Skenande fårmagar...

I dag har varit en lång dag, men som vanligt när vi jobabr övertid så går tiden rätt snabbt ändå. Det gäller bara att dela upp dagarna i små perioder, 5 minuters rasterna i baracken, 10 fikat, lunchen, och middagen. 5 minuters rasterna är höjdpunkterna på dagen, i bland blir det såklart mer än fem minuter, och alldeles för mycket kaffe för vårat eget bästa.
 
I dag hände en liknande situation från skenande komagarna, fast denna gång var det skenande fårmagar och tarmar! Vi kom tillbaka från fem minuters rasten som drog ut på tiden som vanligt. Det hade hunnit blivit kö i röret där allt kommer ner igenom, och när Daniel skulle trycka på pedalen som gör så att luckan öppnas så skenar det ut massa magar, varav en landar på pedalen som hålls nere och allt sprutar ut. Där står fem vettskrämda själar i chock tills vi brister ut i skratt. Det var bara till att börja slitjobba tills vi fick bort allt en kvart senare, men inte nog med det så får Daniel bajs i hela ansiktet och vi brister ännu en gång ut i skratt. Jag säger ju det, vi har ett roande jobb, alltid ett skratt med i bilden!
Jag kommer verkligen sakna alla små vardagliga saker här, våra data stunder, alla skratt, kaffe pauserna på jobbet, det dagliga "unnet", kvälls-godnatt knackningarna, helg äventyren, och alla underbara människor man träffat ..Ett minne för livet.(tårögd)


Kommentarer

Skriv det du vill här:

Jag heter:
Remember you???

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Varsågod att lämna en tanke här:

Trackback
RSS 2.0