Kort eller langt?

OK nu ar fragan for mig som ar veligare an veligast i bland. Ska jag ha kort har eller langt har vad tycker ni?Jag tror inte jag har talamod att spara ut till langt har..Och fragan ar ska jag har blont eller morkt? Beslut angest...
 
 
 
 
 
 

Vinst !

 
Forra veckan gick vi och vann bada finalerna med bade Mandags laget och Onsdags laget, viktigt!
Harligt gang som lirar tillsammans, pa Mandagar ar det 30+ brudar och pa Onsdagar ar det mixat. Kommer bli grymt nar vi flyttar for sport hallen ar bara 10 min prommis fran vart hus!:-)
 
 

Harliga Soliga dagar...

Annu en vecka har sprungit forbi. Jag var en liten galen tonaring denna veckan och gick ut 2 ggr pa en vecka, pa en Torsdags kvall och i gar kvall Lordag, crazy!!! Traffade mina gamla IKEA polare i Torsdags i Newtown, super trevligt! En spontan kvall som slutade med massa ol, skratt och hemgang runt 2, och inte manga timmars somn for nasta dag da jag jobbade hela dagen. Trott momma! I gar kvall traffades vi med jobbet i The Rocks vilket ligger mitt i Sydney, paminner om Gamla Stan i Stockholm med massa mysiga barer och cafeer. Harlig kvall men momma var alldeles for slut for att stanna langre an till 12 sa jag tog taget hem. Solen skiner i dag, en helt underbar dag, 25 grader varmt. Dagar som denna vill man bara va ute vid stranden, mysa, ata gott och slappa i solen. Jag leker med vovvarna pa bakgarden, jobbar med schema laggning for jobbet och njuter av min lediga dag, inte helt fel det heller. Sommarn kanns inte langt bort, det har varit helt underbara dagar de senaste veckorna och jag ser fram emot en lang harlig sommar i ny huset:-) Uppdatering om huset, familjen flyttar ut nasta helg, och vi ska mala och riva mattor i en vecka innan vi flyttar in sa det ser ut som vi kommer flytta in andra veckan i Oktober. WEHoooo!
 
 

Pallet Coffee table

 
 
 
 
Min Sota Shaun har samlat pa sig "pallets" pa jobbet sa nu ska jag gora mitt vardagsrums bord, fin fint !
 

Footy Saturday...

 
 
 
 
 

Fastnat i Limbo...

Just for tillfallet kanns det som jag ar lite fast i limbo, och vill slita mig loss... Jag vantar pa nat men vet inte exakt vad...kanner ni till den kanslan? Forst och framst tror jag saklart att livet gar ut pa att man aldrig ar nojd mer eller mindre, hur hemskt det an later sa vill man alltid mer. Det kan saklart va bra som daligt. Jag langtar tills vi flyttar for jag tror saker och ting kommer bli sa mycket battre, inte bara for min och Shauns skull men overhuvudtaget, jag vill kanna kanslan av att vara fri och kunna gora som man vill. Just for tillfallet har vi bott hos Shauns foraldrar i deras hus de senaste 8 manaderna, vilket har var jatte mysigt, hans familj ar helt underbara! men....Jag ar 31 ar och vill ha mitt eget och kunna leva mitt egna liv och "starta om pa nytt" Vi behover varat eget dar vi kan gora som vi vill. Jag kanner mig lite last har i bland, och trots att hans familj har vart sa underbar med mig och jag kan inte onska mig battre svarforaldrar sa vill jag FLYTTA NU ! aahhh, jag vet att det handlar om veckor men jag tror att eftersom det ar sa nara sa ar det annu mer frustrerande! Jag ska inte klaga for jag har det bra men jag maste ventilera lite...
 
Nu sa...
 
 
Jobbar och sliter men trivs sa himla bra ! Jobbade 60 timmar forra veckan pga av stor REA vi hade fran Torsdag till Sondag. Galet men jag klagar inte for jag forsoker komma in i allt sa tror jag ocksa det ar utmattande. Jag hade min forsta "performance review"(Nu ar jag sadar tontig och kan inte komma pa vad det heter pa svenska, HJALP nan !!??) forra veckan och det gick jattebra, min chef hade bara bra saker att saga om mig och hon var sa nojd med mig sa vilket kanns helt underbart! Jag borjar komma pa fotter och kanna mig mer sjalvsaker i jobbet och mitt team ar bra behover lite struktur bara nar det kommer till vissa saker.
 
