Surfs up...


Het Surfare...

God Jul....



GOD JUL Halsningar fran vackra Sydney...

Dan fore doppardan....

Goddagens dan fore doppardagen, stralande sol, bitvis regnigt och fuktigt, 28 grader varmt med ett leende pa lapparna.

Helgen har varit den basta pa lange. Surfat, golfat, spelat massa bordtennis, spelat biljard och tranat. Sporty spice var i farten. Ater till surf storyn. Med expert hjalp lyckades jag stalla mig upp pa bradan ett antal ganger men det varade tyvarr inte alltfor lange. Vagorna var lite hogre an vad som hade lovats dagen innan av min sota instruktor, det kandes som jag svalde hela havet och saltvattnet sved till rejalt i bade hals och ogon, men kul var det och det kommer bli manga forsok till surfing framover.  Eftermiddagen spenderades pa golfbanan, och dar behover jag annu mer traning, for det enda jag var bra pa var att kora golfbilen, vanligtvis ar jag en Granny nar det kommer till det mesta, dvs. jag ar en stor FEGIS men jag gasade pa och lamnade tydliga broms spar efter mig med golfbilen.

Torsdagen spenderades pa Oatley Pub med grymt sallskap, massa ol och biljard, mycket trevligt ! Helgen har varit sa underbar och jag minns inte senast jag hade sa kul eller senast jag madde sa bra !

I dag har jag, Sarah och hennes systerdotter julshoppat och forberett infor veckans happenings! Massa skoj pa gang.I kvall ska jag Sarah och Jason pa Comedy Club i Sydney. I morgon ska vi till Cronulla, ett omrade utanfor Sydney dar Dave White , Sarahs kompis spelar, han ar sa grym. Kolla in hans hemsida http://www.davewhite.com.au/. Pa Torsdag ar det julafton har sa jag har hyrt in mig hos tva familjer for att fa kanna pa den riktiga julstamningen. Pa Fredag, ar det "Boxing Day" har, en stor dag nar alla gar ut och festar. Vi ska pa "Horse Race" pa formiddagen, alla klar upp sig fint och ater och dricker massa och sen bar det av till pubarna. Pa Lordag Spelar mitt favorit band Panorama pa Three Wise Monkeys i Sydney, varan favorit pub. En spackad vecka att se fram emot ! Hoppas ni alla har det bra dar hemma! GOD JUL OCH GOTT NYTT AR!






God Jul fran varmen......

Miss Venezuela...

Snart har annu en vecka passerat och jag trivs sa bra sa. Soker jobb pa natet och vantar pa svar fran lite olika stallen. Sarah och jag letar lagenhet, galler bara att hitta en lagenhet med ratt lage och ratt pris. Vi bor just nu hos hennes mamma i deras underbara hus, sa mysigt att fa vara omkring en underbar familj nu runt juletider ocksa. Konstigt nog sa har jag ingen julkansla, kan det bero pa varmen och stranden och det faktum att jag ar langt hemifran kanske? Men jag klagar inte, julen ar for mig i bland som vilken hogtid som helst, jag har ju varit hemifran forut under juletider sa jag overlever sakert.
I morgon ska jag lara mig att surfa, kommer bli valdigt intressant med tanke pa min radsla for hajar och okant vatten. Jag har dock en sot, privat instruktor sa jag tror jag klarar mig galant:-)

Tidigare denna vecka var jag och Sarah i Golburn, en liten hala, 2 timmar utanfor Sydney och halsade pa Sarahs van, Courtnie och hennes familj. Vi hade en underbar dag/kvall dar med gott vin och manga skratt anfall. En rolig historia jag bara maste beratta om: Courtnies pojkvan fragade mig om Sverige var i narheten av Venezuela, jag och Sarah stirrade ut honom och skrattade och undrade om han menade allvar, och jag var mest paff med tanke pa att alla oftast tror att Sweden ar lika med Switzerland. Strax efter hans uttalande kom hans ursakt, " Jag och mina kompisar kollade alltid pa Miss World och Sverige kom alltid efter Venezuela sa jag tankte att dom maste vara grannlander." HAHA !
Singstar rullar pa hett har, jag och sarah har lanat singstar av hennes systerdotter och vi vacker hela omradet med varan fin sang varje kvall.

Aterkommer med surf storyn ...
Simma lugnt i snon dar hemma..


Sa har kommer de inte se ut for mig...

Sondag..

Inte vilken vanlig sondag som helst, utan min forsta sondag som Sydney bo. Det kanns fortfarande som jag ar pa semester, eftersom jag inte riktigt kommit in i vardagen annu med jobb och boende, men jag ar pa god vag. Jag och Sarah letar lagenhet och jag har lagt ut lite tradar angaende jobb sa forhoppningsvis kan jag borja jobba innan jul. Det kanns sa overkligt att jag ar kvar, men det kanns som jag kommer trivas som fisken i vattnet.

Uppdateringen har som sagt vart valdigt dalig, men jag ska bli battre jag lovar, sa ni kan folja vara aventyr hemifran. Mycket har hant dessa veckor, och jag kan inte ens beskriva hur kul vi har haft det! Trots mitt forsta misslyckade forsok till att aka vattenskidor sa tog jag mig i kragen och stallde mig pa en wakeboard i stallet och det gick jattebra, jag blev forvanad over mig sjalv och min dolda talang. Det var hur kul som helst, och jag ser fram emot att testa pa vattenskidor ocksa. En surf kurs ar ocksa inbokad, sa jag och Sarah hoppas pa bra vagor och lite hajar.

I gar var vi pa julfest, en hel lyckad kvall med gratis drinkar hela kvallen. Sarahs gamla jobb hade anordnat fest pa en "Dog Race" arena, sa vi spelade pa hundarna som sprang, men vi vann dock inga stora pengar. Kvallen avslutades pa Three Wise Monkeys sa klart, varan favorit pub, och sa klart sa var det ett liveband som spelade ocksa, vilket betydde att kvallen var hel lyckad...

Pa aterseende mina vanner..


Stannar i Australien !

Uppdateringen har varit samst jag vet, men ar man pa semester sa kanske man inte borde sitta vid datorn heller, men har ar jag, just nu i Nya Zeeland, tro det eller ej. Och vad gor jag har tro? Jag har bestamt mig for att stanna i Sydney, eftersom jag trivs sa otroligt bra! Har funderat massa sen jag kom hit och jag bestamde mig for att soka visumet, och for att fa visumet maste man lamna landet, sa jag akte over till Wellington, NZ till John, sarahs kompis for att soka visumet, och pa mindre an 12 timmar fick jag det! sa jag stannar i Australien! ...Det kanns som ett bra beslut, inte alls likt mig kanske att vara sa har spontan och galen eller vad man ska kalla det, men det kanske var pa tiden att jag gjorde nat sadant. Aker tillbaka till Sydney i morgon bitti, och jobb sokandet borjar direkt. Alltihop ar ironiskt och faktiskt ganska komiskt, jag kom till Australien for att stanna en manad, for att roa mig och for att komma bort fran allt som for stunden kandes jobbigt, har ar jag i Nya zeeland hos en framling for att soka mitt jobb visum, bokade nyss en resa tillbaka till Sydney, och helt plotsligt kommer jag inte hem till jul....sjalvklart kanns det trist, men mojigheter som dessa kommer inte ofta och jag ser fram emot ett nytt liv i Australien!.....


RSS 2.0