Forandring...

Jag har varit lite lat pa blogg sidan maste jag saga, och i bland kan jag bli stressad over att jag inte skriver nat, for det kan va sa skont att skriva av sig i bland. Pa senaste har jag varit nere i en svacka men jag tror jag borjar, sakta men sakert ta mig ur den. Jag vet inte varfor jag varit sa nere, om det ar pga att jag nyss kommit tillbaka fran Sverige, eller om jag bara gar igenom en san dar period nar inget duger, och livet suger.


Jag har inte direkt varit lycklig pa jobbet heller sen jag kom tillbaka och har nog insett att jag har gjort mitt dar, Esprit ar ett bra foretag i sig men tyvarr sa ar cheferna inte dom basta och dom uppskattar inte direkt hur hart man sliter och hur mycket tid man lagger ner pa att driva affaren tyvarr. Kate min kara van och arbets kollega har bestamt sig for att sluta, mycket pga det men aven for att bege sig ut och resa och prova pa nat nytt, jag har i stort sett bestamt mig att detta ar inte min grej och jag har redan borjat leta andra jobb, och bara det har faktiskt varit en energi kick och det kanns verkligen ratt!
I dag gjorde jag mitt ovningskornings test p[ korskolan och klarade testet! Sa himla skoj sa nu kan jag borja ovningskora, sa spannande! korde redan i kvall med Shaun det var sa himla skoj, forsta gangen nagonsin jag kanner att jag ar laddad att borja kora ! wehoo, hall tummarna, och kanner ni nan i Sydney omradena, sa be dom halla sig inomhus !!!


Den har bilden tog jag min forsta vecka i Australien, en av dom forsta stranderna jag besokte i Maroubra. Det ar helt otroligt att detta var 2 1/2 ar sen, vart har tiden tagit vagen?Vilken livs forandring att jag flyttade till Australien och har sitter jag i dag, langt hemifran...





Deppad...

Har varit lite deppad sen jag kom tillbaka till Australien, vet inte vad problemet ar, om det kan vara att jag har svart att komma tillbaka till vardagen, samtidigt som jag langtar tillbaka till Sverige och familj och vanner. Det ar en lustig och jobbig kansla som jag garna vill gora mig av med, men fragan ar hur. Jag har aven insett att jag inte vill vara kvar pa jobbet, jag tror jag antligen insett att jag kan battre och maste utmana mig sjalv, jag kan som inte bara vara kvar for att det kanns tryggt och for att det ar en inkomst jag maste ju faktiskt bryta mig i fran bekvamligheten och se om det finns nat annat for mig dar ute. Jag har borjat sokt lite online men tanker saklart inte skynda mig in i nat, utan maste forsoka lista ut vad jag vill, herregudars 30 ar och vet inte vad jag vill. Jag ar sa forvirrad pa alla satt och vis! Jag tror jag ar inne i en san dar period dar jag behover forandring eller en utmaning, det kanns som mitt liv star stilla, hur hemskt det an later sa maste nat ske SNART!







Underbara Sverige..

Jaha, hur sammanfattar man 3 helt underbara veckor? Jag ar tillbaka i Australien och det ar blandade kanslor maste jag saga. Skont att vara tillbaka, hemma hos Shaun och familjen och tillbaka till vardagen kan ju faktiskt vara helt ok det ocksa, men det gor aven ont for jag saknar alla dar hemma sa himla mycket. Jag har haft det sa underbart under dessa veckor, och vill TACKA alla for sa manga roliga stunder!Vilka minnen jag kommer ha for livet !
Jag hann med valdigt mycket nar jag var hemma, vilken var en skon kansla nar jag val akte tillbaka. Jag hann umgas med familj och vanner, jag hann ha 30 ars fest, fika stunder i massa, en mini tripp till Sholm, overrasknings galej, goda middagar, spadams besok, picknickar, harliga sommardagar och massa annat skoj!

Jag borjade resan med en liten mini helg i Sholm med bastis Nina och c/o. Nina. kusin Jimmy och Maria motte mig pa flygplatsen pa Lordagen, och gladje tararna rann snabbt ner for kinden, det var sa otroligt kul att se dom igen och det perfekta valkomnandet. Vi akte hem till Jimmy och Maria for en god svensk frukost, ah sa jag langtat efter svenne frulle. Senare bar det av in mot stan och lite shopping och vi motte aven upp med Maria Lanner for middag pa en mumsig Tapas restaurang pa St Eriksplan. Super mysig kvall som avslutades hemma hos Maria dar jag sa fint somnade pa soffan alldeles for jetlagad...
Pa Sondagen blev det mys kvall med Tacos, marr, karr och "Amid" hemma hos min fina Fifi i Solna. Sa himla skoj att se hennes sma tjejer som ar sa fina och goa, precis som mamma deras. Efter massa mys sa bar det pa Mandag morgon av till Ostersund, sa himla laddad var jag for att fa traffa familjen igen. Jag blir alltid alldeles pirrig och lite nervos nar taget rullar in pa Ostersund Station for det ar alltid lika underbart att fa krama om mamma, pappa och Mormor. En helt underbar kansla.
Det bar direkt av till Momma och Moffa for lite fika, och kvallen avslutades med pizza hos pappa och nagra bars med farsan, mysigt varre.

Resten av trippen kommer i bilder....



RSS 2.0