Uppdatering om huset som sagt..inom de narmsta 3 veckorna borde vi vara inflyttade, en vecka innan inflytt ska vi mala och riva upp ful heltacknings mattorna ocksa, tack gode gud for det. Jag langtar i hjal mig tills jag far pynta och dekorera och kanner jag mig sjalv ratt sa kommer jag vilja ha allt fixat pa en gang vilket inte kommer handa..
Benji mar bra liksom Oscar det ar fullt upp med vovvarna speciellt Benji men vi vanjer oss. Valpkurs star pa schemat liksom vaccinering och nar vi flyttar in i huset kommer saker ting falla pa plats....Snart sa snart..

Vackra Sydney....


Alicia is Back !


11 September 2001

Det kanns som det var i gar, kan inte forsta att det gatt 11 ar?! Vart har tiden tagit vagen? Jag kommer i hag exakt vart jag var och hur jag madde nar jag fick hora nyheterna om flygplanen som kraschat in i Twin Towers. Jag befann mig hos min davarande pojkvan i Usa nar jag bodde dar, min basket coach ringde mig pa morgonen och fragade om det var NY Elisabeth, min van skulle flyga till och sen Seattle? Min van Betty skulle flytta till Usa for att bo med mig och skulle flyga in till NY och sen vidare till Seattle dar jag skulle hamta upp henne. Min coach bad mig sla pa nyheterna och jag sag nat sa fruktansvart och nat sa overkligt! Panik sprang genom kroppen pa mig och innan jag visste att det var inrikes plan och inte utrikes greps jag av panik och borjade ringa Elisabeths foraldrar hemma i Sverige och blev helt panikslagen av tanken att det var manniskor som satt i flygplanen och att Elisabeth kunde ha vart pa en av dom planen. Usch och Fy vilken hemsk kansla!
 
Mina tankar och karlek gar ut till dem som omkom denna dag och till allas familjer...
 

Minnen....

Hihi.. Kolla in detta inlagget, skrivet den 29/11-2008  forsta gangen jag traffade Shaun..minnen minnen..och nu ar jag har
 
 
 
"I tisdags var vi hemma hos Sean, en kompis till Scott, han bor alldeles vid vattnet, vilket underbart hus, och vilken utsikt! En valdigt trevlig dag med fint vader, grillning och vattenskidor. Jag var saklart nervos och visste inte om jag skulle vaga mig pa vattenskidorna...en "granny" som jag ar sa tankte jag att jag maste ju i alla fall prova, men nar vi precis skulle stanna vid stranden for att gora i ordning all utrustning,sa ser jag en klar gul stor skyld ovanfor en gigantisk stangsel, och vad tror ni det var om inte en HAJ varnings SKYLT ! Jag andrade mig genast och satt kvar i baten och tog kort medans Sarah och de andra grabbarna akte vattenskidor i stallet. Usch vilken mes jag ar ! Har lovat de andra att jag ska aka av nasta gang men vi far se hur det blir med det...Kvallen avslutades pa Three Wise Monkeys och Sarah's kompis Dave som spelade dar. Ah vilken gava till sang gudarna han var ! En valdigt lyckad kvall !(Aterkommer med bilder)"
 
 


I bland brister det....

Pa senaste har jag haft varldens samsta sjalvfortroende, sant dar kommer ju och gar som ni sakert vet, ni tjejer speciellt! Jag blir sa less nar jag kommer in i dessa svackor, speciellt eftersom jag vanligtvis ar en valdigt positiv manniska. Jag forsoker alltid overkomma mina kanslor, men i bland ar det inte alltid sa latt. Det ar ju saklart alltid varst nar man har sin mens, men i bland kanner man sg absolut inte tillracklig, och tvekar pa sig sjalv nar det kommer till allt. Prestera pa jobbet, prestera hemma, se bra ut, vikten, traningen, kanna sig tillracklig, framtiden, karriar.. you name it! Herrgud varfor oroar man sig over detta? Jag forsoker alltid tanka positivt och alltid va pa bra humor men i bland brister det tyvarr...men det ar ok, maste intala mig sjalv att det ar ok att kanna sa!!!

