En gammal bild pa dig sjalv...



HAHA denna bjuder jag pa trots att det inte var mer an ca 5 ar sen, en gammal bild pa mig sjalv halkandes i snon pa vag pa krogen, och ja jag var nog lite berusad...Jag ser sa gammal ut sa det far ocksa representera temat pa bilden. Jag kommer aveni hag hur gammal jag kande mig efter jag ramlat, hade det varit i dag hade jag nog brutit larbenshalsen. Detta kort representerar ocksa alla roliga fester vi hade med basket laget, ah sa jag saknar dessa tider!

En akta van....

Vad skulle jag gora utan mina vanner, det ar fragan?Jag har manga vanner, men fa riktigt nara vanner, och det gor mig inget alls, jag har hellre an skara med fa nara vanner an massa ytliga vanner som dyker upp titt som tatt. Jag har lart mig valdigt mycket under de senaste aren om vilka som finns dar for mig i vatt och torrt, och vilka vanner man helt enkelt maste sila bort. Det later ju helt sjukt att man silar bort sina vanner, men det ar ju sa det funkar, jag ser ingen mening i att ha 400 vanner pa facebook som man aldrig pratar med eller som man inte har nat gemensamt med overhuvudtaget... Vanner som finns dar for mig i vatt och torrt, vanner som hor av sig, vanner som gor mig lycklig och vanner jag vill vara runtomkring ar mina akta vanner som alltid kommer finnas dar.

Nar tjejerna var har pa besok hade vi djupa diskussioner om detta amne, och aven om vanner pa facebook, och hur man pa basta mojliga satt silar bort sina vanner fran fejjan. Finns det nan anledning att ha nan pa facebook om man aldrig pratar med dom, eller aldrig kommer halla kontakten med dom? Det ar manga vanner som har kommit och gatt i mitt liv de senaste aren, personer som fatt mig att inse vad en akta van egentligen ar. Det later som jag har stora krav pa vad en akta van ar, men det har jag inte, jag har bara lart mig massa av misstag jag gjort och vanner som sarat, och jag ar sa glad att jag lart mig forsta vad en akta van ar...


Fin lampa..



Den har fin lampan far garna hanga ovanfor mitt blivande koksbord i vart blivande fina hus...

En bild pa en konstig tid i ditt liv...



Maste nog saga att detta var nar jag bodde i Port Angeles, Washington. Det kandes som en som skum tid i mitt liv nu efterat, hur jag lamnade allt efter gymnasiet och akte till USA for att spela basket och plugga. Jag traffade sa manga underbara manniskor och larde mig aven en och annan laxa om forhallanden och vanner. Det var en larorik tid men aven valdigt konstig pa manga satt och vis, men jag angrar inte EN sekund. Nagra av mina narmsta vanner som jag an i dag haller kontakt med traffade jag i USA. Min engelka blev sa mycket battre och likasa basket biten. Denna bilden ar tagen utanfor "Space Needle" i Seattle med min mamma som var pa besok over julen. 

Langa men roliga dagar..

I dag springer stressen runt i min mage, lang larorik, rolig dag i gar pa huvudkontoret med alla andra butikschefer runt om NSW, drinkar efter jobbet med nagra arbetskamrater, tag hem sent, och tidig start i morse i Chatswood gor att min mage inte mar toppen, inte min skalle heller for den delen. Satte mig pa taget till chatswood i morse kl 05.30, det ar tidigt det, ater till jobbet vid 3, slutade 6 och sen vidare till basket..puh! Men vi vann wehooo, antligen. Motet pa huvudkontoret var jatteskoj, det gick i stylingens tecken, hur kul som helst, jag alskar sant, mode, trender och styling. VI fick ova styling pa varann genom att hitta vinterns trender i "checked, ruffles, military look, eller denim" bra tips pa hur man kan styla vara kunder och hur vi for vidare detta till vara team. Sa pa Tisdag har vi mote med jobbet och jag har utmanat tjejerna att gora lite research om vinterns trender och styla upp sig for motet, ska bli spannande att se vad tokarna hittar pa.
Pa Fredag blir det IKEA med min kara van och kollega Jemma. JAAAAAAAAAAAAA!

En bild pa nagon i min familj...



En bild pa min kara mamma, som ar sa go. Vi har gatt igenom massa vi tva, men det
har bara gjort oss starkare och fort oss narmre varann. Jag respekterar denna underbara kvinna
som uppfostrad mig till den jag ar i dag. Hon ar en stark, vacker, rolig och underbar mamma, och vad skulle jag gora utan henne?Saknar min mami...


Alskar dig Mamma min...

Ny spannande vecka...

