30 jordsnurr...

Vad kan man hitta pa for nat skoj nar man ar 30 bast da? Planerar en 30 ars skiva med min fina kusin Jimmy som ocksa fyller 30 ar i April, och klurar pa vad man kan hitta pa for nat skoj. Har ni nagra ideer? Jag har massa ideer men maste se till att prata i hop mig med min fin kusin och se vad vi kan komma fram till...Jag hade kanske tant mig en heldag med aktiviteter och sen fest pa kvallen, ah sa jag langtar !!


Dela garna med er lite roliga ideer...

Harligt att lyxa till detoch fira en Australienskt fodelsdag och sen en Svensk:-) Om ca tva veckor aker jag och min fina Shaun till Gold coast och firar min 30 ars dag med semester, bo pa hotell och lyxa, och aven en tripp till Sea World for att bada med delfiner. Sa som jag langtar. Helgen efter har jag planerat in en B- day BBQ for vanner och Shauns familj, kommer bli super skoj och sen far jag aran att aka hem och fira den med er! Det ar lyx det !






Ny dag i morrn!

I dag har varit en san dar dag nar man bara vill dra tacket over huvet och ga hem. Jag har inte haft NAN energi och vart sa less och grinig. Usch vad jag hatar sana dagar, man vill ju bara att dagen ska ta slut sa man kan borja om pa nytt igen. Nu borjar ja om pa nytt, for det passr inte mig att vara sur som en citron. JObbet kan kannas sa stressigt nar det i bland bara kanns som jag ar den enda som sliter som ett djur. Vardagen kan komma krypandes och kannas som den upprepas om och om igen. I bland maste man hitta energin for att fa varje dag att se annorlunda och givande ut, for det ar inte bra att klaga pa skit saker har i livet.Snart far jag komma hem och samla pa mig lite ny energi ocksa, sa som jag langtar ! Resan ar bokad, 21 maj landar jag i Stockholmo, stannar dar 2-3 dagar och aker vidare hemat till underbara Ostersund for att mysa med familj och vanner och ta vara pa varje sekund...



Bild 10, Nagon du tycker ar valdigt snall...



Maste nog bli min finaste Karin... Hon a sa snall att i bland ar hon for snall... hihi...

Ja jag ar nog kaaar...







<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/ygYYOeVoVgk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Foo Fighters


Ah vad jag alskar Foo Fighters!! Harom kvallen spelade dom i Darling Harbour av alla stallen och endast nagra hundratals var inbjudna efter dom vunnit biljetter gggrrr! Och sa klart vann jag inga biljetter med min tur, tror inte fan jag nagonsin vunnit nat! Jo jag vann modelera av Skurt som var pa Tv nar jag var 7 ar! haha !

Dagen efter ringde Shaun mig pa jobbet och berattade att dom bestamt sig i sista sekunden for att spela pa Sydney Uni, for endast 100 pers!!! ahhh.... men man var tvungen att aka ner till en skivaffar i Darlinghurst och kopa biljetter, och man kunde inte kopa atvarann utan var tvungen att vara dar sjalv, och jag kunde inte lamna jobbet, ahh vilken ilska som krop genom min kropp!! Nar dom kommer hit nasta ar kommer jag vara den forsta att kopa biljett kan jag meddela!

Har ar deras nya hit Rope..... Tror jag har en liten crush pa Dave Grohl...







<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/h4HBfvibVC0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

3 dagar av ledighets lyx...

