Mardrom...

I bland kanske man ska halla vissa saker for sig sjalv, men i bland undrar jag varfor man inte kan dela med sig sina kanslor, sitt forflutna och hur man egentligen kanner och hur man har matt? Mina nara och kara vet vad jag gatt igenom, och aven fast det bara var ca 1 1/2 ar sen sa kanns det i bland som det var i gar, och i bland som det aldrig hant. I mina mardrommar sa kanns det overkligt, och nar jag vaknar upp maste jag ifragasatta mig sjalv om det var en drom eller bara mitt forflutna?

Jag lider inte av det i dag, mer an att jag funderar titt som tatt och undrar, nar man blir sadar tankspridd som bara jag kan bli. Nar jag vaknar upp ur mina dagdrommar eller min mardrom sa ser jag mig omkring och inser att om det inte hade vart for min "mardrom" sa hade jag inte haft allt det har underbara runtomkring mig i dag.

Kommer aldrig glomma att det var en Lordag, den 5e juli nar jag fick en telefon samtal, jag horde direkt att det var nat som inte stod ratt till. Jag fick ett besked som skar ratt igenom hjartat, jag fick svart att andas, och tararna foll ner fran mina kinder. Jag var stum och kunde inte saga nat, jag ville skrika, jag ville va arg och fraga varfor, men jag kunde inte fa ut ett ord... Han hade svikit mig, massa ursakter ramlade ur hans mun, jag horde anger, ilska, och sorg. Jag satt pa andra sidan jordklotet och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag la pa luren och kande mig tom och otroligt ensam, men jag kande anda ett hopp nagonstans om att allt skulle bli bra igen. Under nastan tva veckors tid at jag inte, jag sov knappt nat, men var anda tvungen att ga pa jobbet och latsas vara lycklig och svara pa fragor och ljuga, om mig, han och vart forhallande. Allt kandes som en lang mardrom, utan ett slut. Nar skulle jag fa svar pa mina fragor och vem skulle besvara dom? Situationen blev bara varre och varre nar sanningen kom fram fran andra hall, logn pa logn, svek pa svek sa kande jag hur jag sakta blev svagare och mer osaker pa sanningen. Klumpen i min hals och saret i mitt hjarta blev bara storre och storre och borjade langsamt varka dygnet runt. Aldrig i mitt liv har jag kant mig sa ensam och tom.

Ca tva veckor senare gick jag hem fran jobbet i regnet, med hopp, men med ett varkande hjarta. Det andra beslutet och sveket kom som en hart knytnave. Obesvarande kanslor, och dod karlek slog mig ratt i ansiktet och rev upp saret som kandes som det var pa vag att laka, klumpen i halsen vaxte och helt plotsligt kunde jag inte andas. Det varsta var nog kanslan att jag inte visste vart jag skulle ta vagen, vart horde jag hemma och vem kunde fanga mig om jag foll? Jag har an i dag minnesluckor fran den dagen, jag var sa vilsen och sa forvirrad och sa sonder att jag inte kom i hag mina handlingar. Jag ringde nagra samtal, jag grat, jag packade mina saker, jag forsokte sakta men sakert hitta tillbaka till ett liv.
Vantan och forsta beskedet var inte det varsta, utan det andra beskedet och tiden efter var som en langsam mardrom som rev upp ett gammalt sar, det sved, och oavsett hur mycket jag forsokte ta hand om saret sa gjorde det bara mer ont, for saret var sa infekterat. Fran den dagen var allt en dimma, med massa desperata forsok att ma battre och ta hand om mig sjalv, och forsoka leva normalt, andas, sova, ata och orka...
I bland drommer jag om denna del av mitt liv, en mardrom saklart, men det ar inte pga. av DIG jag har matt daligt, eller mar daligt i bland, utan pga av vad DU gjorde. Saret ar i dag nastan lakt, men i bland svider det till och varker, men forhoppningsvis en dag sa kommer jag kunna titta pa saret och inse att det har lakt till ett fint arr...

Strike !



Min Absoluta Favorit scen i Twilight ! The Muse i bakgrunden ocksa:-)

Never Think...



