Ny musik video...

Ah sa underbar video, Foo Fighters nya video for These Days laten, filmad delvis fran konsertet vi var
pa fran Sydney Football Stadium, vackert!

Fina Ikea vanner...


Mitt fina sminkbord...


Minnen...

Jag satt och lyssnade pa massa musik i gar kvall, kunde inte sova och borjade lyssna pa Radiohead och denna underbara lat, ah vilka minnen som kom krypandes fran gymnasiet! Det ar lustigt hur minnen kommer upp nar man lyssnar pa musik, ah man reser ju faktiskt tillbaka i tiden och minns allt fint man gatt igenom. Denna sangen paminner mig om en liten "crush" jag hade pa en kille, jag fick ga med han pa gymnasie balen och jag tyckte han var sa haftigt, men nar han borjade visa intresse for mig sa lessnade jag, haha typiskt det, krasen som man ar!

Glada nyheter....

Tillbaka i vardagen mer eller mindre, det kanns helt underbart att vara tillbaka pa gamla jobbet. Jag saknar mitt team pa Ikea men har ju hangt med dom tva helger i rad sen jag slutade Ikea sa ska absolut inte klaga. I Fredags var vi ute i Newtown och drack bira och snacka skit, hur trevlig som helst !Efter ol drickandet bar det av till en gay bar, sa trevligt sa med massa kvinnor som hanglade med kvinnor och massa man som hanglade med man, mycket trevligt maste jag saga! Old school musik som Madonna och Kylie Minogue spelades och vi rockade loss. Jag har verkligen hittat underbara vanner i mina Ikea buddies, jatte trevligt !
Esprit ar sig likt med trevliga kunder, harliga tjejer som jag jobbar med och snygga klader!Det kanns verkligen super skoj att vara tillbaka och jag ser det som en ny utmaning i mitt liv och i jobbet i sig. Jag rekryterar nytt folk for tillfallet men kommer om nagra veckor ha hand om 3 Esprit affarer i kopcentret och ca 15 anstallda.
Sommaren har kommit smygandes men det har inte riktigt vart framme helt och hallet sen jag kom tillbaka for 3 veckor sen men mig gor det inget, bara jag och mina nara och kara far ma bra. Jag hoppas pa flera bra manader framfor oss nu med massa skoj, massa utmaningar och glada nyheter! Appropa glada nyheter..Jag tanker pa alla mina underbara fina gravida vanner dar hemma, hoppas ni mar bra, ni ska veta att jag tanker pa er. Lotta, Emilie och Sofia, myyys med bebis! Karlek till min fina Mormor som verkar ha det bra pa Solliden dar hon ar, pratade med henne i gar och hon lat sa glad och det gor mig sa GLAD.
Pa aterseende...

RSS 2.0