3 harliga dagar ledigt, det ar ren lyx det kan jag meddela. Vad har jag gjort? Jo jag har sovit, sovit och sovit sa som jag aldrig sovit forut, jag maste ha varit helt dod for jag har aldrig sovit sa mycket, men skont var det och utvilad ar jag. I gar traffade jag min nya van Lisa i Cronulla for lunch och massa surr, och trevligt var det. Lisa ar i fran Ostersund och pluggar har i Sydney, och det ar synd att jag inte traffat henne forut for hon var en trevlig prick hon. Jag visade henne runt Cronulla och vi surrade i 5 timmar, mycket att prata om:-)

I dag ar det Mandag och jag har ingenting pa schemat och det ar skont det, att ha en ledig dag och inte ha nat inplanerat. Till veckan bokar jag min hemresa, langtar sa! Det blir en 3 veckor semester hem till underbara Ostersund och mina fina vanner och familj. Jag aker runt den 20e maj och planerar ett stopp i S holm och sen vidare till Osd. Langtar sa!

Nagon i min slakt...



Min underbart goa fina kusin och basta kompis Jimmy. En kusin som inte bara ar en fin kusin utan en underbar van ocksa...Han ar sa rolig och sa harlig, och har varldens goaste kramar! Jag ar sa glad att han har hittat sin Maria och pa sa satt aven jobbat sig in i min basta kompis Ninas familj, Jag och Nina kommer bli slakt pa riktigt en dag :-)

En person som du saknar...



Saknar min underbara Mormor sa otroligt mycket ! Hon ar mitt allt och betyder sa mycket for mig.
Varldens snallaste mormor som vil alla val, satter alla andra fore sig sjalv och ar sa go och varm.
Langtar tills jag kommer hem sa jag kan krama om henne hart, langtar efter hennes hembakade bullar o kaffe till 11 fikat, hennes harliga skratt och fina leende.
Snart ar jag hemma Mormor...

Esprit artikel..




ESPRIT - EN GLOBAL IKON

Esprit är ett globalt märke som med sin röd-vita logotype skapar modetrender världen över samtidigt som man arbetar mycket med välgörenhet. Företaget har 800 affärer jorden runt, finns i 40 olika länder och är fortfarande ett växande företag. Esprit är ett klädmärke som passar alla åldrar, storlekar och stilar. Den typiska Esprit-kunden är en kvinna som inte sätter några trender. Hon vill inte vara någon annan utan hon skapar sin egna personliga stil ut efter hennes livsstil och hur hon mår. Esprit är en attityd och inte en ålder. Deras slogan säger: Live Esprit, Have Passion be involved and challenge yourself.



Esprit Historia

Esprit är idag en världskänd modeikon. Grunden för den lades av ett par vid namn Susie och Doug Tompkins i San Franscisco år 1968. Susie plockade upp Doug som liftade längs vägen i Lake Tahoe, USA. Båda två kom från en rik bakgrund men levde sitt ”hippie” liv genom att resa och upptäcka världen tillsammans. Sue och Doug's intresse för mode växte och början till Esprit var deras energi och passion för kläder, som i början såldes från deras wolkswagen minibuss.

De investerade pengarna de tjänade i företaget och öppnade affärer runtom Kalifornien. Susie stod för den kreativa sidan medan Doug skötte den ekonomiska biten. Företaget växte runtom i USA vidare till Kina och därefter till Europa och andra världsdelar. Esprit är även delaktig i många välgörenhetsarbeten världen över. SOS barnbyar är ett av många projekt som man brinner för. Esprit har också flera ”fundraisers” för olika projekt som försöker motverka sjukdomen AIDS.






Den typiska Esprit ”looken”
Esprit består av olika divisioner för alla åldrar och stilar. Women's casual/men's casual är sportig och en mer vardaglig look. Women's and men's collection är en elegant business look. Esprit barn är barnkläder 0-12 år. Edc by Esprit är en trendig, ungdomlig look i åldrarna 15-25. Esprit underkläder, skor och accesoarer är även en stor del av Esprit.