Upptackte i dag att Robert Pattinson ar inte bara Edward Cullen, och super sexig
utan han har ocksa en underbar rost !Jag ar lite sen jag vet, Twilight har ju vart
inne ett bra tag,men jag vagade mig inte pa bockerna forst, for dom
sag sa tjock ut, men sa fort jag oppnade forsta sidan sa var jag sald!

Laste ut "New Moon" haromdagen, och i sista kapitlet namner dom att Bella och
Edward kanske skulle borja Peninsula College, det var dar jag gick pa college i 2 ar!!hur haftigt ar inte det?

Runtom Australien...

Jag har vart i Australien i snart ett ar nu och jag har har i stort sett bara vart i Sydney och strax utanfor!! Mina vanner som ar ute och reser och har kommit forbi pa besok har vart runtom nastan hela Australien och jag ar avis ! Sa manga platser jag vill se och sa mycket jag vill gora, men det finns tid for det ocksa...





Surfparadiset och party stallet Byron Bay



Camping pa Frasier island


Vin provning i Hunter Valley


Shopping i Melbourne


Dyka i Great Barrier Reef


Goldcoast, Australiens Miami...


Australias Outback,Ayers Rock, camping och massa vilda djur!


Australias southcoast, underbar bilfard langs kusten och massa
vackra strander..


Quality Time...




Allt man behover i bland ar lite tjej snack pa toan med sina fina vanner...Det ar Lycka och Kvalite' !

Lediga Dagar..

Ledig Fredag, Lordag, sa som jag har langtat ! I dag blir det lunch med Louise och middag och drinkar med mina kollegor Bek och Kate i Cronulla, ska bli mycket trevligt!:-)Lang vecka med massa timmar och massa stress avslutades med god middag i gar med Scott och Shaun och efter det dackade tant i sangen med kladerna pa kl halv atta och vaknade upp som en ny tant kl sju i morse, Ny dag Nya tag !
Storstadning vantar ocksa i helgen eftersom tjejerna kommer pa Torsdag, wehoo!Fint vader i dag och allt jag har i mitt huvud ar sommar sommar sommar !





Ha alltid pa dig balte nar du aker kundvagn !


Lang Mandag...

I dag har jag jobbat fran 7 till 6, lang dag men fick mkt gjort pa jobbet. Pa Onsdag ska jag in till Darling Harbour igen pa mote och traning infor det nya Esprit klubb kortet. I dag oste regnet ner i Sydney, aldrig sett sa mkt regn nagonsin, spo regnat konstant i 24 timmar, helt otroligt !

Datum ar nu bokat for var intervju for visumet, den 1 dec ska vi dit med alla papper, kort och brev och bevisa att vi ar kara sa jag far stanna i landet. Later enkelt men nar det kommer till sadana har saker sa blir jag nervos och orolig att det inte kommer ordna sig, fast jag har en bra magkansla med detta.

Narmsta veckorna ar fylld med massa jobb, men massa roligt inplanerat ocksa,sightseeing och massa festligheter med Agnes o Cilla, tva julfester med jobbet, overrasknings partaj for Shaun som jag ordnat, och en stor Nyarsfest hemma hos oss med alla vara vanner:-) Sommarn ar ar och jag ar laddad!







Rock on Dude...







Notion...


Esprit varlden runt...












Lite Esprit affarer varlden runt... Esprit har en san frasch "look" tycker jag, stilrent och sa snyggt!Man kanner ju igen det rosa och det vita Esprit bokstaverna liksom det roda H&M tecknet varlden runt.
Firar en manad i morgon pa jobbet och trivs fortfarande jattebra! Vi har fatt in massa fina sommar klader, och jag vill ha ALLT ! Svart att jobba i en affar med massa snyggt, samma problem som jag hade pa H&M, lite dyrare med Esprit klader sa lite lattare att halla sig borta, men nar man "maste" ha deras klader sa MASTE man aven shoppa..... :-)




Hemma hos Emma...





Jag har det bra jag som far vara en del av Emmas vardag uppe i Ume,
och att dessutom att fa ligga o titta runt i myntskalen ar ju inte illa
pinkat...Dar ligger gamm momma och vakar over lill momma...









Temafester...

