I'm Keeping up with The Kardashians....



Jag ar som namnt forut, besatt av "The Kardashians" foljer varje avsnitt, och har precis upptackt att dom alla skriver bloggar, sa nu ar jag besatt av dom ocksa:-) Vet inte vad det ar jag alskar med denna familj, det ar bara sa underhallande och beroende framkallade att kolla pa serien. En underbar, roande, galen familj dar alltid nat skoj hander, drama ar ju en del av vardagen ellerhur? Kolla in deras bloggar(adress pa hoger sida under mina lankar)











Ikea 2012

Ikeas nya katalog 2012 ar nu ute, wehooo! Herregud vad det ska bladdras och sen hamtas upp pa ny jobbet, Ikea that is :-)
Av 3000 sokande till det nya Ikea, Tempe fick 450 st jobb, och jag ar en av dom! Sa laddad, 2 veckor kvar!





Ideer...










Nagra ideer pa hur ett vardagsrum med oppen brasa kan se ut. Vi har ju faktiskt en oppen brasa i vart nya hus wehooooo!!!






Lilla Oscar...



Jag har nog inte hunnit beratta for er om var lilla Oscar, som blev var lilla vovve den 20 April. Det ar en sorglig historia bakom det hela, med ett lyckligt slut. Lilla Oscar som ar en Jack Russell sprang utanfor Shauns jobb nastan varje dag i ca 6 veckors tid, ute pa golfbanan sprang han runt, lag och latade sig i solen och levde loppan. Shaun borjade undra varfor han alltid var dar, och forsokte mata han och ge han vatten varje dag. Under dessa 6 veckor forsokte Shaun narma sig han och fa kontakt men Oscar var alldeles for radd och skygg. Han var smutsig, mager och hungrig, men for varje dag som gick sa narmade han sig Shaun, och en dag kunde till och med Shaun lyfta upp han och gosa med han.

Shaun bestamde sig for att ta med han till RSPCA, som ar ett djurhem for borttappade djur, dar dom efterlyser folk som saknar deras djur via internet. Oscar hade ingen namnbricka eller microchip, sa dom bestamde sig for att ha kvar han i 2 veckors tid och om ingen hamtade upp han sa skulle dom ta livet av han, vilket dom gor med alla djur ,om ingen hamtar upp dom eller adopterar dom, sorgligt nog. Shaun sa direkt till dom att vi skulle adoptera han om ingen hamtade upp han. Ingen hamtade upp lilla Oscar sa han blev var lilla familje medlem. Det har nu gatt 4 manader och Oscar lever livet. I borjan var han valdigt skygg men anpassade sig direkt, och alskar Shaun over allt annat och ar valdigt overbeskyddande over han vilket ar forstaerligt, det ar ju hans hjalte. Pa senaste tiden har Oscar dock blivit aggressiv mot framlingar vilket ar jatte trist, det ar precis som han varit med om nat hemskt, och vill skydda oss och vart hus mot folk som kommer in i huset. Jag och Shaun har kollat upp olika metoder hur vi kan ga till vaga for att trana Oscar pa basta satt, sa forhoppningsvis kan saker och ting bara bli battre. Vi alskar denna vovve over allt annat och han ar sa go, nu hoppas vi bara kunna fa pli pa han ocksa...

Vart Nya Hem...

Jag dagdrommer varje dag om vart nya hus, hur jag ska dekorera det och vad jag kan gora om osv. Det ar nu bestamt att vi flyttar in i slutet pa Januari 2012, vi ar sa laddade och raknar verkligen ner dagarna. Det kommer vara en san frihet att antligen fa ha nagot som ar varat egna. Jag, Shaun och lilla Oscar, varan egna lilla familj.
Jag har bestamt att jag ska gora en liten folder med lite ritningar hur jag vill ha det, och massa urklipp ur tidningar pa smatt och gott som kommer passa in i vart fina hus. Jag ar sa laddad att fa ha ett litet projekt pa G. Jag ar fortfarande inriktad pa en Shabby Chic stil, antika fynd blandat med lite moderna saker, med en touch av lite beach stil ocksa eftersom vi nu bor narmre stranden hi hi. Det ar sa mycket man kan gora, och sa manga saker man kan blanda i hop sa det blir mysigt och trivsamt...Ah sa jag langtar!




Nagra detaljer...





















Here are 5 easy steps to a Chic Home room:

1. Simplify - Keep only what you use and love. If you have lots of things rotate them out throughout the year. Less is more.

