Farger overallt...

Jag ar beroende av farger, nagellack, lappstift, halsband....ALLT! Korall, rosa,
orange you name it....

Orange

Forra helgen hade jag 4 dagar ledigt, rena rama semestern for mig eftersom det har varit sa mycket pa jobbet pa senaste. Jag begav mig till Orange, ca 4.5 timmar utanfor Sydney. Vara vanner Bek och Todd och lilla Archie bor dar ute, och jag tankte att det var dags for en liten roadtrip dit ut. Shaun stannade hemma, sa jag begav mig i vag pa en liten tag tripp En fin, solig dag, massa fint att se langs vagen, och det finns nog inget battre an en god kaffe och en skvaller blaska pa ett tag, harligt ! Helgen var helt underbar, sa avslappnande, jag sov sa gott och jag,Bek och lilla Archie hade sa himla skoj! Vi at gott, snacka massa skit,och fargade mitt hemska har tillbaka till rott:-) Pa Sondagen tog vi en tripp ut till en liten by dar hon och Todd gifte sig for 3 ar sen. Sa himla mysigt, massa sma sota butiker, fina parker och en mysig liten lada dar man kunde kopa massa godis,kandes som vi reste tillbaka till 1800-talet, sa mysigt! Sondagen avslutades med middag och bio, super mysigt och jag kom tillbaka till Sydney som en ny manniska..

Hosten?

En promenad med en Iphone och lite Instagram kan ju bli fint det....Vintern ar nastan har,
antar att man kan kalla denna arstid host, med fina soliga lediga dagar...

Bloggar....

http://www.abeachcottage.com/
Kolla in denna bloggsida, helt underbar! En tjej som bor i Manly, Sydney som bloggar om inredning och hennes fina "beach cottage" som hon bor i, sa himla vackert! Nar vi flyttar in i huset ska jag bli en inrednings bloggerska ocksa, jag ska blogga ofta, jag ska helt enkelt vara en inrednings wannabee!
Jag laser ratt manga olika bloggar nu, har blogg stalkat runt och det ar skoj att lasa om andra personers liv, kandisar och mina vanners vanner...

Uppdatering igen...

Jaha och dar sprang tiden forbi igen, och jag har inte uppdaterat bloggen, fy skams ! Ja horrni senaste 10 dagarna har jag jobbat, kommit hem, dackat och vart helt groggy for jag vart sa trott. Jag var tvungen att jobba 10 dgr i rad for en kollega var sjuk och jag kunde inte hitta nan som kunde jobba sa de blev 10 harliga, langa dagar i rad. Helt sliten igar var jag, kom hem dackade och antligen har jag tva dagar lediga, sa behovligt!
Hangde med mina swedes i gar, Malin och Kicki, det var mysigt, Thai middag ute, basket och mys fika kvall med surr, precis som det ska va.. Vantar nu ivrigt pa att tjejerna ska komma tillbaka fran farmar livet sa vi kan hanga i Sydney tillsammans. Mycket skoj att se fram emot och harligt att ha svenska brudar har, sa man kanner sig lite som hemma...
Bebisar ploppar ut fran hoger och vanster, verkar som det ar massa killar ocksa. Min fina van Fifi fick en liten pojke i gar, blev sa glad nar hon skickade ett meddelande, sa glad sa att jag borjade grina...Lycka ! Jag tycker det ar sa fantastiskt hur man ar gravid som kvinna, en liten bebis i magen, och helt plotsligt ar det en manniska, en peronslighet, en del av tva, det ar ju sa skumt och ofattbart tycker ni inte? Det drojer ett tag innan jag ar i samma sits, men nar den dagen kommer sa ar jag nog redo..hoppas jag! Jag langtar sa tills jag och Shaun kan flytta in i huset sa jag kan fa pynta och mysa pa, snart sa snart sa! Kanns som livet borjar pa nytt och pa riktigt nar vi flyttar in, later tontigt men sa kanns det.
Vet nan hur man lagger upp bilder fran mobilen pa bloggen? Tankte ju va lite galen och blogga fran mobilen..

RSS 2.0