Det borjar narma sig Halloween, inte lika hysteriskt har som i Usa eller hemma for den delen som det verkar eller sa ar det bara jag som inte har tillrackligt med polare:-) Jag alskar att kla ut mig och alskar tema fester, mer sant tack. Jag far se till att anordna lite tema fester nar Little Agnes kommer kanske?!

Appropa temafester sa saknar jag Forum sa himla mkt. Det borjar narma sig Vemdals forumet och jag och mina tjej kompisar har alltid akt varenda ar pa hosten och varen, och jag ar jatte avundsjuk att dom snart ska i vag igen utan mig. Dessa helger ar alltid helt galna och allt ar alltid sa lyckat ! En tjej stuga med massa fest och galna pahitt. Hitills har vi haft teman som orienterare, far slaktare, skidakare, jagare, och sockerbitar! Nu har jag missat varforum och hostforum och vet inte hur jag ska klara mig framover, kanske blir till att boka in ett forum till varen?

Tills dess sa leker jag forum har borta i kanguru land i stallet.




Tva farslaktare och tva jagare tack....




Var Sommarlat...


Ledig Dag i Solen

Ledig Fredag, precis vad jag behovde! Ska leta fram en harlig sommar outfit och ta bussen till Cronulla, mitt favvo stalle, dar jag ska luncha med min Svenne kompis, trevligt varre!Solen skiner och de kan inte bli sa mkt battre an sa har pa en ledig dag. I kvall blir det tacos med familjen:-)


Fick precis ett brev av mitt mamma och hennes karl, ett rekommendations brev eftersom jag soker defacto visa. Jag har fragat vanner och familj pa min och Shauns sida om dom kan skriva ett brev for att bevisa att vi ar ett par och har vart det i snart ett ar, och eftersom dom traffade Shaun i somras sa kan dom ju aven intyga att han finns pa riktigt hehe. Blev alldeles tarogd nar jag laste det fina brevet! Jag har borjat samla i hop all information, brev, rakningar, foton osv. Nu galler det bara att boka in oss pa en intervju och bevisa att vi ar ett par pa riktigt, haha lustigt det dar hur man maste bevisa det, maste erkanna att jag ar lite nervos, vill bara att allt ska va ur vagen sa jag inte behover oroa mig over det. Hall tummarna for oss!


Jag har redan planerat for nasta var, jag ska forsoka komma hem i Maj i en manad, dags att borja spara och planera. Langtar redan !:-)Tills dess hoppas jag pa finbesok fran Little Agnes, Mamma+karl, och bastis Nina och hennes Olle. Ah sa mycket skoj att se fram emot.!


Mitt Dilemma just nu: att ta tag i min jkla traning ! Hur hittar man tid till det nar man ar ledig tva dgr i veckan och bara vill slappna av? Usch far angest bara att tanka pa det, brist pa tid ar ingen ursakt, men jag saknar traningen och jag vet att jag mar sa mkt battre av det....










Sommar slingor...

Annu en vecka har sprungit forbi och jag hinner inte med uppdateringar pa bloggen, sa busy ar jag:-)
Mycket pa jobbet och har vart en lang vecka, men har hunnit med lite egentid ocksa. Akte in till city i gar, till min lilla Beck och fixade mitt har, ar numera blondare med snygga frascha slingor, jatte hett! Fixade till min tidigare frilla med lugg, och lite farg med slingorna, endast 130SEK, det ni ! Det tar den tid det tar for de ar studenter men vad gor det med priset och nar det blev hur snyggt som helst ! Efter the extreme makeover sa blev det lunch med Beck, i en mysig park och vadret var underbart. Sommarn ar har, 30 grader varmt i gar!Jag alskar varmen och solen, gor mig sa lycklig sa !Sommarn firas in om tva veckor nar Agnes och Cilla landar, whoop whoop !

Jobbet gar jattebra, har verkligen borjat kanna mig bekvam i min roll och alskar mina arbetskamrater! Vi har fatt in en ny sasong med klader som sa fina, jag maste forsoka kontrollera mina shopping begar.
I morgon blir det lunch i Cronulla med min Svenne kompis, och till helgen blir det jobb jobb jobb.
Mycket att se fram emot i November, Pearl Jam, Little Agnes och sommarn !November here I come !





