2 veckor hej hej

              Skadat finger i gips, grill kväll med mina Ikea polare. Mys kvällar inomhus med familjen medans regnet smattrar utanför i en veckas tid nu! Bäst av allt, min bästid har blivit mamma åt en fin liten tjej och det är ca 2 veckor tills jag kommer hem!!! Längtar så!!! 
 

31 dagar ...

              Benjis ballar är borta! Sötnosen har vart så trött å groggy från hans medicin .... Men efter en dag back to normal lika galen å överallt! Haha slut på friden.. Han är så söt den lille rackarn! 31 dagar kvar bara så ni vet! Det är allt som jag tänker på nu, hem hem hem å semester å semester å få träffa alla Er igen!!!!!! 1 1/2 år sen jag va hemma senast!!!!! 
 

Lil benji

              Lil benji går igenom tonåren just nu och det är inte lätt att kontrollera han! Han är överallt, han kissar överallt helt plötsligt och är allmänt kaxig! Inte bra och jag å shaun blir så irriterad på han i bland! På tisdag ska han kastreras så vi får se om det hjälper..... Hoppas hoppas!! 

Throwback Tuesday!


Update...

              Det blir länge mellan mina uppdateringar men va gör det? Desto roligare att skriva av sig å kanske desto roligare för Er att läsa:) vad har hänt sen senast då? Shauns examen, en härlig dag med shaun å hans familj, god lunch å middag, en super lyckad dag för min fina student! Besök av svenskar, mysmiddag, massage å surr med mina svenska fina vänner. Footy match med shaun c/o, alltid lika härligt att umgås å surra med fina aggie:)  nu är der bara 40 dagar till hemresa, längtar i hjäl mig! Den resa kommer göra mig gott, inte bara för att jag får träffa familj å vänner utan även att få semester!!!!! 1 1/2 år sen senaste semestern!!!! Det är jag värd!!!!! Wehoo!!  Det är glada, fina tider nu, min bästis Ninis väntar hennes första lilla bebis, en tjej, är så otroligt glad och förväntansfull för henne och Olle! Nedräkningen har börjat Nina! Snart får vi mysa....  Snart så snart... 

RSS 2.0