2. Paint - pick out your favorite white and get started on your walls and any furniture you don't like the way it is

3. Rugs - Area rugs help anchor your room. Vintage or new. They area great way to help camouflage carpet or flooring that you don't care for. 

4. Furniture - Bring in your furniture, be sure to leave some open space, light and airy is part of the shabby chic look. Use slipcovers, white of course and in washable fabrics if you want to change the look of what you have. If your room has too much furniture, the feeling will be heavy and cramped.

5. Accessories - This is when you can bring in some color. Edit, edit, edit what you have and keep it simple. Soft, squishy pillows, art and candles are all must haves.


Ikea here I come...

Men nu ar det mycket som har hant igen! Denna gang ar det dock bra nyheter weehoo!! Jag har fatt jobb pa Ikea, jag ar sa otroligt lycklig, sa som jag sokt och varit pa intervjuer och plagat mig sjalv genom att analysera och tanka och grubbla...

Jag har ju sokt jobb sen 2 manader tillbaka, da jag hittade ett jobb online som dekorator(visual merchandiser) for Ikea, jag gick igenom en san lang process, som totalt tog 1 manad, innan jag fick veta att jag INTE fick jobbet, jag var sa besviken och det kande som jag lagt en san tyngd pa detta jobb, och det var verkligen ett intresse att fa jobba med VM och en dag jobba mig upp till interior design.

 Nagra dagar senare sag jag en annan position pa internet som team ledare for kund service avd pa Ikea, jag kande att det var perfekt for mig eftersom jag alskar kundservice och har sa bra erfarenhet inom det, plus att jag hade vid detta laget bestamt mig att jag fan skulle ha ett jobb pa Ikea, jag tankte inte ge upp!! Min rekryterings ledare som hjalpt mig med jobbet, rekommenderade detta jobb for mig och fixade direkt en intervju med mig och en av Ikeas chefer for kundservice avdelningen, intervjun gick jattebra, och jag fick ga pa en andra intervju en vecka senare, for att traffa tva andra chefer, min blivande chef Brooke och Giovanni, "customer relations" bossen,en akta italienare med en san harlig italiensk dialekt. Jag var sa nervos, men det kandes som intervjun gick bra for jag hade en bra kansla nar jag gick darifran. Jag ville sa garna ha jobbet, jag grubblade annu mer, analyserade och drev stackars Shaun och alla i min omgivning till vansinne:-) Jag vantade i 3 dagar tills dom antligen ringde och berattade att jag fatt jobbet!! En lang och plagsam vantan kan jag meddela, inga fangarna pa fortet sekunder dar inte..

Jag har nu helt plotsligt ett nytt jobb, grym loneforhojning, jag ar glad,jag ar nojd och jag borjar jobba pa Ikea om 2 veckor, hall tummarna for det ar massa blandade kanslor, men saklart mest nervositet, lattnad och lycka !Jag tror Ikea har mycket att erbjuda och det ar det perfekta jobbet for mig, jag kan jobba mig uppat, jag kan en dag forhoppningsvis syssla med interior design, jag kan jobba utomlands, och jag far ha Sverige som en del av min vardag, inte illa pinkat det heller...


Snygg skor



I gar blev dom har fina skorna mina, jag har dopt dom till mina
"lady gaga" skor (en mildare version)....

Analysera mera...

Helgen har varit sa lugn den kan bli, jag hade Fredag, Lordag och Sondag ledigt fran jobbet och har gjort absolut ingenting, kan vara trist i bland och jag blir latt rastlos men i bland kan det vara sa skont och behovligt. Jag har bara slappat, tvattat, och promenerat..det ar det enda. I Fredags var jag pa intervju IGEN for Ikea, denna gang en annan roll, och jag vantar och hoppas igen nervost pa ett samtal i fran dom. Jag ar sa sjukt nervos och har tankt pa det hela helgen, driver mig till vansinne denna vantan och alla intervjuer, men jag vill inte ge upp, jag vill garna jobba for Ikea, och jag tror det ar ett jattebra foretag att jobba for, och ocksa stora mojligheter att jobba mig uppat inom foretaget. Jag ar sjuk nar det kommer till atta analysera och tanka, "tank om" och har tankt hela helgen pa om jag far jobbet eller inte, analyserat ALLT! det driver mig till vansinne och jag onskar i bland att jag bara kunde slappa allt och forsoka att inte oroa mig for allt. Men san ar jag....

