Träsket....

I går gjorde vi träsket kan man minst sagt säga. Kvällen var jätte lyckad! Förfest på etage 3 på hotellet. Bra musik, drink lekar och trevligt sällskap. På väg mot krogen klämde vi in oss 7 stycken i en bil,  sex tjejer och stackars Martin. Ute stället var rena rama köttmarknaden och det dröjde inte länge förrän vi hade massa skumma typer runtomkring oss, fast som klister.  Livebandet som spelade måste ha haft sin livs bästa spelning pga oss. Sex tjejer som stod och headbangade och röjde för fullt och betedde oss som pinsamma men trogna groupies, kunde inte bli bättre.Vi förvandlade ett vanligt lokalt band till världens bästa rockband bara över en kväll. 
Kvällens fylle tragedi utspelades sig på förfesten när Daniel helt plötsligt ramlar ner för trappen med ett väldans brak med huvudet före, reser sig upp, tar sig lite för huvudet, skrämmer upp oss andra som tror att han brutit nacken ,men tydligen så händer detta titt som tätt,när Daniel är full, enligt hans trogna vän Jocke som inte ens rynkade på ögonbrynen när hans vän stupade ner för trappen. I dag är Daniel lite öm med blåtira och stel rygg, konstigt !
I dag har vi ätit frukost i solen på vår fina brygga här nere vid vattnet, utsikten är som sagt helt underbar och omgivningen är så harmonisk, och jag trivs så bra i tjejernas sällskap. I morgon väntar en hård veckas arbete, många får ska slaktas!


Kommentarer

Skriv det du vill här:

Jag heter:
Remember you???

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Varsågod att lämna en tanke här:

Trackback
RSS 2.0