En ny spannande vecka med massa roligheter! Ar utvilad efter en helt underbar helg hos Bek och Todd och lilla Archie. Vi har myst, att och druckit gott, snackat massa skit(sa som bara tjejer kan), vart pa dop, och slappat hela helgen, kunde inte blivit battre. Alltid skont att komma bort ocksa, en mini holiday.
Tillbaka till vardagen och 47 lador med nya varor pa jobbet som sa fint vantade pa mig i morse, sa efter en kaffe slangde jag upp kniven och attackera. I morrn vantar mote pa huvudkontoret med alla andra butikschefer, styling mote, dar vi ska kla upp oss, styla varann och trana pa hur vi helt enkelt stylar vara kunder pa basta satt, kommer bli skoj! Onsdag ar jag i Chatswood hela dagen, en annan affar dar vi varje manad har "visual merhandise updates", en kollega fran varje affar ar dar och hjalper till med uppsattningen av de globala VM standards som vi maste folja inom Esprit. Ny spannande vecka med nya utmaningar!

Har bokat in mitt Aussie 30 ars kalas, den 23 April. Blir lite BBQ, drinkar och mys med vanner och Shauns familj. Skal pa er dar hemma...


En bild pa mig sjalv...




Nagon du umgas valdigt mycket med..



Jag maste bara valja min Svenne, for att han ar e underbar pojkvan och en underbar van. Eftersom bada jobbar valdigt mycket, sa ar det valdigt vardefullt att ses och hitta pa nat MYYYYS, och han ar nog den jag umgas med mest, och inte gor det mig nanting for vi har sa skoj tillsammans! Kolla vad fin han ar min man..

Men...annu en lista att folja !

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder


Ok, jag foljer trenden jag med...

Bild 1: Någon du umgås väldigt mycket med.

Bild 2: En bild på dig själv.

Bild 3: En bild på någon i din familj.

Bild 4:
En bild på en konstig tid i ditt liv.

Bild 5:
En gammal bild på dig själv.

Bild 6:
En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Bild 7:
En bild som du aldrig lagt upp.

Bild 8:
En person som du saknar.

Bild 9:
Någon i din släkt.

Bild 10:
Någon du tycker är väldigt snäll.

Bild 11:
En person du kan berätta allt för.

Bild 12: En bild på din vardag.

Bild 13:
Du och någon klasskompis.

Bild 14:
En bild som påminner dig om gamla tider.

Bild 15:
En person som du vill vara med.

Bild 16:
En bild på dig själv.

Bild 17:
En ovanlig bild.

Bild 18:
En bild på din fritid.

Bild 19:
En person som är snygg.

Bild 20:
En bild på dina närmaste.

Bild 21:
En person som alltid ställer upp för dig.

Bild 22:
En bild på en tid du saknar.

Bild 23:
En bild från i somras.

Bild 24:
En bild som gör dig glad.

Bild 25:
En person som alltid gör dig glad.

Bild 26:
Någon/några som du alltid har roligt med.

Bild 27:
En bild som du alltid skrattar åt.

Bild 28:
En tokig bild.

Bild 29:
Den nyaste bilden på dig själv.

Bild 30:
Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Mini holiday..



Till helgen far jag mysa med min fina van Bek och hennes familj. Jag och shaun drar ut pa roadtrip Fredag, och stannar tills Sondag. Langtar ! En trogen van ar svart att hitta pa anner sia joren, men jag hittade en och det a jag glad for. Ska bli harligt med lite tjej snack och en hel ledig helg efter en lang vecka pa jobbet.

Pa aterseende mina vanner..

SKITDAG

Hur kan det vara mojligt att jag en kvall ar sprallig och uppspelt av adrenalinet som kryper i kroppen efter en basket match, och veckan efter ar sa sur sa jag vill slanga basket skorna i vaggen och skrika hogt?!?! AAHHHH En san skit dag ocksa pa jobbet och sen basket pa det, dar domarn sog och andra laget var kass men anda forlorade vi. Jag ar nog varldens samsta forlorare ja !

Dagen var lang pa jobbet, jag slet som en djur och insag att jag tror jag och Jemma(min kollega) ar dom anda som siter 120% och verkligen alskar vart jobb. Det ar sa trist att jobba med personer som inte bryr sig eller gar in helhjartat i det dom gor, varfor sysslar man med detta jobb om man inte brinner for det? Jag forstar inte !?? I dag slet jag och sprang runt som en idiot medans min assisterande butikschef ar radd for folk och vill inte halsa pa dom eller hjalpa till, i staller springer jag som en yr hona runt och tar hand om alla !! aaahhh! Problemet ar inte att jag ar radd att konfrontera henne, problemet ar att hon ar bara som hon ar, hon kommer aldrig bli nan som ar bra pa kund service, och hur tragiskt ar inte det?Vi kommer jattebra overens men jag forvantar mig sa mycket mer av henne oh jag vet inte hur jag kan visa henne det pa basta satt, kanns som jag gor det i vara mote och jag ar ju alltid framat och forsoker skapa bra stammning i affaren men jag far inte samma mynt tillbaka, och jag blir sa trott och det tar pa min energi! Usch va frustrerad jag ar i dag, me nu har jag fatt ventilera och nu gar jag vidare. Ny dag i morgon och nasta vecka ger jag igen med basketen, vanta bara o se !