Lilla Benji...

Benji vaxer sa det knakar, vi har haft han i lite mer an 2 veckor nu och han ater som en hast och vaxer som bara den, han ar en liten Engelsk Staffy, 9 veckor gammal, jag vet inte mycket om hans familj mer an att vi traffat bade pappan och mamman och hans 5 syskon. Mamman ar tigerrandig och valdigt social och go, pappan ar kolsvart som Benji med en liten vit flack pa brostet.Vi trodde vi hade bestamt oss genom att valja en av de tigerrandiga valparna men sa fort vi sag lilla Benji sa var de givet att det var han vi skulle ta med oss hem.. Han har karaktar, han ar go och han busar for fullt och haller oss aven vaken pa natterna, vilket jag verkligen inte ha vant mig vid an, mitt morgonhumor ar ju som ni vet inte det basta...Han och Oscar kommer overens tack och lov! Det tog nagra dagar men nu leker dom for fullt och Oscar har antligen fatt en van. Som sagt fullt upp att ha hundar, inte for att jag inte trodde det men som sagt bra traning for barn kanske, en sak ar saker och barn kan vanta ytterligare ca 2-3 ar ja tack. Jag googlar mycket om valpar som Benji och pratar aven om han med andra och visar bilder sa det ar ju ungefar som att ha en bebis ellerhur? haha.
 
 
En av Benji's harliga sov stallningar...

Bondi Icebergs..

En trevlig Fredag kvall med gamla kollegor fran Esprit. Chloe, en av mina kollegor fyllde ar och stallde till med partaj i Bondi, pa ett stalle som heter Icebergs, sa underbart fint, en bar/club pa vattnet med utsikt over havet mitt pa stranden i Bondi Beach, vackert varre! En harlig kvall med gratis drinkar, dans och underbar manniskor.
 
 
 
 
 
 

4 ar sen...

Jaha da blev den en san dar skriv-torka-paus som jag ar sa bra pa, men HAR ar jag igen! Dagarna springer forbi, och jag vet inte om det ar bra eller daligt, for i bland kanns det som man aldrig stannar upp och njuter och tar vara pa tiden, utan dagarna bara forsvinner, och sen tittar man tillbaka pa tiden som gatt och inser att det handlar om manader inte dagar..Det ar lite tragiskt tycker jag. Darfor maste man ta vara pa tiden, inte lata den sta still eller springa forbi for snabbt..
 
Jobbet gar riktigt bra, forsoker fortfarande komma in i alla, mycket att lara sig, mycket rapporter, pappers arbete, och mitt team ar i stort behov av struktur och lite coaching, marker att dom inte haft en chef pa ett bra tag. Det kanns som jag hittat ratt i mitt arbete, och jag hoppas detta ar ett jobb jag kommer trivas med i manga ar framover for jag ar less pa att byta jobb hit och dit, och inte hitta ett jobb som gor mig glad och utmanar mig varje dag, men jag tror jag vunnit pa lotto med detta jobb.
 
SEPTEMBER! Kan ni fatta att SEPTEMBER ar har.. For er hemma i Sverige betyder det host, en mysig host med fika och mys kvallar och vantan pa den vackra vintern, for mig de senaste 4 aren betyder det att sommarn snart ar har! Varen ar har och det har borjat blibit mycket varmare och jag njuter av alla soliga dagar. Jag insag haromdagen att jag skrivit blogg i exakt 4 ar, helt otroligt! Jag borjade mitt skrivande i Norge, hosten 2008, mina deppiga blogg inlagg, min frustration, underbara dagar med underbara tjejer i farslaktar Forde. Har sitter jag nu 4 ar senare, fortfarande i Australien, en karl, tva hundar, ett hus och ett liv i Aussie..konstigt ellerhur?! Vette sjutton om jag nagonsin kommer vanja mig vid tanken, allt kanns sa overkligt.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0