Karlek for evigt...


Solen lyser pa mig..





I dag har solen kikat fram, jag tog en lang harlig promenad pa min lediga dag, lagade god lunch till mig sjalv och bara njot. Ledig dag betyder ocksa stada och tvatta, och det ar alltid skont att fa det gjort. Jag langtar sa tills vi far flytta in i varat hus, forhoppningsvis blir det redan i slutet av januari. Jag har redan borjat inrett i mitt huvud och har planerat att rita ner exakt hur jag vill ha det, leta exempel ur tidningar och gora en liten folder med mina hus planer, sa skoj! Jag har sa manga harliga ideer..

I bland kan det kannas som att livet star still, precis som att nan tryckt en pause knapp. Jag gar till jobbet varje dag, samma rutiner, kommer hem, samma rutiner, jag langtar bort till nat annat, tanker pa Sverige, tanker pavad jag vill gora med min karriar, tanker pa huset vi ska flytta in i, tanker pa framtiden.. I bland kanns det faktiskt som jag trampar pa samma stalle och inte kommer nanstans. Det ar en hemsk kansla, och jag far nastan panik. Jag vet att vi alla gar igenom perioder i livet da vi kanner sa har och mar si sadar, men det ar val en del av livet ocksa att ta sig ur sana har deppiga perioder och ga vidare... Jag har aldrig varit en person som varit negativ eller klagat over nat, jag forsoker alltid se det positiva i det negativa men i bland maste man bara fa vara i en svacka, for att sen ta sig upp igen.



Vilsen och svag..

Nu var det ett bra tag sen jag skrev pa bloggen, jag hamnade i en riktig blogg svacka, men sana maste man ha ocksa for att ta sig upp igen och skriva av sig.

Mycket har hant sen senast, jag sokte ju jobb pa Ikea, som Visual Merchandiser men fick reda pa att jag inte fick jobbet i dag, det kanns jatte tungt for jag var pa 3 intervjuer, gjorde 4 tester online, och vantade i 2 veckors tid innan jag fick det slutsliga beskedet. Jag vet att det "bara" ar ett jobb, men jag ville verkligen ha detta jobb, jag var helt installt och gav allt for att det skulle ga vagen, och bara att vanta vid telefonen pa att dom ska ringa var fruktansvart! Jag kande att detta jobb var lite "min vag ut" eftersom jag inte trivs pa jobbet och vet att jag inte kommer nanstans genom att va kvar som butikschef pa Esprit, och eftersom jag har haft san hemlangtan sa ville jag ha en ny start och detta jobbet hade varit perfekt, men men nya tag, jag far inte deppa i hop pga detta, jag maste ta nya tag och soka nya jobb. Jag vet i alla fall vilken riktning jag vill jobba inom, och det ar definitivt hem inredning, nu galler det bara att soa nya jobb och skaffa energi sa jag pallar med detta!

Jag kanner mig vilsen, ledsen och svag just nu, inte bara pga jobbet men aven pga vad som hant i Norge, jag har foljt nyheterna pa Aftonbladet varje dag, och haft graten i halsen varje gang, det ar helt ofattbart att detta hant, jag forstar inte. Jag kanner att jag behove prata om det, det ar sa fruktansvart hemskt, jag pratar om det varje dag med folk, maste prata av mig och ar besatt av att lasa tidningen varje dag, flera ganger om dagen. Jag lider med alla manniskor som forlorat deras barn, vanner, syskon och jag kanner sant hat mot denna hemska manniska som gjort detta, och onskar att Norge hade dodsstraff, for vi vet ju alla att denna manniska tyvarr kommer komma undan alltfor lindrigt...


System Nisse...

Na ni nu ar det dags for mig att kopa en riktig system kamera, bara for att jag vill och bara for att jag kan. Jag alskar ju att ta kort och kan ju inte fortsatta ta kort med min rosa 300 kronors kamera heller! Jag har sett hur underbart fina alla bilder blir som Shauns pappa tar och som alla som har en riktig system kamera. Denna kamera kan jag ta kort med pa jobbet, vart nya huset, alla fina stallen i Sydney, och vem vill inte ha bra kvalietets bilder? Nu kommer jag bli "Kapten Kodak" pa riktigt...
Ar det nan som har tips pa en bra system nisse?








Slapp kvall...

I kvall var en san dar kvall nar jag bara vara tvungen att lagga mig i ett bad, med ansiktsmask, tanda ljus, tystnad och bara va... Jag ar sa trott, i bade kropp och knopp, jag tror all energi som har gatt till att ma som jag gjort och till att kanna som jag gjort med jobbet och hemlangtan har gjort att jag varken kunnat skappna av eller sova for den delen. Nu sitter jag framfor TVn med en kall cola, tva sota vovvar vid mina sida och en dator, behovs inte sa mycket mer an sa. Jag har gatt och blivit lite besatt av ytterligare en serie "How I met your Mother" detta serie tittande tar aldrig slut verkar det som.

Jag gar runt och funderar pa detta jobb jag sokt, och jag vill sa garna ha det, men kommer bli sa besviken om jag inte far det, men man kan ju saklart inte fa allt har i varlden, men jag har nog inte velat haft ett jobb sa mycket som detta, jag tror det beror pa att jag bara maste ha en forandring nu! Typiskt mig ocksa, sa fort jag vill ha nat eller gora nat, da ska det goras NU pa direkten!
Mitt ovnings korande gar jattebra, har kort tre dagar i rad nu och det gar riktigt bra. Mitt mal ar att ha mitt kortkort till jul, sa snabba puckar nu ska ni se..



Mina fina systrar Nina och Maria, kortet ar taget fran en san rolig kvall i
somras pa Brunkullan. En spontan kvall med The Sundstroms, Sandra och
fina kusin Anna. Ah sa jag saknar mina fina tjej kompisar!!


Forandring..

JAG BEHOVER EN FORANDRING....

Nat som far mig motiverad och pigg, nat nytt som far mig pa fotter igen. I bland behover man inte mycket for att man ska andra nat i ens liv, bara nat att se fram emot och nat att strava efter for att fa den dar kicken ! Jag har bestamt mig att ett nytt jobb definitivt skulle fa mig motiverad igen, liksom mitt mal att ta korkort innan slutet pa detta ar, men jag vill aven hitta nat jag kan lagga min fritid pa, kanske en mer serios blogg? Kanske fotografering som jag alltid varit intresserad av men aldrig lagt tillrackligt tid eller pengar pa for att utveckla till nat speciellt och unikt for mig sjalv. Varfor tar man inte bara tag i sana har saker?...Kanske pa tiden eller vad tror ni?

RSS 2.0