If I Could Turn Back Time...





New Moon...

Snart ar den har, New Moon. Laser boken just nu, och ar sa inne i boken att mina ogon svider...Ni som inte last dessa bocker, maste bege er till narmsta bokaffar och inhandla dom, nu !

 

 


Barn, nej tack...

Sondag och jag ar barnvakt, barnen sitter och kikar pa Mickey Mouse Club. Helgen har vart helt ok, ingen hit att vara forkyld nar man sitter barnvakt och barnen vill leka. Som jag sagt forut sa far man sig verkligen en "reality kick" nar man sitter barnvakt. Missforsta mig inte, jag alskar barn! men jag forstar inte hur man orkar? Det ar ju verkligen ett heltidsjobb, och sa kravande. Jag har insett att barn ar inget for mig pa ett bra tag, flera flera ar! Kan bara tanka mig tanken om jag skulle fa barn i dag, livet skulle ta en alldeles for stor vandning, inget jag ar redo for. Jag vill hinna med sa mycket mer innan dess!
Jag ar dock imponerad av alla mammor som klarar av barn, jobb, forhallanden med vanner liksom familj, och pa det ta hand om sig sjalv! Det finns val flera metoder,och alla ar vi olika, men i helgen fick jag svar pa tal, jag ar inte mamma material, inte an i alla fall, kan som inte forestalla mig sjalv med barn och alla uppoffringar man maste gora...Det finns saklart massa underbara anledningar till att skaffa barn ocksa, men tills det ar min tur sa racker det med att sitta barnvakt och att ha underbara brorsbarn:-)
Skickar ett kort till alla mammor med texten "Jag ar imponerad, och jag ser upp till er for allt jobb och slit ni star ut med"!









Tussig...

Sa dalig tajming, nar man har mycket att gora pa jobbet och vill gora bra i fran sig, och nar man ska sitta barnvakt hela helgen o tjana storkovan, sa gar man och blir forkyld? nej nej nej.. Jag kanner mig tussig, hangig och vill bara snyta ut allt snor. Usch och fy jag vill inte vara sjuk nu !

Veckan svishade forbi precis som jag trodde. I dag var jag pa "refresh" i Bondi, vilket ar Vm(Visual Merchandise), massa Esprit folk, som vek,hangde,larma, angade, och fotade alla vaggar som vi sa fint satte i hop efter farg nyanser, mycket lyckat!(bilder kommer sen) nar jag var pa vag till jobbet efter det sprang jag in i vaggen och tappade rosten och kande mig som en tuss. I kvall blir det krya pa sig for i morrn ar det lekstund hela dagen och da far inte momma va trott.

Nu ar det inte langt kvar tills jag far besok av Agnes och Cilla, ska bli mycket skoj! Jag kommer fa Svenne besok och jag ar sa exalterad, vi kommer hitta pa sa mkt skoj!

Trevlig helg !








Veckan som gatt..

En vecka med langa dagar, men med variation gar allt bra. Var pa mote i Darling Harbour i Tisdags,"State Manager Meeting" valdigt intressant, kul att traffa andra som jobbar for foretaget, gratis mat och godis tackar man inte heller nej till. Vi gick igenom allt fran service,forsaljning, siffror, och budget. En trevlig dag plus att jag skaffade mig en till svensk polare:-) Sophie, en tjej fran Orebro som bor har sen tre ar tillbaka med sin Aussie man. Vi surrade massa och bytte telefon nummer, sa nu har jag en Svenne kompis till har, mycket nojd!

I morgon ska jag till Bondi pa Vm uppdatering, ska bli skoj o intressant och se hur saker och ting funkar pa andra butiker. I gar var det middag med arbetspolarna, mycket trevligt. Vi kakade vedugns bakad pizza pa en av vara kollegors restaurang, mycket gott och mycket trevligt!:-)

Helgen blir lugn, ska sitta barnvakt hela helgen at Hannah och Charlie igen, sa ingen sovmorgon har heller under min lediga helg.

Dagdrommer ofta nar jag aker buss till jobbet, en sak slog mig haromdagen, om detta forhallande gar i kras sa kommer jag inte forsoka igen. Detta ar mitt absolut sista forsok, ett bra sadant for jag har en magkansla att detta kommer halla livet ut..och GLAD ar jag for det, varldens lyckligaste ska ni veta!


