lust, beroenden?

Halla kontakt...

Jag ar lite irriterad nu, och tanker dela med mig, for det ar val det bloggen ar till for ellerhur? Skriva ut all frustration. Jag forsoker allt jag kan att halla kontakten med all familj och alla vanner hemma. Nu nar jag bor langt borta sa tycker jag det ar extra viktigt att halla kontakten. Vissa ar saklart battre an andra pa att halla kontakten. Jag maste saga att facebook ar grymt for nastan alla ar online i alla fall en gang om dagen, och det ar ett bra satt att halla kontakten och skriva sma meddelanden och bara kolla sa allt ar ok. Sen jag flyttade till Australien har jag inte hort ett ord, om det inte ar sa att jag skriver ett mail eller skickar sms. Hor ingenting i fran andra sidan, och det ar nara slaktingar som jag forvantar mig mer i fran, bryr dom sig, undrar dom hur jag har det? Jag har blivit besviken om och om igen, och undrar varfor? Det betyder mycket for mig att halla kontakten men vissa verkar inte bry sig? For sa upptagen kan man val inte va? Nagra ord pa facebook tar val inte mer an nagra minuter att skriva, eller?

Sadar ja, nu fick jag det ur mig !



Alice in Wonderland...

Alice in Wonderland hade premiar forra Torsdagen och jag va dar med mina 3D glasogon! En helt underbar film!




En liten del av Sverige i Sydney...

Massa oversvammningar i detta land for tillfallet, massa regn och storm ovader. Australien verkar alltid drabbas av antingen massa brander, eller oversvammningar, ett land med manga olika vader katastrofer. "Hosten" narmar sig och man marker att det borjar bli kyligare pa kvallarna men fortfarande skont vader saklart. Jag laddar upp med klader infor hemkomsten men vet inte vad jag ska ta med mig eftersom jag ar en sommar chick nu:-)?
Betyder detta att jag maste shoppa annu mer nu for att overleva varen hemma?
 
Jag vet att jag alltid tjatar om hur lycklig jag ar, men jag ar ju sa lycklig och darfor sager jag det igen " Ah va lycklig jag ar! " Inte nog med att jag far aka hem snart, sa far jag aven ta med mig en del av Sverige tillbaka hit...min egen lilla Agnes har bokat resa for att ga i mina fotspar och "upptacka" Australien. Jag tror hon kommer bli fast, vad tror ni? Det kanns otroligt spannande och kul att ha en nara van har, en svenne van, det betyder valdigt mycket for mig. Jag ser fram emot massa skoj med min fina lilla momma.

Appropa svenskar i Sydney sa kryllar det av dom, vilket ar super kul. Jag har massa svenska kunder som shoppar hos oss. Alltid kul nar dom kommer in igen och kanner igen mig, och det ar ju alltid skoj att fa surra lite svenska ocksa:-)





SNART sa...

Nu ar det endast 26 dagar kvar men jag raknar inte dagarna alls! Tiden springer i vag, och bra ar det for jag ar redo for lite ledighet, for jag ar helt slut i kropp och knopp. Semestern kan inte borja battre, med en lang weekend i Stockholm med underbara vanner och sedan en tagresa upp till Ostersund:-) I Stockholm blir det hotell i city, finns det nat battre an hotell mys och hotell frukost, skoj att leka turist i mitt eget land ocksa, det ser jag fram emot:-) 

Denna vecka har jag antligen Fredag Lordag ledigt, det blir massa slapp och middag med Bek och Todd. Lordagen bjuder pa Mexicanskt och Margaritas med familjen Doyles. I Mandags var det "Roadshow" med Esprit, alla chefer och heltidsanstallda samlades for mingel, mat, dryck och olika grupp aktiviteter och forelasningar. Det var super intressant och traffa alla inkopare fran foretaget, dom berattade och visade alla klader som kommer in i host och vinter, mycket fint kan jag meddela. Jag har kant anda sen jag borjade jobba for Esprit att jag verkligen vill jobba mig uppat inom foretaget, och jag hoppas att chansen finns en dag for det finns mycket man kan utveckla sig inom detta foretag, varje dag ar verkligen en utmaning.

Jag har varit sa trott pa senaste, fast jag borjat dricka mitt te igen, som ska ge mig energi, men det ar alltid fullt upp pa jobbet, man star pa fotterna hela dagen och springer hit och dit och stressar, jag behover en massage, jag behover semester och massa karlek fran vanner och familj. SNART sa...





En tanke...



Kolla in detta...Detta borde fa oss att fundera och tanka till och inte ta livet for givet...

10 fina...

10 fina manniskor som haft en san inverkan pa mig och mitt liv, vore det inte for dom sa skulle jag inte vara den jag ar i dag..
......Ps. I love you....




Min finaste bastis..



Min kusin och sjalsfrande



Min egna Fifi, en underbar van for livet...


