En fin dag i Cronulla

En fin men kylig dag i Cronulla med svenska brudar....

3 manader sen?

Na nu var det alldeles for langesen jag skrev senast, mitt senaste inlagg var tydligen den 6 februari?! Det ar ju alldeles for langesen.. Men jag har inte haft lust att skriva eller tid om man far anvanda det som ursakt? Men i dag kande jag att nu ar det tid att skriva nagra rader. Jaha hur sammanfattar man de senaste 3 manaderna? Jag ar tillbaka pa Esprit som butikschef, mitt gamla jobb och jag trivs super. Flera av tjejerna jag anstallde for flera ar sen ar kvar, jag har en assisternade butikschef som ar sa underbart trevlig, en deltids brud som ar hur skon som helst, och tillsammans har vi alla tre sa otroligt roligt pa jobbet! Det kanns verkligen som en utmaning igen, och jag har insett att graset var inte gronare pa andra sidan trots allt. Klad branschen ar min grej, jag alskar att styla kunderna och jag alskar att bidra med grym kund service. Allt ar toppen med mig och Shaun, vi trivs bra hemma hos hans foraldrar dar vi bor nu, har en egen vaning, och har fortfarande kanslan av privatliv vilket ar super viktigt. Vi flyttar nog in i huset till jul, nar Shaun har pluggat klart. Langtar sa tills jag far dekorera och pynta vart lilla hus. Shauns pappa gar igenom stralning just nu och det har varit uppochner, han mar just nu helt ok, och har en behandling kvar sen hoppas vi den dar J***a cancern ar borta!! Livet rullar pa, jobb, karlek och livet i helhet.
I gar var det partaj dags eftersom jag nyss fyllt 21....+10. Mycket trevligt, bjod in massa vanner till Newtown for drinkar och dans. Super trevligt! Jag har vart inne i en period av valdigt mycket uteliv maste jag saga, jag ar som tonaring pa nytt, eller kanske en alderskris vad vet jag? Kul har det vart i alla fall, manga drinkar, mycket skratt, sena natter och massa tjej snack..me like!
Na nu mina lasare ar jag tillbaka, se upp ! Min bastis Nina blir nu glad over at Foo Fighters videon inte langre ar pa senaste inlagget, Sandra du kanske kan adda mig igen pa din blogg lista till och med?:-) Och Fifi min fina gravida van, du kan nu fylla ut dina lediga mamma dagar och lasa min intressanta blogg.
Pa aterseende...

RSS 2.0