Back to B ball...

Armarna och benen varker i dag men vad gor det for JAG SPELADE BASKET I FORRGAR FOR FORSTA GANGEN PA NASTAN 3 AR ! Sa som jag saknat min livskamrat! Helt otroligt vilken stor del av mitt liv basketen var, det var mitt allt, mina dagar och mina helger, den underbara tavlingsinstinkten, borta matcher, bussresor,traningsvark, nerver, hotell boende,skador,vanner for livet, stress, gladje, sorg, frustration men en san underbar del av mig sjalv och min uppvaxt. Efter manga tankar och planer att borja spela lyckades jag antligen pallra mig i vag. En tjej jag jobbar med spelar i ett lag pa Onsdagar, sa jag kommer spela med dom varje Onsdag kvall. Nivan ar val sadar men battre det an ingenting, skont att fa rora pa sig och lira basket igen. Min tavlings instinkt sitter fortfarande kvar och det kommer den alltd gora oavsett om det ar basket eller yatzy! Vi forlorade i Onsdags och jag var sa grinig men ville saklart inte vissa det for tjejerna i laget, sa da kan man ga hem och sura, fast jag var sa upp i hejsan for jag lirat basket att det gick bara inte och vara sur....





Reality trasket...

Nu ar jag tillbaka i Reality Show trasket igen...helt otroligt, det trodde man aldrig ju ! American Idol, varldens basta program, denna sasong med harliga JLO och Steven Tyler, slutar aldrig skratta at deras reaktioner pa alla tusentals kassa manniskor som INTE kan sjunga, och jag far gashud och grater at alla fina roster och personer som har det tufft och forsoker hitta "The American Dream"
Jersey Shore, ett program jag aldrig nagonsin trodde jag skulle fastna for, och ni far doma mig hur mycket ni vill for att jag kollar pa detta program men det skiter jag i for jag ALSKAR denna serie! Dessa galna drama queens slar allt, alla fighter, alla uttryck. Kan inget annat an att skratta at dessa solarie branda muskelnissar.
Keeping Up With The Kardashians ar fortfarande en av mina favvisar och nu visar dom aven Kim and Kourtney takes NY, annu mer drama och intriger med snyggo systrarna i spetsen..
Och sa vara det bara en till, Kendrah, min idol som slar allt, spontan, skon manniska som bara ar sig sjalv med varldens harligaste garv.

Ni undrar sakert hur jag har tid till att kika pa allt detta? Det har jag inte egentligen men jag tar mig tid, egentid ...Reality trask tid...



Heta veckan...

Inte bara vilken vanlig vecka som helst, utan en hel ok vecka som rullade forbi. Mandagen spenderades pa stranden med Svenne, ett harligt dopp och en springtur pa stranden i hettan, sa skont sa. I Tisdags var jag tillbaka pa jobbet efter en vecka i Chatswood, norra Sydney och en annan Esprit affar, dar jag hjalpte till over veckan. Skont o vara tillbaka pa hemmaplan med harliga brudarna pa jobbet.

I Onsdags var jag pa mote inne i stan, tillbaka pa jobbe och efter mycket slit och svett sa drog jag och min kollega Kate till Cronulla for ett litet dopp och middag langs stranden, mysigt varre! I Torsdags motte jag upp med min kara svenska van Meta som jag inte sett pa evigheter, hon hade hunnit foda en fin liten flicka sen vi sags senast, dags att se till att traffas mer tych jeg, men det blir mer framover eftersom hon och hennes man bor nara varat nya hus. Meta ar sa himla trevlig och det ar sa skoj att traffas och bara snacka massa skit! Jobbade hela torsdag kvall och hela fridaayyy, och nu sitter jag har efter en lang varm dag pa jobbet med stinkande huvudvark, men bara en dag till sa far jag vara ledig jag ocksa. Helgen bestar av massa harligheter, Shauns kusin Timolainen kommer pa besok, och varmen haller i sig sa dtblir vattenskidor och bad i havet.

Pa Onsdag borjar jag lira basket wehoo!!

Ha en trevlig helg allihopa! Jag saknar er dar hemma.....



Varmebolja !

Det ar sa vamt sa jag tror jag smalter bort ! 40 grader varmt i dag, pa vissa stallen 43!! Det ska aven vara sa har varmt i en vecka framover, varsta varmeboljan pa flera 100 ar har i Sydney ! Det ar inte bara varmt, utan det ar fuktigt och svettigt ocksa, huvvaligen, trodde aldrig jag skulle saga att jag saknar kylan ! Inne pa jobbet ar luftkonditioneringen inte pa topp heller vilket gor det annu varre, det snalas med kall luft, och hela kopcentret, vilket ar stort maste kylas ner och det racker tydligen inte till, huvva!Tog nyss en kall dusch och i morrn kvall blir det till att lana grannens pool annars smalter jag bort, och det vore ju inge kul !

RSS 2.0