Nytt ar...

I bland kanns det som livet bara springer forbi, och det skrammer mig, och eftersom jag ar en person som analyserar ALLT sa funderar jag ju pa allt mellan himmel och jord i stallet for att bara njuta av stunden. Jag tror att med aren och alla erfarenheter, och alla manniskor man traffar sa hittar man aven en stabilitet inom sig sjalv, en battre sjalvkansla, och man lar kanna sig battre och vet vad man vill har i livet. Man kanske alltid kommer analysera allt och forsoka strava efter att vara saker i sig sjalv och verkligen veta vad man vill, jag kanner att jag inte ar dar an, men pa god vag.
Mitt dilemma har varit att jag kanner mig sa splittrad mellan Sverige och Australien, och att jag saknat allt och alla hemma i Sverige, men jag tror jag maste sluta fundera pa det och leva livet, for Sverige kommer alltid finnas dar, och jag kan aka hem nar jag vill. Jag maste se till att leva livet har och inte missa vad som finns runtomkring mig for att jag langtar hem for mycket. Jag maste sluta tanka pa allt och alla och leva mitt liv till fullo. de senaste 3 manaderna har varit tuffa men jag borjar se ljuset i tunneln och maste bara njuta av varje sekund nu. Det far vara mitt nyarslofte, for jag vill bara vara lycklig och att alla runtomkring ska vara lyckliga och friska.
Nytt ar , nya mojligheter ellerhur...

Soundgarden konsert...

I gar morse blev jag overraskad i sangen...... med Soundgarden biljetter, konsert i kvall
i Darling Harbour, sa underbart, vilken underbar pojkvan jag har! Soundgarden ar minnen fran forr, lyssnade
alltid pa dom pa hogstadiet/gymnasiet, mest for att min bror gjorde det och jag ville vara lika cool som han:-)
Chris Cornell ar ju bara for underbar, vilken rost!

Senaste tiden...

Ja nu har det varit ett langt blogg uppehall och det har sina anledningar och orsaker hit och dit och vet inte vart jag ska borja, men saklart jag tanker skriva och beratta for skriva av sig kan nog vara det basta som finns. Det har vart 3 valdigt langa mander med massa strul och massa trist som hant. Shauns mormor gick bort for ca 3 manader sen, och pa det sa blev hans pappa sjuk, och inte langt efter det sa ramlade min stackars mormor och brot larbens halsen och gjorde illa sig riktigt rejalt och fick aka in pa sjukhuset, da brast det for mig...
Jag bestamde mig for att aka hem i sista minuten och ra om mormor lite, och det kandes sa ratt nar jag kom hem och fick krama om henne och pyssla om henne och morfar i nagra veckors tid. Det kandes sa underbart att fa vara hemma under julen, jag som inte firat jul hemma i Sverige pa 4 ar! Vit jul, med familjen och vanner, helt underbart! Jag hann traffa alla mina fina goa vanner, och hann bo hos Mormor och ra om henne och ta hand om henne de forsta veckorna hon var tillbaka fran sjukhuset. Jag har kommit tillbaka med ny energi och nytt jobb, eftersom jag sagt upp mig fran IKEA, vilket ar en annan historia. Jag stod inte ut med chefen och bestamde mig for att saga upp mig, vilket kanns jatte trist efter allt jag gatt igenom for att fa jobbet men det kanns ratt och det var en otrolig lattnad! Jag har fatt tillbaka mit jobb pa Esprit som butikschef vilket kanns helt underbart! Jag haller er uppdaterad jag lovar, och bilder fran Sweden kommer snart..
Jag ska forsoka bli battre pa att skriva, for min egen skull och saklart for eran...

RSS 2.0