Julen kom och gick...

Hej alla mina vanner! GOD JUL OCH GOD FORTSATTNING pa er! Hoppas ni haft en bra jul fylld med massa gosaker. Jag hade en bra jul med Shaun, hans familj och mina fina senska flickor! Vi firade med god mat, gott o dricka, batttur med wakeboard, vattenskidor och tubing,uppesittar kvallar(alldeles for manga), svensk julafton, australiensk julafton och klapp oppning saklart. Shaun hade overraskat mig med en lyx present, jag fick forst ga pa skatt jakt for att hitta den. Lappar som lag utspridda runtom huset, bland annat grava upp en lapp ur jorden, paddla var surfski till en boj ute pa vattnet och sen tillbaka haha han ar bra pahittig karln min:-) ater tillbaka pa land vantade en cykel, ja blev sa glad ! Nu kan jag cykla ut pa lite turer hit och dit, jattefin var den.

Tjejerna har nu vart har i 5 dgr, vi har haft det jatteskoj och mycket mer vantar ! Jag ar sa lycklig att ha fina vanner har och aven ha en del av Sverige har hos mig! Det ar LYX!



















Det kommer mera.....


Ikeaa

I dag attackerade jag och Svenne Ikea, och da menar jag ATTACKERADE! Vi at frulle, lunch och jag tomde lagret pa matavdelningen for att ladda infor tjejerna som kommer nasta vecka och ladda ylskapet med svenska godbitar ar ju ett maste infor jul. Sill, Lax, gravlaxsas, pepparkakor, glogg, godis och polarbrod, mums sager jag bara !Shaun brukar inte va lika exalterad som jag nar det kommer till Ikea besok, men i dag sa var han faktiskt pa G och njot av svensk frulle och lunch:-)Vi handlade lite julklappar och njot av en ledig dag tillsammans, sen unna jag faktiskt lite massage och mani och pedi for det var jag VARD!

I morse akte jag, Shaun och Rusty till stranden for lite mys, Shaun surfade medans jag tankte ta med Rusty pa en liten prommis, tji fick jag, Rusty med varldens harligste karaktar bestamde sig for att lagga sig ner pa asfalten och vagrade rora pa sig, han tyckte inte om nar Shaun drog ivag och surfa och han vill absolut inte promenera med mig! Han bestamde sig for att stor bajsa men sen bar det av mot bilen, det var det med den promenaden haha!

Fyra dagar tills tjejerna kommer jag a sa laddad sa, i dag har jag stor stadat och gjot iordning allt tills dom kommer, vill att dom ska stor trivas och ha det underbart medans dom ar har !

8 dagar tills julafton, helt otroligt!Jag har ingen julkansla, tror att det har att gora med vadret och att jag ar sa langt hemifran, men med tjejerna har och Shaun och hans familj ska det nog bli myspys och lite jul mysigt!

Pa aterseende mina vanner..

Valbehovd semester och julpartaj !

Full rulle nu och nara till jul, helt otroligt vad tiden springer i vag jag hinner inte med! En vecka sen vi kom tillbaa fran Ballina, och vi hade det helt underbart! En helg fylld med massa skratt, vila, god mat och dryck, ett underbart brollop och sightseeing. Hela helgen var sa avslappnad, och jag kande mig sa utvilad nar jag kom tillbaka, precis vad jag behovde! Ballina och Byron Bay var lika underbart om inte battre an vad jag forvantat, en san avslappnad livsstil dar uppe, nara till havet och underbara milslanga strander, harliga cafeer och restauranger och sma affarer alldelesvid stranden, kan inte bli sa mycket battre an sa. Shauns slakt ar sa roliga och jag har skrattat hela helgen, likasa atit gott och druckit coronas mest hela helgen:-) Brollopet var jattefint, fint brudpar, strand brollop med regn och storm som avslutades med en harlig fest pa en fin restaurang med underbar utsikt over Byron Bay.

Vi flog tillbaka forra Mandagen, och da var det dags for julfest med Esprit, och det var aven det mycket lyckat! Rock fest inne i Darling Harbour pa Pumphouse med mina harliga kollegor. Kvallen var fylld med danstavlingar, luftgitarrs tavlingar, gratis alkohol och mat. Superskoj kvall! Jag fick aven pris for bast kladd som Slash!! Rock On !

















Kings of Leon

I morgon kl 2pm bokar jag biljetter till Kings of Leon, ANTLIGEN, sa som jag vantat !!!








Mini semester...

Jobbade min sista dag nu denna vecka och nu blir det 5 dagar ledigt, helt underbart !! Jag kommer njuta av varje sekund for det ar jag vard! I morgon flyger jag, Shaun och hans foraldrar upp till Gold Coast och sen bil vidare till Ballina pa Tors eftermiddag, vi kommer bo ho Shauns faster i Ballina, kommer bli underbart, hans slakt ar sa goa. Pa Fredagen blir det en tripp till Byron Bay, kant turist stalle med underbara strander. En helg fylld med, forhoppningsvis underbart vader, strand brollop, slapp, goa drinkar och go mat avkoppling pa hog niva.
Nu ar det mindre an tre veckor kvar tills mina kara vanner kommer pa besok, ah sa jag langtar !
Maste saga att jag lider med er dar hemma, stackars alla som drabbats av ackel parasiterna...inte bra alls. I kvall maste jag ringa runt hem och kolla sa att alla mar ok.

Puss och kram pa er!


RSS 2.0