Hemlangtan..

Har lite hemlangtan i dag maste jag saga...huvvaligen. Pratade med pappsen i gar och med min underbara bastis Nina, och sa i dag kikar jag pa bilder hemifran pa alla underbara vanner och familj. Vad skulle jag gora utan er? Ni ar sa langt borta och det gor mig ledsen. Ledsen i ogat. Usch hatar att ha hemlangtan, det ar inte det lattaste kan jag saga, fruktansvarda sjukdom. Men jag maste planera och tanka framat, planera och para till en hemresa i maj eller juni kanske, eller juli. Spara spara spara. Det kommer bli sa underbart nar Karin, Hanna och Seema kommer sa dom kan bota min hemlangtan ! 3 veckor kvar!!


Trevlig helg pa er alla...


Mysiga bilder i mitt arkiv..
































Huskop!

Jaha men da var man husagare da..min lilla hemlghet som jag gatt och hallt pa, hihi. Maste saga att allt gick valdigt snabbt, det var menat helt enkelt. Bra tajming, underbart hus, kontakter och med lite hjalp fran Shauns paron var allt klart och paskrivet. Jag kan inte beskiva hur glad jag ar, kanns inte som et ar pa riktigt..men det ar det ! Huset kandes sa hem trevligt, bade jag och Shaun kande det direkt nar vi gick in. Tre rum med vardagsrum och kok,oppen brasa mmm, badrum, fram och bak gard, altan och en sa kallad "granny flat" pa baksidan som vi kan hyra ut. Hela huset ar i perfekt skick! Nojd ar vi :-)

Har a vart hus!!

http://mcgrath.com.au/115262

Kings Of Leon

Kungarna ar tillbaka med en grym ny platta, "Come Around Sundown" Ni maste lyssna pa den, helt underbar!



Ah sa jag langtar !


2 ar i Australien



2 ar i Australien och snart 2 ar sen jag traffade min underbara Shaun. Tiden springer forbi nar man har roligt. Det ar helt otroligt vad tiden har gatt snabbt och an en gang inser jag att man maste ta vara pa tiden for den gar alldeles for snabbt. Jag har hunnit med sa mycket skoj de senaste 2 aren, vet inte vart jag ska borja. Galna aventyr med Shaun, 2 hem resor, manga tarar och skratt, besok fran Sverige x 5, 3 olika jobb, visum ansokningar, stress,flytt, nya vanner,tarar skratt och hemlangtan, lycka och ett nytt helt underbart liv. Trots att jag ar langt hemifran och har hemlangtan titt som tatt sa har jag insett att detta ar mitt hem och mitt liv nu, trots att Sverige och alla nara och kara alltid finns i mina tankar sa har jag antligen hittat hem....


Ny tatuering..

     



Jag ar sugen pa en ny tatuering, det har jag varit lange nu men kan inte bestamma mig for vad. Vad tror ni, en av dessa tre kanske?


Unn dag..

I dag blir det en unn dag kan jag meddela, massage, klippning och pedi och mani..FOR DET FORTJANAR JAG! Lang vecka och det borjar bli stressigare och stressigare pa jobbet, julen narmar sig och folk spenderar pengar som galna, men det gor mig inget!
Solen skiner och faglarna kvittrar utanfor fonstret och livet ar ju helt enkelt underbart for tillfallet! 5 veckor kvar till jul och nastan 4 veckor kvar tills mina tjejer kommer pa besok, ah sa jag langtar! 3 veckor till vi aker upp till Ballina och Byron Bay for brollop och lite mini semester, wonderful !

Borjade min lediga dag i dag med frulle, kaffe och Jersey Shore, kan inte bli sa mkt battre an sa! Jag ar helt besatt av detta program och skrattar som en galning at dessa manniskor! "The Situation" ar kung och jag kommer fran och med nu anvanda detta uttryck sa ofta jag kan.



Slash it is...



Na jag tror jag har bestamt mig for tema ROCK, Slash it is. Nu maste jag leta hatt, peruk och en gitarr !

Harliga tider...

Herregudars vilken fart det var pa jobbet i dag. Kammade in en san dar 50.000 SEK det ar inte illa det, eller va tych ni? Stressigt men otroligt skoj, dagen sprang forbi och jag maste saga att jag trivs som fisken i vattnet nar det ar mycket att gora. Har anstallt tre nya tjejer pa jobbet som ar super trevliga, och jag maste saga an en gang att jag ar sa glad att jag har de arbetskamrater jag har, trevliga brudar. 

Stek hett ute i dag, sommarn ar har och jag ar overlycklig, varme och sol gor mig sa glad. Endast ca 5 veckor kvar tills min fina Karin c/o ar har ! Langtar sa, harliga tider att se fram emot. Jobb i helgen, och ledig Sondag och Mandag. Pa Mandag blir det en liten tripp ut till min kara van Bek m familj, det var ett bra tag sen sa det ska bli mys att traffas igen, och gosa med lilla Archie igen..