Wheels

Mycket Bra !








Twilight besatt..

Nu ar jag en av dom, dom som ar beroende och besatt av Twilight. Jag sag filmen for ett halvar sen, och laste nu forsta boken, och aldrig nagonsin har jag vart sa fortrollad av en bok ! Snalla ni som inte last boken, LAS DEN !
Nu vantar jag ivrigt pa andra filmen som har premiar i November, tills dess ska jag lasa andra boken.
Lite haftigt ar det ju att boken utspelar sig i Forks och Port Angeles dar jag bodde i tva ar. Forks ar jordens minsta och mest odelagda stalle forresten..:-)









Fredag..

Dagarna springer forbi nar man jobbar mycket, alla dagar ar sig lik mer eller mindre men det har jag inget emot. Alltid nat skoj och annorlunda som hander pa jobbet, ska pa mote pa huvudkontoret i Darling Harbour pa Tisdag och pa Fredag ar det VM i Chatswood, Norra Sydney, kul att traffa nya manniskor och lara sig lite nytt om foretaget. Varje kvall denna vecka har vi blivit bortskamd med middag tillsammans med familjen, helt underbart. Vi ar bortskamda. Jag fick min efterlangtade lon i gar ocksa, sa som jag langtat!

Forsokte vara hemlighetsfull i gar med Shauns fodelsedags present. Har lange funderat pa att kopa Pearl Jam biljetter, dom spelar har den 22 Nov. Bestallde biljetter i gar, men jag kunde inte halla det for mig sjalv,sa jag berattade for han, han gissade sig fram till det i stort sett kan man saga..Hur kass ar jag inte pa overraskningar?!Han blev jatte glad :-) I alla fall sa ska vi pa konsert den 22 nov, langtar, har lange velat se dom live och deras nya skiva ar grym! Det blir en hel kvall dar jag bjuder pa middag, drinkar och konsert, Mys faktor, 10!


Usch for mardrommar maste jag papeka. Senaste natterna har jag haft hemska mardrommar och brorsans avhuggna huvud, jordbavningar, folk som drunknar och hoga byggnader som rasar over mig!Vad betyder detta?


I kvall blir det film och popcorn i sangen, med regnet utanfor...

Trevlig Helg..









Grekland i mitt Hjarta..

Dessa bilder ar tagna av min underbara kusin Anna, Grekland ar inte Grekland utan henne eller Papi..
Det har gatt 2 ar sen jag var dar senast och jag undrar nar nasta gang bli nu nar jag bor har? Saknar slaktingar, vanner, maten, kulturen, stranderna, solnedgangarna, frappen och min fina kusins sallskap...
Jag har sa otroligt manga, fina minnen fran Grekland, varje sommar sen ja var 12 har jag akt fram och tillbaka mellan Sverige och Grekland. Saknar mina somrar med pappa, vi som alltid lyckats vara sa langt i fran varann..
Forhoppningsvis sa aterser jag mitt Grekland snart igen..







En Frappe pa stranden



Solnedgang i Halkidiki


Konstnaren Anna


Psakodia,Halkidiki


Vita Tornet, Thessaloniki


Taverna i Saloniki

Regnigt varre..

Dar hemma har ni sno har jag hort? Saknar det inte ett dugg, forutom runt jul da jag vill ha sno och morker. Lika bra att vanka sig vid en varm sommardag med seafood i stallet for sno och julskinka. Har oser regnet ner, under denna helg har det regnat lika mycket som det vanligtvis gor under hela sept och okt. Helt otroligt! Valdigt mysiga stormiga och regniga kvallar dock, nar man kan krypa ner i soffan med en filt och en stor kopp te. Nar det askar och regnar har sa ar det STORM, tro mig har aldrig sett nat varre! Vaknade en natt av att det brakade till lat som en bomb och jag flog upp ur sangen men det var "bara" askan. Laskigt men mysigt sa lange man ar inomhus.


