Alla barnen...






Hejsan Hej !

Nu är det bara lite mer än en vecka kvar, jag förstår fortfarande inte vart tiden har tagit vägen? Kommer nog alltid grubbla på den... Detta har börjat kännas som ett hem och vi trivs ju riktigt bra! Kommer sakna alla så mycket, speciellt fyrpack mongisarna. I dag överraskade vi Tor Atlas med en stor godis påse med massa gott i , eftersom vi snattat så mycket från han innan så var det dags att ge tillbaka.

Övertid i dag, och slitsamt som vanligt, men när det är som värst och det gör som mest ont i rygg och nacke ,då signalerar vi alla till varann när en bra låt kommer på radion och sen är det bara att dansa loss och hoppa runt med gallon byxorna. Dagen avslutades med städ och en trekants tryckare med Lisa och Emma till Jan Johansens "Se på mig", det var ett mys moment jag sent kommer glömma.

På lördag nalkas det för fest, och inte vilken fest som helst utan avslutningsfest med våra kära, fina arbetskamrater. Vi hoppar på party tåget redan vid lunch och tuffar förhoppningsvis vidare till sent på natten. Vi ska hålla till här på hotellet med middag, lekar, dans och massa skoj ! Återkommer med bildbevis och skandaler:-)

Kolla in Emmas blogg för Alla Barnen skämten. Dom gillar vi.

Alla barnen var med i fotbollslaget
utom Sten
han hade inga ben




Kommentarer
Postat av: kusin vitamin!

HA HA gallon byxorna.... ni e väl för söta!! ja du gumman tiden bara rusade iväg och du har fått annat på tankarn, och det e ju det bästa som kunde hända!!



love u..

2008-10-21 @ 22:59:05
URL: http://avva.blogg.se/
Postat av: Sandra Sj

Guuud så fort det gått, tycker du o jag satt på Tages nyss och surrade.... Längtar dock till du är hemma! :) Kram

2008-10-22 @ 10:47:51
URL: http://sandrasjunnesson.blogg.se/

Skriv det du vill här:

Jag heter:
Remember you???

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Varsågod att lämna en tanke här:

Trackback
RSS 2.0