Den typiska Esprit looken är enligt mig själv en liten typisk ”Hamptons look” med feminina vardagliga outfits, som weekend byxor, skjortor, bas tröjor, och trenchcoats. Stilrent enkelt och tradionellt men ändå nåt litet extra. Denna stil är enkel men passar jättebra med accesoarer liksom smycken, scarfs, skor eller nåt litet extra som klär upp outfiten. Esprit har som sagt olika stilar som passar alla. Det perfekta klädesmärket som du kan göra vad du vill med och skapa din egna trend med. Esprit Women´s casual är känd för sina ”smart casual” weekend byxor som har jättebra kvalite och en bra passform. Dom är även kända för deras jeans, bas t-shirts, linnen och deras trenchcoats. En casual look som passar alla.



När det kommer till styling så finns det ingen stylingexpert utan det handlar bara om att hitta sin egna stil. Det som passar dig bäst och hur du känner dig när du bär plaggen. Du måste styla dig själv efter vad som är din stil, det är mitt egna modetips!

/Angelina Aliri butikschef Esprit





Ni kan lasa min artikel pa:

http://festbalbrollop.se/


Happy Friday

Men vilken underbar start pa min lediga Fredag! Jag och Shaun hade mote pa morgonen med en "Tax accounant" for att deklarera och lamna in alla papper for att se hur mycket vi fatt tillbaka pa skatten. Ah jag blev sa lycklig nar jag fick veta att jag far tillbaka $4200 AUD, vilket motsvarar ca27.000 SEK !! Detta betyder att jag har rad att komma hem snart wehoooo! Nu galler det bara att hitta ett bra pris pa en resa i slutet av maj eller borjan pa juni. Som jag langtar ! Jag deklarerade for 2009 och 2010, man kan ju som gora det har i detta land, tack for den ! Sa om endast 2 veckor har jag pengarna pa kontot, tjing tjing !

Detta ska i kvall firas med drinkar med mina kollegor fran Esprit, 3 andra butikschefer for andra affarer i Sydney, ett underbart gang. Vi ska ses inne i stan pa ett stalle som heteer Hunky Dory som tydligen ar grymt bra, jag atergar med smaskiga stories. Jag och Shaun har aven varit hundvakt i veckan at lilla Charlie som ar varldens sotaste lilla fluff valp. En mix mellan Pomerianian och Pekinese, endast 4 manader och saaa underbart sooot och go, men en sak ar saker och det ar fullt os, inte en lugn stund, sa jag vet inte riktigt hur jag kanner med at skaffa hund i framtiden:-)



Tracks of my tears...






http://www.youtube.com/watch?v=9c4s2JfBj-M&feature=related

En bild som du aldrig lagt upp...



mmm Sydney...

Adam Lambert..

I gar satt jag klistrad framfor American Idol som alltid pa Torsdagar och Fredagar. Gud sa jag alskar denna show, helt besatt, aaahhh! I gar upptradde Adam Lambert ocksa, kung Adam som kom pa andra plats for tva sasonger sen, denna manniska ar sa vacker pa alla satt och vis, och vilken rost. Han sjong hans nya singel "Aftermath" Ni maste lyssna pa denna lat, sa fin sa!
Det ar helt otroligt hurdenna show ar ett bevis pa att "The american Dream" verkigen existerar. Helt vanliga manniskor, vissa med tuff uppvaxt och utan jobb soker sig till denna tavling och gar man langt nog sa forandrar det ju verkligen ens liv for alltid....










Manley Beach....

Hade sa otroligt manga fina dagar tillsammans med tjejerna nar dom var har pa besok, en av favoriterna var varan dags tripp till Manley Beach, som borjade med frukost i Circular Quay, och sedan bar det av till Manley for bad, sol, lunch och shopping...Mysigt varre. Jag kan inte fatta vart tiden tar vagen ch att det var mer an en manad sen tjejerna var har, kanns som dom inte ens har varit har, och jag vill ha dom tillbaka NU!












En kvall ute med min Karin...

Nagra bilder fran en underbar kvall ute med min fina Karin,nar tejerna var pa besok. Tjejsnack, massa drinkar, tarar, deeptalk, mera drinkar, och mat frossa nar vi kom hem pa natten... en riktig tjej kvall...

Hon ar sa fin den dar Karin...