Snart kommer Little Agnes hit, langtar sa mycket ! Funderar pa om det ar nat jag behover hemifran som jag saknar? Kan inte komma pa nat, det kan ju inte va ett bra tecken? Jag maste ju sakna nat? H&M grejer kanske, godis..det ar allt jag kan komma pa. Nagra ideer?



Sitter nu har inomhus, parkerad framfor datorn och lyssnar pa regnet pa min lediga dag. Inte mycket man kan gora nar regnet oser ner sa jag sitter har ett tag till. I kvall blir det Bio, endast 60SEK pa Tisdagar:-)





Pearl Jam

Tummen upp for att Pearl Jam har gjort comeback!








Bilder fran Sydney...


Coogee


Bondi Beach


Opera huset


Battur


Manley


Harbour Bridge pa Nyarsafton


Budweiser reklam eller bara en enkel picknick?

Ett Svek fran en van...

Kan ni tanka er att jag snart varit har i ett ar?



Det ar helt otroligt!Kanns som jag hunnit med en hel del, jag har lart kanna mig sjalv mycket battre, men aven blivit mycket battre pa att lasa manniskor, vilka som ar ens riktiga vanner och familj. Jag kom ju hit for att halsa pa en van som jag spelat basket med i Sverige. Kande inte henne sa val men tillrackligt for att aka och halsa pa. Vi holl kontakten efter hon flyttade tillbaka hit fran Sverige och vi bestamde att jag skulle komma hit ca tre veckor i Nov. forra aret.

Denna resa var ratt spontan resa som jag bokade medans jag jobbade i Norge, men jag hade ett stort intresse for just Australien sa jag visste att jag ville lagga mina pengar pa denna resa, mycket for att komma bort fran vardagen och ta nya tag sa fort jag kom hem. Efter jag kom hem fran Norge var jag hemma ca 2 veckor innan det bar av till Sydney. Jag flyttade in i min nya fina lagenhet och laddade batterierna for sol, varme och massa fest, for att sedan atervanda till den kalla vintern. Jag kom i hag hur velig jag var innan jag akte, valdigt kanslig och osaker pa vad jag ville, allt jag ville var bara att slappna av under denna resa och ta tag i allt nar jag kom hem. Forsta veckan har var spackat med fest, sightseeing, sol, bad och massa annat skoj.

 Nastan direkt borjade jag se min vans sanna sidor, hennes humorsvangningar var skrammande, och hennes beteende i fyllan var inte alls vidare trevligt. Hon hade dock en manipulativ sida som jag latt foll for. Hon hade massa bra sidor som jag latt foll for och hon var saklart rolig att umgas med innan helvetet startade.

Efter en vecka presenterade hon och hennes ex, mig for Shaun, vi var pa middag har en kvall och hade jatte trevligt. Hon papekade att Shaun vore nat for mig osv. Jag tankte inte mer pa det men var helt klart intresserad. Nagra dagar senare traffades vi alla ute pa en pub pa George Street och jag hade en san dar perfekt kvall ! Min van flippade ur, blev full och betedde sig fruktansvart daligt infor mina vanner och hennes ex. Pinsamt varre! Det slutade med att jag akte hem med henne saklart. En vecka senare dumpar hon sin pojkvan, pa en fest hemma hos oss, pa balkongen med massa folk runtomkring, han var helt forstord men hon fortsatte festa och stotte pa Shauns kompisar. Mellanstadie beteendet var tillbaka.

Jag har alltid vart en van som finns dar i vatt och torrt, jag har aldrig vart nagon som valjer en kille framfor en van, men enligt henne gjorde jag det. Shaun och jag borjade umgas mer och mer, han jobbade hela dagarna, sa jag och min van umgicks hela dagarna tills hon gick pa jobbet vid 3 pa em, da Shaun ofta hamtade upp mig. Jag forsokte verkligen tajma sa jag fick umgas med henne innan hon gick pa jobbet. Jag kande direkt att jag verkligen gillade denna kille, inte en gang horde jag att hon var glad for min skull.

