Vilken kväll !

Vilken kväll vi hade i går , jag minns inte senast jag hade så skoj ! Vi började eftermiddagen med lite vin i solen vid vår fina brygga, sen var det dags att göra sig iordning för kvällen. Vi åkte bil ut i mitten av ingenstans för fest, och efter flera felkörningar så var vi framme. och FEST var precis vad det blev ! Vi gjorde en riktig rejäl entré när vi kom och möttes av vår arbetskollega Jon-Magne som var alldeles för packad för sitt eget bästa och kunde inte betee sig på hela kvällen.

En jättegod grill buffe var serverad när vi kom dit och en band spelade som vi glatt röjde till. Emma försökte desperat önska låtar men jag tror inte detta band, bestående av två stycken, var den typen av band som kan spela vad somhelst. Styrdans i Norge var inte riktigt som på svenskt vis så vi fick lära ut lite danssteg till alla norrmän och till de svenska killarna som ine ens visste var styrdans var. Det styrde vi upp:-) Vår chef Agnar styrde upp festen rejält med hembränt och massa dansmoves, en riktig kung på the dancefloor.

Vi tjejer hade så kul hela kvällen, jag trivs så bra med dessa tjejer, och det verkar som det aldrig tar slut på skratt attacker och roliga stunder. Emma lyckades tigga till sig mat resterna från festen i alla fall, vilket har räddat oss flera dagar framöver. Kött är lyx för oss som lever på tonfisk. Hon viftade på ögonfransarna och tiggde sig till massa gott. I dag har vi njutit av den goda maten på vår brygga...Kameran gick het hela kvällen, och här är några fin bilder från den lyckade festen...
Observera att Staffan Olsson var med på fest:-)
På återseende...






Kommentarer
Postat av: Towa

Härliga bilder :) ni verkar ha det underbart på fritiden ;)

2008-09-15 @ 14:05:40
URL: http://www.towalindberg.se

Skriv det du vill här:

Jag heter:
Remember you???

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Varsågod att lämna en tanke här:

Trackback
RSS 2.0