Min kusin och basta van, varldens goaste...


Min alskade


En underbar van som alltid finns dar i vatt och torrt!


Min underbara mami, en del av mig


En van jag hittade som egentligen fanns dar hela tiden, en av mina basta..


Min egen papi...en del av mig


En sa fin van som jag gatt igenom mkt med, men som alltid finns i mitt hjarta.







Aaahh va myyysigt !




AH VAD JAG ALSKAR DENNA BILD !

Shopping paus?

Jaha da kammade jag hem alla saker jag letade efter: En snygg svart blazer(kavaj), Mina snygga ripcurl skor som anlande pa posten forra veckan efter min jakt, och ett par 70 tals brallor med hog midja och utsvangda ben a la Esprit. Jag ar mycket nojd, betyder inte att shoppingen slutar for det. Jag har ett shopping problem och jobbar pa det. Jag rensade garderoben i gar, gick igenom alla mina klader och vek allting, och insag att jag har ratt mycket klader sa jag kanske ska ta en shopping paus? ...vi far se, ska fundera pa den.


I Oktober oppnar Esprit en ny "Icon" affar i Sydney. Jag vill garna jobba dar och ska gora allt for att fa jobb dar. Dom letar efter ca 15 butikschefer eftersom det ar en tre vaning affar med alla avdelningar, EDC, Women's casual, Women's Collection, Men's och Barn avdelning, plus smycken mm. Hall tummarna for mig, for nu ar det dags att jobba sig uppat, tych jeg !

Snart ses vi vanner och familj ! Endast EN manad kvar! vart tog tiden vagen, jag tyckte det var julafton nyss? Hoppas tiden dar hemma inte gar lika snabbt...Jag langtar efter att fa kramas jag !



En tanke...

Min tanke i gar, hur kan man ta sitt liv bara sadar? Fran ett perspektiv ar det overkligt och ofattbart, men fran ett annan ar det sjalvklart. Jag har manga manniskor runtom mig som mar daligt, och lider av depression, sa jag kanner till sjukdomen och vet vad den kan leda till. Det ar en obalans i hjarnan, en sjukdom som man inte kan ra for, det handlar inte alltid om en dalig uppvaxt, eller tragiska handelser i ens liv. For mig och andra som inte lider av det, ar det svart att forsta hur det kan leda till sjalvmord och andra tragiska slut, hur kan man lamna sina nara och kara bara sadar? Jag kan forsta att sinnet och sjalen inte funkar och det finns inget ljus eller hopp och man vill bara tysta ner det och hitta ett lugn....
For mig ar det sjalvklart att livet ar vart att leva, men det ar inte fallet for alla...Livet ar en gata och kommer alltid forbli. Jag lider med alla som har denna sjukdom, och deras familj och vanner runtomkring...

Vart hem...









Jag Alskar Vart Hem...

Rugby Lordag...

I Lordags var vi i vag o kika pa Rugby League, South Sydney spelade mot St George, och eftersom Shauns familj ar South Sydney fans sa heja jag saklart pa dom ocksa. Rolig sport och tuff sport, alltid nat som hander precis som i hockey och basket. Vi hamnade pa VIP avdelningen och njot av utsikten och matchen med 30.000 skrikande fans runtomkring oss....









Bilder från jobbet....












Musik som varmer...

Bjuder er pa lite bra musik i kylan dar hemma...










Host?

Nu ar det bara 1 man kvar tills vi kommer hem ah sa jag langtar. Jag tror jag langtar hem annu mer nar jag vet att jag snart kommer fa aka hem o halsa pa. Har har det regnat i tva dagar, kan va ratt skont det med, jag har tant ljus och druckit te och myst under en filt pa kvallarna, sa tro mig det blir "kallt" har ocksa;-)

Vantar ivrigt pa mina nya skor som forhoppningsvis anlander snart wehoo! Shopping for fullt nu, borjar bli riktigt nojd over min nya Australien garderob, jag har jobbat pa den i ett ar nu och den blir snyggare och snyggare for varje Fredag, nar det kommer nya grejer till Esprit haha. 70 talet ar tillbaka, det har kommit och gatt senaste aren, men midje hoga utsvangda byxor med tunikor och pals vastar ar tillbaka, vi har en ny farg palett pa jobbet, sa jakla frascht, orange, brun, lila och gront, host farger som ar sa fina !Ja det sags ju att hosten ar pa vag har, hmm vet inte riktigt om jag kan halla med, men jag sitter faktskt i hop krupen i soffan nu, med tjocktroja och mitt understall...och dricker mitt varma kaffe, sa kanske hosten ar pa vag? Jackor, och tjocka trojor saljer redan ganska ok pa Esprit sa det galler val bara att folja de Australienska arstiderna...

Nu ska jag o Svenne Banan i vag och lira basket igen, stackarn kommer forlora igen..





RSS 2.0