En kvall nar vi var ute i Sydney,sa bestamde hon sig for att springa i fran mig kl. 3 pa natten for hon fick psykbryt och skrek att jag borde aka hem till Shaun i stallet. Inte vidare kul nar man inte kan stan och kl ar 3 pa natten. Jag fick ta en taxi sjalv hem den kvallen, och det var bara borjan till hennes hemska beteende. Jag forsokte vara en sann van, och var val valdigt naiv och sag inte hennes sanna sidor direkt. Vi letade lagenhet tillsammans och jag hittade ett jobb nar jag val bestamde mig for att stanna i Sydney. Jag kande mig obekvam runt henne, hon ignorerade mig ena stunden, men nasta stund var hon tjenis och foreslog att vi alla tre skulle hitta pa massa skoj.

Jag drog mig mer och mer ifran henne for jag kande mig obekvam och allt kandes stelt efter allt jag gatt igenom med henne. Jag konfronterade henne flera ganger varfor hon betedde sig som hon gjorde, men jag fick aldrig nat svar, hon svarade nan gang att jag umgicks alldeles for mycket med Shaun, men hon surade hellre an pratade med mig om det. Jag var ledsen och allt kandes jobbigt, det var ju trots allt henne jag hade kommit for att halsa pa, och jag bestamde mig for att stanna i landet innan jag traffade Shaun. Jag ville bara att hon skulle vara glad for min skull och umgas med mig och Shaun. Jag bjod in henne hit flera ganger och forsokte presentera henne for mina svenne polare som kom pa besok men hon ignorerade dom totalt fast dom bodde i var lagenhet! Till slut blev jag tokig pa henne, och less och kunde inte lata henne styra over mig pa detta vis. Jag bestamde mig for att flytta ut men betalade anda hyra i en manad till. Jag fick ett mail dar hon skrev vilken kass van jag var, och att jag svikit henne osv. Det gjorde ont att lasa detta men samtidigt skont att hon inte var min van langre for hon drev mig till vansinne. Jag har aldrig i mitt liv traffat pa en sadan manniska forut. Nu ar listan lang, for hon har behandlat hennes basta kompis och hennes ex pojkvan exakt likadan, liksom hennes slaktingar. Sa nar jag tvekade en sekund pa att det var mig det var fel pa, sa insag jag att det var hon som har problem och hon behover hjalp.

Ratt ironiskt anda, jag kom hit for att halsa pa henne, traffade Shaun genom henne, och nu ar jag lyckligare an nagonsin. Allt jag gick igenom med henne larde mig verkligen en laxa, for nar jag tittar tillbaka pa hennes beteende och hennes karaktar sa skulle jag aldrig i dag tillata en van att behandla mig sa som hon gjorde, och fa mig att kanna mig sa som hon gjorde...Som sagt, man valjer verkligen sina kompisar, och hon var inte en av dom...







Det rullar pa..

Allt rullar pa hur bra som helst! Jag trivs pa jobbet, sommarn ar pa vag liksom Little Agnes, som landar om precis en manad! Middagen i gar var mycket trevlig, blev massa grill och dricka, och trevligt sallskap, jag och fyra killar. Maste saga att jag trivs i endast karlars sallskap i bland:-) inget mig emot med lite kill snack titt som tatt.

I dag ar det stor "Footy final" har, Parrametta spelar mot Melbourne. Stort hysteri, kanske inte lika stort som "Super Bowl" men nast intill. Jobbat i dag och imorgon oppnar jag och stanger for forsta gangen, harligt med massa ansvar direkt, det gillar jag. I kvall blir det en san dar soffpotatis Sondag...

Later Mates...







Hela ganget samlade forutom Scottie...

Brollopsbild...





Min van Ellie's brollop i Montana for tre ar sedan. Maste saga att min konstnarliga foto sida kom fram har. Ett forbi svischande brollops par..

10 manader...

I dag firar vi 10 manader, vart har tiden sprungit i vag? Kanns dock som vi vart tillsammans langre dock, hunnit med jatte mycket under dessa 10 manader. Regnet oser ner, men vi firar anda med en liten BBQ med Shauns polare. Storstadade vart hem i dag, skinande rent! Medans jag statade och skurade sa kunde jag inte slita mig fran "The Hills" pa Mtv, valdigt beroende framkallande, maste vara allt drama och alla snygga manniskor:-)

Ha en trevlig kvall for det ska jag ha !

Pa aterseende...




RSS 2.0