Avslutningsfest...

Söndag och dagen efter stormen. Avslutningsfesten var väldigt lyckad med god mat, massa musik, dans och massa annat skoj. Hela lördagen gick åt att förbereda middag för 16 personer, och sen var det bara att hoppa på tuff tuff party tåget, och skoj var det ombord:-)De enda som utnyttjade dansgolvet till fullo med hårdrocks uppvisning,, fejk mic,disco kula, isborrning och lasso kastning var jag och Emma, vi  lyckades även starta i gång en het limbo tävling som lockade gamla som unga..... 
Go gubbarna från jobbet var på party humör, och det bjöds på luftgitarr VM, heta danser, uppvisning av ärr på rumpan, och spyor i buskarna.. Kunde inte bli mer lyckat! Vi tjejer som tålde lite mer lyckades ta oss in på krogen efter att ha blivit utkastade från vårat eget hotell av Mögel Ottar som äger stället. Vi har inte riktigt kommit underfund med om han finns på riktigt eller om han spökar här på hotellet, allt vi vet är att han är schizofren. Kvällen avslutades en sista gång på Träsket som var träskigt som vanligt.
Kvällen var lyckad men tyvärr tog den slut alltför snabbt och det känns sorgligt att veta att detta var vår sista lördag tillsammans, och nu väntar bara 4 arbets dagar sen åker vi hemåt. Det känns väldigt vemodigt med blandade känslor.

Söndagen spenderades skrattandes som vanligt åt händelser och bilder tagna kvällen innan. Jag, Sandra och Agnes begav oss upp på berget på en liten utflykt längs vattenfallet på eftermiddagen, väldigt trevligt! Vi lyckade även roa oss med mossa som vi förvandlade till sexiga mustascher. Tänk vad lite det krävs för att ha så roligt!


Kvällens bäst på dans med pinne: Jag själv
Kvällens spya: Agnar
Kvällens guitar hero: Tor Atle
Kvällens lyft: Sandra
Kvällens limbo champion:Emmy
Kvällens Jon Magneeeeeee: Agnes
Kvällens shot med snus drottning: Emma
Kvällens skånsktalande: Lisa








Kommentarer

Skriv det du vill här:

Jag heter:
Remember you???

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Varsågod att lämna en tanke här:

Trackback
RSS 2.0