Har fortfarande hemlangtan men den har avtagit litegrann pga jobb sokanden och stress i allmanhet, men jag funderar fortfarande lite pa om jag borde aka hem nagra manader och va hemma fram till jul, men jag vet inte om jag har rad eftersom vi flyttar in i vart hus i slutet pa Januari. Ah sa jag langtar! Antligen far vi vart eget dar vi kan dona och inreda precis sa som vi vill, och antligen kanna frihet, aven fast jag alskar Shauns familj sa vill jag inte bo granne med dom langre, det ar dags for oss att skaffa vart eget nu. 5 manader kvar wehooo! Jag vet inte om det ar pga jobbet och huset som det kanns att jag star stilla och inte kommer nan vart och kanske darfor jag har san sjuk hemlangtan? I natt dromde jag att jag var hemma och helt plotsligt var det dags att aka tillbaka till Sverige och jag fick panik for att det gatt sa snabbt och jag inte hunnit med nat...sjukt att jag nu drommer om det hela..






Ostersund i mitt hjarta...

Som ni alla sakert forstatt sa har jag haft san hemsk hemlangtan, sen jag kom tillbaka i Juni. Inte gor det saken battre att jag kikar pa underbara bilder hemifran, pa slakt ,vanner, och fina bilder pa Ostersund. Manga tror att jag langtar hem for att jag inte ar lycklig har, men sa ar det verkligen inte, jag har en underbar pojkvan, vi har kopt hus, jag trivs super bra med alla underbara manniskor runtomkring mig, och jag vet att jag tagit ratt beslut genom att flytta hit, men jag har fortfarande hemlangtan och det har nu gatt nastan 2 manader sen jag kom tillbaka. Det kanns som denna hemlangtan kommer alltid mer eller mindre finnas har, for vad jag vill ha, ar ju en del av bada varldarna, men det kommer ju aldrig ga och det maste jag inse, men det ar en san hemsk kansla att i bland kanna sig sa rotlos och inte veta vart jag hor hemma...
Tanken att flytta hem nagra manader har saklart vart nat jag tankt pa, men vad ska jag jobba med och vart ska jag bo? Jag far fundera och klura lite mer pa det och se om det ar en mojlighet...
Jag vet att Ostersund kommer alltid finnas kvar och det kommer alltid finnas i mitt hjarta men det gor ju inte att jag langtar hem mindre direkt, finns det nat botmedel for hemlangtan tro?















En fest jag sent kommer glomma...

Lordagen den 4 juni var en speciell dag for mig som jag sent kommer glomma. Alla min narmsta, fina tjej kompisar var antligen samlade, tillsammans under samma tak, i en 80 tals lokal med serpentiner, ballonger, grym musik, massa go mat och dricka, underhallning pa hogsta niva och massa roliga lekar. Jag kommer sent glomma denna kvall, och blir lycklig men tarogd nar jag tanker pa hur mycket jag bara alskar dessa tjejer... Jag saknar er sa ska ni veta!


Bildbevis...



Fordrinkar och lite mingel snittar...



Mycke fint man kan gora med en kvarterslokal, precis som pa hogstadiet...


Fina Emma och Anna


Karin gor allt for att simma in i bild..


Vackra vanner...




Skonsang av fina systrarna Sjunnesson, darav nagra tarar pa kinden...


Fina tjejer...


Lekar in Action


Tavlingsinriktade brudar med tamponger och penna runt midjan.


I whip my hair back and forwards....


Blonds have more fun..


Snyggingar...


Bastisar..





Roooo



Kolla in den har hetingen ! haha

Betapet...

Jag har nog last hur alla ni dar hemma ar besatta av spelet "Wordfeud" Jag alskar ju sana spel och kommer sakert sjalv bli besatt vilken dag som helst.. Jag kom och tanka pa ett spel som jag sjalv var besatt av for nagra ar sen nar jag horde om spelet wordfeud, men jag kunde inte komma pa vad det hette, men fick nyss ett mail av min fina kusin Jimmy som paminde mig om spelet, betapet, sa himla skoj, och jag var sa beroende forr i tiden att jag inte gjorde nat annat pa kvallarna an lirade betapet haha. Det verkar vara likt wordfeud, sa alla ni som gillar ord spel som alfabet, ga in pa www.betapet.se och signa up det kostar ingenting.

RSS 2.0