Hemlis...

Nasta vecka ska jag beratta en hemlis for er....Den som vantar pa nat gott...
En mycket bra nyhet om allt gar i las...Hall tummar och tar !



ROCK

Haft tre helt underbara dagar ledigt, lang ledigt det var langesen man hade det. Jag bara njot, och slappade, precis vad jag behovde, promenerade, at gott, Canberra tripp,husvisning, lunch i Cronulla och stad och tvatt stod pa schemat. I gar bar det av mot Australiens huvudstad Canberra, och fraga mig inte varfor denna stad blev utsedd till huvudstad, en san trakig stad, kandes som jag va i ett helt annat land helt plotsligt, inge liv i den dar stan int! Jag och Shauns mamma och min fina Aggie gjorde en liten dags tripp, och det var sa mysigt sa, jag fornyade mitt pass pa Svenska ambassaden, och sen avnjot vi lite misslyckad sightseeing och en god lunch. Aker ni en dag till Australien sa behover ni INTE besoka huvudstaden. Jag utser harmed Sydney till Australiens huvudstad.

Val hemma i Sydney sa hamtade jag ut mitt paket fran mammsen som jag vantat pa, Stieg Larsson bocker, skvallerblaska och godis, mmmm, helt underbart, TACK Mamma! I gar kvall var det varldens ovader, jag kan inte beskriva, har aldrig sett pa maken. Aska, blixt och regn som bara oste ner, jag trodde vart hus skulle ga under, var faktiskt lite radd dar ett tag. Inte som sma skurarna hemma i Sverige heller..

Om nagra veckor ar det dags for Julfest med jobbet, tema ROCK. Jag maste lista ut vem jag vill kla ut mig som, jag har lite forslag, som Angus Young eller Axl Rose men behover mer forslag, vad tycker ni?




Jaha vart hittar man en san har fin sammets outfit da?


Vette hun med cykelbyxorna...?


Tommy Lee eller Nikki Sixx ur Motly Crue vore kanske nat ?





Sightseeing i City

Forra Lordagen var sa MYS med min lilla Agnes...










Kolla in posen...haha!


Hur kan man sakna NAT sa mycket!?!??!


Sex and the city pa DVD !

Hittade denna skatt pa Target i dag, wehoooooo!!!



Spindel incident..

Tre dagar nu i rad med startklockan 7 och hem runt 6, langa dagar det, herregudars! Fick 43 lador med nya klader i gar det ar inte lite det kan jag meddela, packa upp allt, larma, och hanga, det tar sin tid kan jag meddela. Jag ar helt slut i knoppen och kanner mig som en gamm tant igen. I morrn kommer min sa kallade chef in, fd. arbetskamrat som jag inte tal, ja ni vet hon jag muttrar om jamt, psychot! Jag orkar inte med henne och vet inte vad jag ska gora? Om jag en dag inom snar framtid lamnar detta jobb sa ar det endast pga henne. Hur hantera man sana har manniskor det undrar jag?! Jag har aldrig kant sa har over nan, manga personer har sarat mig och svikit mig men detta ar annorlunda, hon ar en riktig skata fast anda inte, svart att forklara men ena stunden kanns det som jag vet vart jag har henne och  nasta sekund springer hon runt och tjattrar skit. NAN som har nagon ide hur jag kan ga till vaga med detta?Less som fasiken ar jag. Jag har aldrig haft problem med att konfrontera nan men jag forsoker tanka smart att det kanske har sina konsekvenser ocksa.

Jag och min Aggie avnjot en heldag i Lordags inne i Sydney, det va helt underbart! Vadret var pa topp, och vi lekte turister hela dagen. Shopping pa ny oppnade Esprit affaren pa Pitt Street, lunch och Coronas i Darling Harbour, som avslutades med en spontan zoo runda med spindlar, ormar, kangurur och koalabjornar, tur att allt var innanfor bur sager jag! Appropa innanfor bur fast anda inte, sa dammsog jag pa jobbet haromdagen, helt plotsligt ser jag en harig sak under en av borden och skriker till och slanger damsugarn at sidan och borjar skaka och nastan grina. Jag hamtade min kollega som gick och kollade pa ackel-hariga spindeln som lag under bordet, hon gar och hamtar en sop for att sopa upp acklet(vet inte varfor vi inte tankte pa att damsuga upp den?) Precis nar hon ska till att sopa upp den sa inser vi att det ar en plast leksak spindel, haha tji fick jag som nastan kissade pa mig! Den dagen jag kommer se en riktig ackel spindel har i Aus kommer jag nog do, om inte sa bajsar jag nog i byxan!

Ha en underbar dag mina vanner, nu vantar Keeping Up With The Kardashians...



RSS 2.0