This is..... American idol!!!!!!!!

              Jag lever för detta program just nu!!!! 

Senaste veckorna...

Jaha hörrni va händer här då...?  Jobbar och trivs super på jobbet, har snart jobbat för country road i 7 månader!! Fattar inte vart tiden tagit vägen? Ni måste gå in och kika på hemsidan www.countryroad.com.au eller ladda ner appen på Er telefon! Så snygga kläder och denna höst och vinter kollektion är grym! Jobbet utmanar mig på allamöjliga vis vilket jag älskar, mitt team är så bra och jag pushar på för att vi ska bli ännu bättre. Håller på att rekryterar för en assisterande butikschef nu och det ser bra ut, min chef är stöttande och så grym på alla vis! Jag tror jag äntligen hittat rätt efter alla dessa år av skit jobb och skit chefer!                                                                         Jag dag drömmer om min hemresa till sommaren. Har dock inte bokat än de är så svårt att spara pengar nu när man har hus kan jag säga, det är inte billigt och varje vecka/månad är det massa utgifter. Jag måste nog boka innan april om jag ska få mig en bra deal i juli. Håll tummarna för mig! Det ordna sig hoppas jag:)                             Allt bra med shaun och vovvarna, min lilla familj. Vi hade inflyttnings fest för 2 helger sen men jag inga kort? Haha de var inte likt mig, hade så trevligt och mingla runt massa så jag glömde bort. Släkt,vänner, god mat å massa dryck, och en riktig trevlig kväll!  Vi trivs så bra i huset, känns som vi alltid Bott här, och i bland längtar jag hem när jag är på jobbet, vill bara hem och mysa och pyssla och dona på. Nu ska jag ut och hänga tvätt i solskenet:) ma synes! 

Orange äventyr

                    En mysig "get away" till Orange gjorde susen förra helgen. Våra vänner Bek och Todd står oss väldigt nära och vi har alltid så underbart skoj tillsammans.... Synd bara att dom inte bor närmre. Deras son Archie har blivit så stor och är en sån mysig go liten grabb. Härlig helg med god mat, bad i barn pool, shopping, mysiga frukostar, massa sömn, och konsert i regnet:) 

619 Princess Highway.....

                    Fina underbara 619 Princess Highway...... 

Mysig söndag

              En trevlig söndags eftermiddag med Svenne brudarna. Så härligt att ha dessa brudar nära... Synd bara att dom en dag åker härifrån:( 

RSS 2.0