Ny frillvar....






Foo Fighters

Foo Fighters ar en av mina storsta idoler, och antligen kommer dom till Sydney, men det ar ett "secret gig" och man kan endast vinna biljetter till showen, aaaahhhhh! Jag gick in pa hemsidan och fyllde i allt jag nansin kunde fylla i och hoppas och ber till gud att jag vinner biljetterna!!! Ett alternativ var ocksa att lagga upp ett youtube klipp for att vinna, men hur fan gor man det daaa, jag ar sa kass pa sant !?!Eller en bild pa hur mycket man alskar foo fighters? vad gor jag????maste forsoka anmala mig 20 ggr sa kanske min chans blir storre att jag vinner. MASTE bara se dom !!!




En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.



En av mina basta kompisar och kusin, min vackra Anna. Denna manniska gor mig sa glad, hennes skratt ar det mest underbara och hennes humor ar oslagbar. Det ar skrammande hur lika vi ar, som systrar, bastisar och som en fin fin kusin. Hennes hjarta ar av guld och jag ar sa glad att ha henne i mitt liv. Vi har delat manga fina stunder tillsammans och det var alldeles for langesen vi sags. Nar vi ar tillsammans skrattar vi tills vi grater, vi driver med varandra och andra, ater och ater och tjattrar som yra honor. Aven fast jag inte har sett min Anna pa nastan 3 ar sa star hon mig sa nara, och betyder sa mycket for mig.
Alskar dig min fina agapi...

Ny frisyr...?



Alskar denna frisyr! Jag har sa kort har redan, ska jag vaga klippa mig kortare kortast??


Hostens trender

Vi hade mote med jobbet haromdagen som jag holl i och temat var styling, harligt mote med manga harliga diskussioner och synpukter. Jag alskar styling sa det jorde ju motet annu mer intressant ! Vi diskuterade hostens trender for Esprit som bland annat ar: Ruffles, leather,fur, long cardigans och decorations. Vi skapade en plansch dar vi kommer lagga upp hostens trender med sma bilder med massa harliga outfits och jag ska aven ha en tavling denna manad for "bast kladd" sa det kommer bli spannande att se vad alla hittar pa for nat skoj med deras personliga trender och styling. Jag alskar hostens mode aven om man kanske inte riktigt kan kla sig som hemma i Sverige eftersom det inte blir tillrackligt kallt har sa ar det sa fint med alla harliga farger och snygga plagg...










Denna bild ar for tillfallet varan image i vara skyltfonster....vackra flickor !

Looove it...

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/Fw7qOwf614s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


DETTA AR SA JAKLA ROLIGT, JAG ALSKAR JERSEY SHORE!

Host?

Det ar skont att veta att man levde for basketen forut, och aven fast jag inte lirat pa lange, sa sitter det som kvar i ryggmargen, langt dar inne nanstans, men nar man val borjar lira sa kommer det naturligt. Det tycker jag ar ratt haftigt ! Vinst i gar tack gode god for vi forlorade forsta gangen vi lirade mot samma lag, ni som kanner mig vet ju att jag inte ens klarar att forlora i nat, inte ens yatzy!

Lang dag pa jobbet i dag och denna vecka for den delen. Spenderade hela dagen i vara skyltfonster och mekade och donade, men tills sist blev det sa fint sa, med massa hostfarger, harliga outfits och skog ocksa, kande mig som en liten skogsmulle nar jag krop runt i fonstret hihi. Jaha, sa det ska vara host har nu da vilket kanns lite lurigt med tanke pa vadret, men vi far val kora pa host da, suck dessa arstider gor mig annu mer forvirrad! Saknar arstiderna dar hemma maste jag erkanna...

Kikade pa American idol nyss, ah sa jag ALSKAR detta program, har redan hittat mina favoriter bland killarna, jag kan lova er att jag inte tanker missa ETT avsnitt denna sasong!

Glad Host pa er....


RSS 2.0