So you think you can dance?

Söndag, och slut på ännu en rolig, härlig helg. Den sprang förbi som vanligt också, men vad gör det när det är en ny dag i morgon, ny dag, nya möjligheter:-) och ännu en rolig dag på jobbet. Gårdagen var trevlig, en heldag med Emma. Den tradionella fika stunden på stan, som sedan avslutades med fest hos engelsmännen med resten av Jölster svennarna.

Tant Angelina och rookien Emma bestämde sig för att det skulle bli en lyckad kväll med massa bus, och det var precis vad det blev också... På förfesten "spexade" vi till det med roande förkortningar som "FFS"=for fuck sake, LOL "laughing out loud" och även Emmas egna variant som inte var lika roande, "SYTYCD"= so you think you can dance. Engelsmännen skrattade högt (LOL) åt oss och våra galna förkortningar men när Emma försökte på sig en avancerad förkortning som SYTYCD så blev det helt plötsligt tyst från deras sida. Väl ute på krogen så förvandlades Emma till tysk, och pratade flytande tyska helt plötsligt, väldigt charmigt. Vi förvandlades även till två mytomaner som ljög om det mesta och lite till. Kvällen avslutades på Träsket, och det visade sig att bli hur lyckat som helst, tro det eller ej. Heta dansmoves, ölhävning, och massa skratt.

I dag har Emma och jag gjort det man gör en vanlig bakis söndag, dvs. packat grishuvudet på jobbet. Det perfekta extra jobbet, tur att det inte var alltför avancerat jobb för både jag och Emma måste ha lämnat hjärncellerna på Träsket. Kvällen avslutades men en mysmiddag med tjejerna, och vi smider stora planer för kommande lördag och vår egen avslutningsfest, som kommer bli en riktig hit.

Veckans floskel:

En fikastund i baracken

Emma: Vilket stjärntecken är ni född i?
Lisa: Väduren
Emma vänder sig mot Tor Atle:  Har ni stjärntecken i Norge eller?

(Skönt att höra att nån annan pratar innan dom tänker!)



      
              Rookie med Mami...













Kommentarer
Postat av: anna

Ha ha.. du e för go min fina kusin:))



Älskar dig!

2008-10-20 @ 00:32:02
URL: http://avva.blogg.se/

Skriv det du vill här:

Jag heter:
Remember you???

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Varsågod att lämna en tanke här:

Trackback
RSS 2.0